marți, 6 decembrie 2011

Bebelusul din plastic

Puteti sa ma omorati cu pietre, dar eu cred ca nu esti cu toate tiglele pe casa atunci cand iti cumperi o papusa careia te prefaci ca ii esti mama. O duci in parc, o legeni, o mangai si zambesti fericita atunci cand oamenii iti lauda odrasla din plastic.

sursa: Libertatea

Ashleigh Kirby are 36 de ani şi  s-a despărţit recent de partenerul ei. Cum dorinţa ei cea mai mare era să aibă o familie numeroasă, despărţirea a dus-o la marginea disperării. Visul ei părea, brusc, spulberat. Asta până într-o zi când a văzut o reclamă la televizor: cu câteva sute de lire, putea să fie, rapid, mama unui bebeluş! Şi-a comandat fetiţa-păpuşă care arată ireal de real, i-a pregătit camera, i-a cumpărat cărucior, iar acum e o mamă fericită.
Când merge la cumpărături, ia "copilul" cu ea, iar când cineva îi spune în parc "Vaaaai, ce copil cuminte şi frumos, să vă trăiască!", ea mulţumeşte fericită. Acum, ştie sigur că va avea o familie numeroasă. Un alt bebeluş e pe drum: şi-a mai comandat, cu 250 de lire, o fetiţă în vârstă de trei luni. La fix cât să scape de colici! 



Raluca spunea...

asta da...NEBUNA!

Adina XoXo spunea...

Doamne fereste!De ce nu a infiat un copil?
Parerea mea sincera:A innebunit de cand a parasit-o iubitul ;))

Adelina Eneșca spunea...

Sincer mi se par sinistre aceste papusi-bebelusi. Si sigur ceva nu e ok cu oamenii astia care se prefac ca papusa e un copil adevarat. Categoric sunt impotriva ideii.

Zuzele spunea...

Inteleg sa ai o papusa din asta la 4-5 ani, dar deja la 36 e caz de ospiciu :(

Roxy spunea...

Imi aminteste de ultimul episod vizionat din Desperate Housewives, in care Gaby e foarte atasata de o papusa, si isi cearta fetitele pentru ca se joaca cu papusa ei :)) Scuza ei e ca ii aminteste de fetita ei adevarata, pe care nu o poate vedea.

Zuzele spunea...

Da, Roxy, imi amintesc si eu :) Credeam ca doar in filme se poate asa ceva...

Felicia spunea...

Pai la ce fata are, cine dracu' s-ar culca cu ea.....Si cand tre copilul sa creasca ce face? Isi ia papusa de la sex shop? Sunt curioasa cum va arata poza de familie, peste vreo 10 ani...

coco spunea...

e cu ..capu'...nu putea sa i-a un copilas abandon ?

maria spunea...

Biata de ea, clar nu e intreaga!

Anonim spunea...

Se vede ca are probleme psihic, dupa figura!!! Decat sa fure unul dintr-un spital, cum fac unele, mai bine sa isi cumpere o papusa! Depinde cat o tine!Poate se va opri la 2! Ce te faci daca vrea si un asiatic, si un roman?
R.

Mădă spunea...

Mi se pare f urat ca toate spuneti si mai recomandati din cand in cand pe blog sa nu judecam si asa mai departe. Doamne fereste sa va judece cineva pe voi, dar eu am sa o fac. Nu stiu care este grija voastra in legatura cu doamna de mai sus. Nu va lasa sa respirati? Va ia mancarea de la gura? Sa fim seriosi si sa nu incercam sa judecam o persoana dupa aparente, poate e o stire fake, sau poate e adevarat. Eu cred ca, in ciuda lumii acesteia, cu totii avem dreptul de a ne face sa ne simtim fericiti, si voi nu aveti niciun drept sa o faceti aici pe tatele la o barfa si-o sarmale. N-aveti pic de integritate

Raluca spunea...

draga Mada..stirea ne-a fost prezentata si fiecare o ia cum vrea si isi spune punctul de vedere...daca eu cred ca este nebuna e treba mea..daca tu o crezi normala la fel....cred ca asta-i rostul acestui articol publicat pe acest blog:SA IL COMENTAM...si fiecare isi spune parerea si gata...nu vad care e problema...Dupa tine ce ar trebuie sa facem? Sa nu mai lasam nici un comentariu? Si atunci care ar fi farmecul acestui blog...? De de stapana blogului ar mai posta daca noi nu ne-am spune parerea? Si hai sa nu vorbim despre integritate...si daca noi suntem tate...tu ce cauti in discutie cu noi? Vrei sa ne ajuti la impaturit de sarmale?

Zuzele spunea...

@ Mada, daca atat ai inteles tu...
@ Raluca, relax:)Merci pentru punctul tau de vedere. D-aia nici n-am comentat..pentru ca ai spus in locul meu tot ce trebuia spus ;) :*

adina spunea...

din punct de vedere artistic persoana de mai sus gandeste conceptual si benefic la vremea de astazi, parerea mea e ca nu e un caz patologic sa ai o papusa bebelus si din cand in cand sa te simti ca o adevarata mamica...

adela spunea...

Din cate stiu eu,mamele a caror bebelusi au murit isi cumpara genul acesta de papusi facute la comanda dupa poza bebelusului decedat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search