joi, 29 decembrie 2011

Diorkiss

Ca ador parfumul Dior Addict nu mai este nici un secret pentru nimeni, insa ca ador si rujul Dior Addict este o noutate chiar si pentru mine! Datorita lui Mos Craciun a ajuns la mine un rujulet minunat, intr-o nuanta care imi place la nebunie, Diorkiss. Dincolo de culoare, imi place foarte mult pentru ca este hidratant, mai catifelat chiar si decat un balsam de buze. Spre deosebire de rujurile MAC care imi usuca buzele ingrozitor, rujul Dior Addict isi merita toti banii inca de la primul contact cu buzele: este foarte moale si hidrateaza buzele instantaneu, efectul pastrandu-se intreaga zi, chiar daca este un ger de crapa pietrele.
Initial am crezut ca este un roz aprins, de pitzi, insa nu este asa. Este un rozaliu cumintel, nu departe de culoarea buzelor, perfect pentru zi. Am ajuns sa-l folosesc chiar si atunci cand imi simt buzele uscate de frig, in loc de balsam. Si imi place ca are forma parfumului Dior Addict:) Am facut si un mini-wana-be-photo-shooting :)) Ah, si nuanta pe care o poarta Kate Moss in clipul publicitar este tot Diorkiss!







 

Adelina Eneșca spunea...

E tare frumoasa nuanta! Imi place. Nu am avut nimic de la Dior pana acum.

Styletto spunea...

In vara mi-am luat si eu...2 !!! pentru ca nu m-am putut hotari ce nuanat sa imi aleg... sunt hidratante, intr-adevar si lucesc aproape ca un gloss.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search