joi, 15 decembrie 2011

Eu am cunoscut vrajitori adevarati !

Zilele acestea, pe buzele tuturor sta Oana Zavoranu, Melissa, Vanessa, magie, vrajitoare, farmece, asa ca, apropo de asta, trebuie sa va spun si eu ca am avut norocul sa cunosc magicieni adevarati care fac minuni, dar nu cu fusu, vartelnita, picioare de broasca si porumbei morti, ci cu agrafe, piepteni, fixativ si mult talent. 
Nici nu sunt greu de gasit si nici nu trebuie sa va vindeti masina pentru a beneficia de vrajitoriile lor:) Si nici nu va intampina chiparoase cu fustele inflorate si coroane de aur, ci oameni zambitori, amabili, de mai mare dragul sa stai in preajma lor. Shakti se cheama oaza lor de pace si puteti afla detalii AICI
Vedeti mai jos ce minunatie au reusit sa creeze in parul meu rar, fin si plouat in momentul cu pricina, in doar 5 minute, cu 8 agrafe, un elastic si 2 pufuri de fixativ! Nu pot decat sa-mi imaginez ce opera de arta ar fi creat daca faceam totul ca la carte cu spalat inainte si mai mult timp la dispozitie. Mi-au spus ca, de regula, au grija de fiecare fir de par, totul trebuie sa arate perfect, impecabil, cand pleci din salon, insa eram la un eveniment monden si n-am avut timp sa zabovim. Dar, cu prima ocazie cand voi avea nevoie de o coafura sofisticata, le voi calca pragul negresit! PS: si nici preturile nu sunt mari, vedeti pe site!






Corina spunea...

Ce frumos iti sta! :)

Zuzele spunea...

Merciiiiiiiiii!!!!:*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search