vineri, 4 noiembrie 2011

Ziua buna dupa Dior Addict se cunoaste :)

Ma sarbatoresc abia pe 8 noiembrie, de Sf. Mihail si Gavril, sau tocmai in vara, pe 8 mai, insa niciodata nu strica sa-ti faci un cadou, chiar fara nici un motiv, daca el iti aduce un strop de fericire. Eu astazi mi-am daruit un Dior Addict pentru ca mi-era taaaare dor de el. Pe langa asta, am primit o crema de maini si una pentru picioare de la Seacret, aduse tocmai din Israel de catre o doamna draguta care imi cunoaste pasiunile:) Au in compozitie minerale de la Marea Moarta si multe vitamine si sunt excelente! (cred ca ati vazut prin mall-uri domnisoare care fac reclama acestor produse si care au incercat sa va arate ce minuni fac pe pielea sau unghiile voastre).
Insa si mai tare ma bucur pentru parfumelul meu cu arome de vanilie, tonka, iasomie, lemn de santal si flori de portocal care imi place muuult de toooot! Mi-era dor de el si sunt fericita cu atat mai mult cu cat nu este luat din Romania - toata lumea e la curent cu fake-urile pe care le poti cumpara chiar din magazinele autorizate. Dar eu am 100 de ml de Addict veritabil de care ma pot bucura mult si bine (adica vreo cateva luni, maxim 5:)))


Federova spunea...

Vai ce-l ador! L-am avut de cateva ori si este printre favoritele mele. Cat a costat? L-ai cumparat online?

Zuzele spunea...

Ce ma bucur cand cunosc pe cineva care iubeste Dior Addict!!!:) Am o relatie speciala cu parfumul asta, parca-i copilul meu si ma bucur cand cineva il iubeste:)) Nu cunosc multa lumea care sa o faca:)
A costat foarte putin raportat la preturile de la noi, 100 de dolari (adica 300 lei) la 100 ml. Mi l-a adus cineva din duty free din Israel:). Au preturi foarte bune acolo. Mi-am mai cumparat anul trecut un Armani Code la 75 ml(cantitate maxima) cu 30 sau 40 dolari si la Sephora costa peste 400 lei.

Federova spunea...

Da, d-asta te intrebam pentru ca stiu ca la noi sunt mai scumpe iar Addict, desi e vechi nu scade deloc pretul...tot scump mi se pare...
Din ultima sticla mai am pe fund ceva dar il pastrez pentru nascucul meu cand i se face dor de Dior :P.

Sa te bucuri de el! :*

Amiuţa spunea...

Si eu sunt innebunita dupa Dior Addict!!! Am unul de 100 de ml, cu care ma dau relativ rar (e prea tare pentru mers la serviciu, de ex) si care o sa ma tina mult si bine, probabil. Cand am vazut pe blog ca si tu adori parfumurile Dior, m-am bucurat ca un copil, pentru ca nici eu nu cunosc prea multi care tolereaza Addict-ul. Am o prietena care are alergie la esente tari si nu ma suporta aproape cand sunt data cu el, stranuta incontinuu si i se face rau. Am avut pana acum, inafara de cel de mai sus, Pure Poison si J'adore (primite cadou, deci nu stiu de unde si cat :P ), si toate mi se pare extraordinare.
Recent m-am indragostit de Chanel no. 5, miroase foarte bine pe pielea mea.

Zuzele spunea...

@ Federova, da, este destul de scump si ai nostri nu fac deloc promotii. Pe al meu de la duty scria "wow price" :) era redus (nu mare lucru) de la 129 de dolari. Oricum, tot mai ieftin decat la noi, chiar si neredus. Sa vii cu sticla sa-ti mai pun de la mine:))

@ Amiuta, si eu ma bucurrrrrrrr!!!! Ar trebui sa facem o comunitate a iubitoarelor de Dior Addict:))) Si eu am J'adore si imi place si Pure Poison, dar tot Addict ramane in inima mea:) Pe pielea mea nu miroase extraordinar Chanel 5, dar am intalnit oameni care emanau un miros divin si erau parfumati cu Chanel 5. Merci mult!:*

Federova spunea...

:))))) Nu-mi zice de 2 ori, da?!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search