joi, 8 decembrie 2011

Cum adica sampon cu taurina?


Stiu ca am cititori destepti, asa ca va rog sa-mi explicati si mie de ce, cum, pentru ce ar exista sampon cu taurina?
Cupcake Splendens spunea...

app,stii ca taurina NU e urina de taur ci ceva hormon/chestie secretata de pancreas sau nu mai stiu ce organ,nu?

Alex spunea...

Taurina este un amino acid, nu are nici o legatura cu sperma de taur :)) denumirea vine probabil de la puterea taurului sau cine stie? :D

Alex spunea...

Nu cred sa aibe vreun efect, asa ca probabil tine doar de marketing. uite, tu deja ai scris de sampon :) imi amintesc cand eram la liceu si colegii mei erau fascinati de redbull :))

Aetana spunea...

Taurina este un acid aminoetilsulfonici prezent în secreția biliară. Împreună cu colina formează acidul taurocolic. Se prezintă sub formă de cristale albe, solubile. Acestă substanță este produsă și de organismul nostru, în special în mușchi, creier, inimă și sânge.

...acum, nu-mi dau seama exact cum ar putea sa ajute parul

Yanna spunea...

ca sa fie barbatul precum taurul :)))

cristina spunea...

Pai...din acelasi motiv pentru care exista si sampon cu arginina - vezi l'Oreal :)
Probabil aminoacizii sunt ultima gaselnita in materie de marketing pentru sampoane. Totul pe principiul ca iti "stimuleaza" scalpul, desi sunt nenumarate studii care dovedesc ca niciuna dintre substantele care "imbunatatesc circulatia" la nivelul pielii capului nu are, de fapt, efecte reale :)

Zuzele spunea...

@ Cupcake, daaaa, stiu :)))Dar nu era mitul despre urina, ci despre sperma:))

@ Cristina, ai dreptate! Cred ca multi barbati sunt dati pe spate cand aud "taurina". Unii dintre ei chiar cred ca samponul chiar stimuleaza cine stie ce :))

@ Yanna, pai sunt sigura ca unii fix impresia asta o au:))

@ Aetana, nici eu nu fac legatura. Si nici nu cred ca exista vreuna...

@ Alex, pai cu redbull-ul e alta treaba. El chiar contine taurina, din cate stiu eu, ca si toate energizantele de altfel. Insa nu vad ce efect are acest acid in sampon... Stiu ca nu are nici o legatura ...desi cred ca fabricantii samponului se bazeaza pe ideea ca multi chiar au impresia ca e o legatura..:P

Alex spunea...

Da exact. Toti erau fascinati crezand ca Redbull contine sperma de taur :)) Acum am pus pauza la sec 4 si scrie "Asocierea taurinei, cunoscuta pentru puterea sa energizanta si concentratul activ de fructe pentru tonifiere". Reclame... Si probabil si prinde reclama :D Bunica mea inca mai crede ca cel mai bun sampon e sapunul de casa sau samponul de urzica. E si normal pentru cineva care nu ar da juma' de pensie pe un sampon

Anonim spunea...

Daca si pretul e fix pentru grupul tinta format din cei ce vor sa ajunga tauri comunali,sigur au facut o campanie buna!!! Si probabil sunt destui, la noi! Parca si aud replici" Baaa, ia din ala cu taurina..."
R.

anaioana_ciceoi spunea...

Cata vreme samponul asta face barbatul ca taurul, e ok. Sa nu il faca bou...

Styletto spunea...

Ca sa cumpere targetul lor: dumb and dumber.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search