luni, 12 decembrie 2011

E oficial: dragostea, o boala care se trateaza in 4 ani


Organizaţia Mondială a Sănătăţii a inclus dragostea în registrul maladiilor, fiind considerată o tulburare mintală.
Experţii în sănătate afirmă că dragostea provoacă dependenţă, la fel ca drogurile, alcoolul sau jocurile de noroc.
Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, simptomele acestei maladii sunt gândurile obsesive despre altă persoană, schimbările bruşte ale dispoziţiei, mila faţă de sine, insomnia, acte negândite, impulsive, dureri de cap şi chiar reacţii alergice.
Cu toate acestea, din motive fizice, dragostea nu poate dura mai mult de patru ani, cred specialiştii mexicani, care consideră că starea mentală a unei persoane îndrăgostite poate fi comparata cu cea dată de cele mai grave boli psihice.

sursa: adevarul.ro
Federova spunea...

OMG...Sa ma programez sau sa merg direct la urgente? =)))
Am vazut si eu la tv ;)).

Zuzele spunea...

Fede, eu m-am mai domolit... Au trecut deja 4 ani:)))

Alexandra Florentina spunea...

Adica homosexualitatea nu e boala, ci e ceva normal, ca si cum asa ar trebui sa fie si asa e bine pentru specia umana, dar dragostea e boala!Eu zic sa ne facem toti homosexuali, ca sa nu mai fim bolnavi!!! Numai niste oameni idioti, cretini, prosti si handicapati puteau spune asa ceva... sau niste homosexuali... sau mai bine spus poponari!!!

Anonim spunea...

Dar nu specifica faptul ca ar fi vorba doar de dragostea dintre femei si barbati;atat homosexualii,cat si lesbienele au relatii bazate tot pe dragoste.Asta nu inseamna ca ,acei ,,cercetatori''nu bat campii.....

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search