marți, 6 decembrie 2011

Superba sau ce... la 43 de ani?

Despre Ramona Badescu am stiut intotdeauna ca arata bine. Nu sunt mare fan si nici nu am postere cu ea pe pereti, insa cand ii auzeam numele, imi venea in minte o femeie frumoasa. Stiam ca a trecut de majorat de mult timp, insa in mintea mea nu o situam peste pragul de 40 de ani. Acum aflu ca tocmai a implinit 43 de ani si ca a fost in Caraibe. Am si eu poze cu ea pe plaja si trebuie sa spun ca le-am admirat indelung, cu oarecare invidie :) 
Cate dintre noi vom fi atat de frumoase cand vom avea varsta ei?




Madlen spunea...

e superba:X

Just_Me spunea...

Of cat e de frumoasa! Eu nici la 29 nu arat asa. :((((((((((((

Zuzele spunea...

Just_Me, daca te incalzeste cu ceva, nici eu :))) Si nici multe dintre prietenele mele... Dar nici ca m-as putea vreodata abtine de la mancare din dorinta de a fi topmodel :) Mancatul este una dintre cele mai mari placeri ale mele :))

Anonim spunea...

foarte frumoasa dar nu extraordinara ,sunt fff multe femei care si la 50-60 de ani arata ca la 30,automat daca te ingrijesti mergi la saloane peste saloane si se ocupa cate 10 oameni o data de imaginea ta atunci oricine ar arata asa.

juazzshop spunea...

Chiar e superba Ramona Badescu, si arata armonios, a femeie :)
@flori0304 : eu n-am vazut pana acum femei de 60 de ani care sa arate ca la 30....aici totul e relativ...sunt femei de 30 care arata ca la 20 si atunci care e masura? Nu oricine are bani arata bine. Uita-te la Adriana Bahmuteanu, la Oana Roman, si exemple sunt multe si in afara: Christina Aguilera. Trebuie sa-ti doresti tu sa fii in forma, altfel poti avea si 100 de oameni roind pe langa tine ca nu ajuta cu nimic.

Anonim spunea...

este frumoasa, insa declara ca in Romania sunt prea multe femei dezbracate in ziare. o adaugam si pe ea sau costumul de baie nu se pune? :)))) mai remarc ca nu a rezistat sa nu se duca cu ditamai inelul pe plaja.

Just_Me spunea...

:)))))))) Si mie imi place sa mananc, sunt o pofticioasa, dar trebuie sa ma abtin cat de cat. Am si perioade in care N-AM CHEF sa ma abtin si gata. :)))

PS: V-am zis ca o sa revin cu impresii despre solutia de uscare a ojei de la Avon. Pentru mine functioneaza cat de cat, fiing uleioasa incerc sa stau putin cu mainile in aer si in vreo 5 minute sunt safe. De cand am cumparat-o nu mai am model de lenjerie de pat pe unghii si tot seara imi fac manichiura. Nu e best of the best dar merita cei 14 RON. :D

Va pup :*

PPS: Aveti un blog award la mine pe blog: http://the-fashion-jewels.blogspot.com/2011/12/versatile-blogger-award.html

Zuzele spunea...

@ Just_Me, merci pentru pont! Si mai ales pentru premiuuuuuu!:* Acum chiar ca dau iama in ciocolata :))

Alex spunea...

Da, chiar arata superb. Dar mie mi se pare de bun simt cum arata, la ce ocupatie are... Ce altceva ar putea sa faca, sa se duca la servici 8 ore zilnic? :D Si eu as vrea sa nu ma duc la servici si la facultate, sa stau toata ziua la sala si salon :)

Unknown spunea...

sper sa ajung si eu sa arat asa
conteaza mult si materialul genetic si cum ne ingrijim, ce mancam
eu zic ca atunci cand ai o oarecare grija de tine si stare financiara buna sa te poti sustine cu produse de calitate, ai sanse sa arati asa la 43 ani!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search