vineri, 4 noiembrie 2011

UPDATE Castigatorii premiilor beauty-store.ro + premiile de consolare

STOP joc! :)
Din cele 122 doamne si domnisoare ( si cativa domnisori) care s-au inscris la concursul sponsorizat de beauty-store.ro, am ales trei castigatoare. Astfel, in ordinea numerelor de pe tricou avem:
  • premiul 1: femme fatale
  • premiul 2: alina irimia
  • premiul 3: georgiana coman
Le rog pe fete sa trimita un mail la divedecarton@yahoo.com si sa ne dea datele lor, adica numele din buletin si adresa unde pot primi premiile ( daca nu sunteti din Bucuresti. In caz contrar, ne putem intalni si va inmanez cadourile personal). Felicitari, dragelor! Iar celor care nu au castigat, vreau sa le multumesc pentru participare si sa va anunt ca in scurt timp vom demara un nou concurs, cu premii la fel de frumoase. Zuzele va pupa pe toate!

UPDATE!!!!!!!
Ieri va spuneam ca voi oferi si doua premii de consolare si pur si simplu am uitat sa fac lucrul acesta! Asa ca ma revansez si am mai gasit prin desaga inca ceva. Asadar:
Si trebuie reamintit faptul ca toti cei care s-au inscris la concurs vor primi o reducere de 15% la comenzile facute pe site-ul www.beauty-store.ro .Gasiti acolo produse fooooarte bune (Tigi, OPI, Joico, Wella, Londa Professional, L'oreal Professionnel) la preturi excelente!
        
      Anicka Maya spunea...

      Felicitari fetelor!!

      Alina Irimia spunea...

      Multumesc zuzicilor :) La cat mai multe concursuri!!! Abia astept sa testez produsele :)You are the best ;)

      Adelina Eneșca spunea...

      Felicitari fetelor! Sa va bucurati cat pentru fiecare dintre noi, cele care nu am castigat :)

      Adelina Eneșca spunea...

      Acum am vazut update-ul! Multumesc frumos! Abia astept sa incerc produsul! :*

      Miu Miu spunea...

      Multumeeesc :*

      cristina ciocoiu spunea...

      multumiiim!:D

      Zuzele spunea...

      Cristina, sa trimiti mail, te rog, cu datele tale:*

      Alexandra spunea...

      M-am inscris si eu pe data de 3 noiembrie, insa acuma observ ca nu am comentariul afisat, nu stiu de ce. Se poate verifica si pe blogul meu, si pe Facebook si in mail-ul trimis si pe wall-urile prietenelor.

      Zuzele spunea...

      Alexandra, avem mailul tau in inbox si ai fost luata in considerare la extragerea premiilor. Toate mailurile au fost notate si participantii pe mail au fost pe picior de egalitate cu cei care au trimis comentariu la postarea concursului, precum si cu cei care au concurat pe Facebook. Esti Alexandra Ungureanu, nu?

      Alexandra spunea...

      Sunt Alexandra Popa, scuze, am uitat sa-mi spun numele in comentariul precedent.

      Alexandra spunea...

      Eu am comentat la postarea concursului, imediat ce am citit postarea in care anuntati prelungirea inscrierilor. Dupa ce s-au afisat castigatorii, am mers la comentariile respective si nu m-am regasit printre ele si am zis sa intreb.

      Mary spunea...

      Buna. Cum intram in posesia cuponului de 15% pe www.beauty-store.ro ?

      Zuzele spunea...

      Mary, codul pentru reducere este 335f68e91c, valabil pentru o singura comanda. Acesta va trebui copiat in campul Voucher Cadou, in momentul efectuarii comenzii.

      Reducerea de 15% nu se aplica produselor care sunt deja in alte promotii (cele din categoria Oferte Speciale) si nici Accesoriilor sau Voucherelor.

      Whatsapp Button works on Mobile Device only

      Start typing and press Enter to search