luni, 12 decembrie 2011

Un nou Luni, un alt tratament pentru par


Nu mai am dispozitia necesara pentru tratamentul cu tinctura de ardei iute si nici Aspasia nu mai da rezultate. Parul cade in continuare si deja ma calca pe nervi treaba asta. Mi-am facut analize si in afara faptului ca am o imunitate usor scazuta, nu mi-a iesit nimic aiurea. Tiroida e ok. Totul pare sa fie ok. Si totusi...
Un amic mi-a recomandat Perfectil, pastile pentru par, piele si unghii de care sotia lui este tare multumita. Mi-am zis ca in afara celor 45 de lei nu am nimic de pierdut daca incerc si tratamentul asta. Farmacista m-a intrebat daca dorm bine si daca sunt nervoasa. La prima intrebare am raspuns negativ, la a doua afirmativ. Mi-a spus ca este foarte importanta calitatea somnului pentru ca stresul acumulat peste zi se reflecta in orele de somn, iar agitatia si trezirea de 200 de ori pe noapte pe care le bifez eu duce si la caderea parului, printre altele. Mi-a recomandat Magne B6 si am executat. Doua pastilute pe zi si una de Perfectil, timp de 2 luni. Sa vedem ce iese! Te pomenesti ca peste cateva luni, ma trezesc cu un par ca cel din poza de mai sus:))
Despre Perfectil puteti citi aici! A mai luat cineva pastilele astea?

Just_Me spunea...

Doamne, de aia imi cade si mie parul?! Nu dorm deloc bine in ultima perioada si sunt foarte irascibila. :-s
Vreau sa castig la loto!!!!! :(((

Zuzele spunea...

Just_Me, lasa gandurile astea:))) Eu m-am lasat de sportu asta:)) Da-te pe Magne B6. Poate, poate... Incercarea moarte n-are :)

Annemarie spunea...

Eu am luat magneziu si am observat imbunatatiri, asa ca cel mai probabil esti pe drumul cel bun. Acum incerc Aspasia (suntem in contratimp) - de care, apropo, ai uitat sa spui ca au un gust oribil! :)

Zuzele spunea...

Anne, de Aspasia zici?:))) Pai am zis ca miros a mancare de caini:)))

Annemarie spunea...

Exact, mancare de caini! N-am recitit articolul astazi, dar uite ca prima oara cand am vazut n-am retinut asta (tot mi-as fi cumparat, insa n-as fi zvarlit prima pastila cu atata incredere, sa-mi violeze papila).
Ba chiar am citit prospectul si scria acolo ceva de coloranti (are 3 E-uri, parca) si stiu ca dupa prima degustare m-am gandit in sinea mea: bah, daca tot i-au bagat ceva nenatural, nu puteau sa-i adauge si pentru gust?

Zuzele spunea...

Da, ar fi putut sa adauge o capsunica ceva..o piersicuta :))

Styletto spunea...

Pe blogul meu am postat cate ceva despre vitamina H sau B7, specifica pentru careers parului, informatia se gaseste in postul din Noiembrie," Against Hairloss". Sper sa iti foloseasca.

Styletto spunea...

Revin cu completari ( coincidenta face ca in acest moment sa studiez capitolul Vitamine-ma pregatesc sa devin un fel de expert in nutritie sau ceva in sensul asta...) despre efectele deficientei de vitamina B6 ( cea recomandata de catre farmacista):
-crestere deficitara
-pierdere in greutate
-leziuni cutanate
-stomatita
-anemie
- neuropatie periferica
-depresie, confuzie
Nu e comuna insuficienta doar a vitaminei B6, de regula deficitul de vitamina B6 este asociat cu concentratii mici de vitamine din complexul B ( cum ar fi B12 si acidul folic).
Nu mai insist, ideea era sa nu luam vitaminele pentru ca ni le-a dat farmacista, ci tintit pe problema respectiva.

Zuzele spunea...

Multumesc, Styletto!:)

Roxy Ciobanu spunea...

Eu iti recomand pastilele Viaderm. Eu am mari probleme cu procesul de cadere a parului si chiar a avut rezultate. Dupa 3 luni de tratament, parul meu s-a schimbat radical !

Zuzele spunea...

Pink Fox, fii sigura ca voi lua si Viaderm:) Imediat ce termin cura cu Perfectil! Merci mult

Anonim spunea...

Am luat eu Perfectil. Sunt 100% sigura ca erau originale, caci le-am luat de la mama lor (UK). Dar n-am observat nicio schimbare. Bine, eu nici n-am probleme mari. Imi mai cade periodic, dar nu este alarmant. Singura schimbare dramatica am obtinut-o cu Miss Vitaal. Sunt americane, eu le-am luat de la plafarele online si pot sa afirm cu tarie ca sunt naturale. Se vad ierburile in ele, nu arata ca niste pastile, nu au aspectul acela chimic. Si efectiv nu mi-a mai cazut deloc parul.
Va pup! Cristiana

Zuzele spunea...

Cristiana, pai eu am cautat Perfectil si Miss Vitaal, numai ca nu am gasit Miss..
Pai Perfectilul meu cred ca e originial, nici nu stiam ca exista fake-uri:) L-am luat de la Help Net.
O sa incerc si cu Miss Vitaal-ul daca il gasesc!
Merci mult!
Pup

Vasile spunea...

sfatul meu:fa-ti analizele toxicologice si o perioada nu folosi niciun fel de sampon,vechiul sapun de casa.

Zuzele spunea...

sapun de casa? pai de unde sa iau eu sapun de casa, mai vasile?:) o sa-mi fac analizele, sa stii! merci

Anonim spunea...

e normal sa-ti cada parul.

Anonim spunea...

Poate nu m-am exprimat chiar bine. Vroiam sa spun ca erau din UK. Ce vreau sa spun cu asta? Am auzit, nu stiu cat este de adevarat, ca industria cosmeticelor in general foloseste o anumita concentratie ptr tarile "de top" si cu totul alta ptr tarile " din lumea a 3-a" :)) Nu stiu ce sa spun referitor la asta, poate este teoria consiratiei, poate este adevarat...
Cristiana

Zuzele spunea...

Flori, de ce e normal?

Zuzele spunea...

Cristiana, stiu ce zici...e valabila treaba asta si pentru cosmetice, etc... M-am uitat pe cutie si sunt fabricate in Anglia si astea:) Mai scrie : the queen's awards for enterprise / britain's leading supplements for every stage of life... Vitabiotics London, England... si multe alte laudarosenii :))

juazzshop spunea...

Buna
Si eu am probleme cu caderea parului. Am fost la dermatolog si mi-a recomandat/prescris Cystine B6 tablete si sampon. Le-am gasit foarte greu dar sunt bune. Tabletele contin proteine/aminoacizi care se gasesc in par 18% si in unghii 14%. Mai au si Vit B6 si Zinc (parca inca o minerala dar nu mai retin). Se iau 4 tablete pe zi. Samponul e ok, face spuma multa, miroase placut si da volum (in cazul meu cel putin). Pretul...poate e mai mare nu stiu, 15 euro samponul si 25 tabletele. Singurul meu sfat, cel ce l-am primit si de la doctor e ca, in cazul parului trebuie sa ai rabdare ca sa vezi rezultate (daca ai probleme cu pielea intr-o luna se vad rez considerabile). Parul are mai multe faze de crestere/cadere deci poti fi bulversata si de asta daca astepti rezultatele cu sufletul la gura. Mie doctorul mi-a zis ca mai devreme de 4-5 luni, nu o sa vad rezultate. Insa tratamentul e bun, il folsesc deja de 8 luni :)

Zuzele spunea...

Juazz, multumesc mult! De unde ai cumparat tratamentul? se gaseste in farmacii?
Stiu ca rezultatele se vad in cateva luni, dar la mine au trecut mult prea multe si nimic :( Sa vad ce iese cu Perfectil si apoi ma reprofilez:)

juazzshop spunea...

Nu l-am gasit in Romania, l-am comandat de pe net. ''Gugalind'' ai sa-l gasesti, daca nu iti caut eu un link. Am sunat si cautat in diverse farmacii dar nu am gasit. Se fabrica in Franta. A si evita cat de mult conservele, fast food, (tot ce-i cu toxine, ca se elimina prin piele) incearca sa-ti intaresti sitemul imunitar cu vitamine etc. In ultima instanta exista si Alopexy...e mai medicament el, dar e cu cele mai mari sanse de reusita :)

Zuzele spunea...

Senchiu :) Pai sa stii ca ai dreptate. Mananc muuuulte porcarii de ceva timp incoace, parca am luat-o razna:((( Eu care mancam o felie de salam pe an, de cateva luni sunt dependenta de salamul uscat-picant de la Angst si de altele asemenea :( Pai la analize mi-au iesit ceva probleme cu sistemul imunitar, este scazut si iau niste suplimente din plante pentru cresterea imunitatii. Dar pana s-o cladi ceva, mai pierd juma' de par :(((

Anonim spunea...

pai din cate stiu eu e normal sa-ti cam cam in jur de-o suta de fire pe zi...asta am auzit-o la coafor dar ieri am intrat putin pe google sa ma mai documentez si am gasit urmatorul articol "Durata de viata a unui fir de par este limitata. Parul se misca in radacina timp de 2-4 luni si apoi cade lasand loc altui fir. Capul pierde in mod normal cca 100 fire/ zi. Daca observam o cadere excesiva timp de 3 zile fara a-l spala, calculand 3 zile dupa a 2 a zi de la spalare si firul este insotit de radacina, atunci se ridica problema unei cauze interne.

Caderile excesive de par pot duce la aparitia calvitiei (cheliei) la barbati, iar la femei la caderi difuze.

Factorii care pot influenta acest proces nedorit se pot stabili cu ajutorul analizei radacinii firului de par, insotita de proba de sange, denumita trihograma. "

Zuzele spunea...

Flori, eu stiu ce zici tu! Da, este normal sa-ti cada 100, dar nu de 3-4-5 ori pe atat :( Mersi pentru info:*

Anonim spunea...

Pe mine ma doare cumplit stomacul de la Perfectil. A mai patit-o cineva?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search