miercuri, 14 decembrie 2011

Malina Olinescu, ce prieteni ai avut.......


Dumnezeu sa o odihneasca si o sa ierte pe Malina Olinescu! Nu vreau sa fiu rea si sa vorbesc urat de ea, nu vreau sa-mi dau cu parerea despre moartea ei pentru ca ar fi pacat. Dar parca de familia si de prietenii ei tot imi vine sa ma leg. Pur si simplu nu-l mai suport pe Calin Geambasu care sta numai la televizor, in loc sa-si vegheze cea mai buna prietena, nu mai pot cu colegii ei de formatie cu care cica sustinea concerte (nunti, de cele mai multe ori) care vor sa iasa din anonimat dand declaratii pe la Acces Direct, Happy Hour sau Kanal D. Ieri era o tipa, colega cu ea in formatie, invitata la "Drept la tinta" care vorbea numai cu zambetul pe buze, se uita sexos in camera de luat vederi... De asemenea, am ramas socata de mama Malinei, Doina Spataru. Nu pot spune ca femeia nu e distrusa din cauza tragicului eveniment, dar sa-i mai vina sa se machieze intr-o astfel de situatie?! La cateva ore dupa ce a murit Malina, Doina Spataru dadea declaratii la presa destul de cocheta si fardata. Fereasca Dumnezeu de asa ceva, dar nu stiu cui i-ar mai sta gandul sa se machieze. La fel si una care se tot prezinta "cea mai buna prietena": noaptea era la Gara de Nord, la locul accidentului si tot asa...machiata, fardata, ca doar se filma....
Cel mai tare ma enerveaza insa Calin Geambasu!
Dupa ce a scos porumbelul pe gura si a spus la locul tragicului accident ca se asteptau de la o luna la alta ca Malina sa se sinucida, acum spune ca Malina nu s-ar fi sinucis niciodata, ca plangea zile intregi, ca lesina cateodata, dar ca niciodata nu s-ar fi sinucis. Ieri spunea ca spunea intr-una "Daca Madalina Manole s-a sinucis, eu de ce nu as face-o?". 
Mai adineauri, la Acces Direct, acelasi Geambasu sustinea ca ea nu ar fi facut niciodata asa ceva si ca vezi domnule a confundat balustrada balconului cu patul pentru ca era sub efectul sedativelor. Chiar si Petre Geambasu a recunoscut in ziua accidentului ca Malina ameninta mereu cu sinuciderea. Cand a anuntat-o pe Doina Spataru, Petre Geambasu s-a exprimat :"Doina, stii...Malina a facut pana la urma prostia aia de ne tot zicea" (asa a declarat la Happy Hour). Deci?! Eu inteleg ca prietenii ei vor ca romanii sa pastreze o imagine frumoasa despre Malina si sa nu se vorbeasca in urma ei ca s-a sinucis, ca a avut probleme psihice, etc, dar parerea mea este ca ar fi trebuit sa fie preocupati de Malina cand traia si nu acum. Cu forta as fi dus-o la psihiatru. As fi legat-o in camasa de forta si tot nu as fi lasat-o singura sa recurga la ce a recurs. Asa ar fi facut un prieten adevarat.
Acum vreun an cand C. , o foarte draga prietena a noastra a lesinat cand a iesit dintr-un club din cauza nemancatului si lipsei de vitamine, ne-am prezentat imediat la ea acasa si i-am facut o teorie de nu s-a vazut sa puna mana sa se hraneasca sanatos, bla, bla, bla bla...Zuza G baremi o cicaleste si acum :) Dar daca Doamne fereste ne-ar fi zis vreodata ca ar avea vreun gand de sinucidere.... Doamne fereste! Cu siguranta nu ne-am fi resemnat cu asta si atat.
Acum vad ca il acuza pe acel Seby ca el ar fi cauza mortii Malinei. Habar nu am, ca nu stiu ce s-a intamplat intre ei. M-a iritat insa faptul de cat de iritat era Calin Geambasu ca vezi domnule parintii lui Sebi nu-l lasau cu Malina si spuneau de ea ca e o "baba ramolita". Sa ma ierte Dumnezeu de ce spun acum, dar sunt mama de baiat si cred ca as innebuni daca la 25 de ani, in floarea varstei mi-ar aparea la usa cu una de 37 de ani, divortata si posibil labila psihic.....

Ah, si inca ceva: Eu cand o sun pe mama mea si sunt bolnava sau sunt suparata, nu trebuie decat sa spun "Alo" sau "Da" si mama ma intreaba: "Ce ai? Esti suparata/bolnava?". Fereasca Dumnezeu sa spun ca da, ca se urca in masina si vine de la Alexandria la Bucuresti. Dar mama mea e mai intai de mama si nu vedeta si nu o intereseaza daca afla presa ca fiica ei se simte rau sau bine....

PS: Despre prietenie....Acum vreo cativa ani locuiam singura intr-o garsoniera din Brancoveanu. Nu eram casatorita, nu aveam iubit. Intr-o dimineata, chiar daca era o vara caniculara m-am trezit cu cea mai mare gripa din viata mea - febra 42, dureri ingrozitoare de cap si de gat. O prietena, Simona, care dormise la mine cu o seara inainte s-a oferit sa se duca la farmacie sa-mi ia pastile si sa-mi cumpere si ceva de mancat. Mai intai a facut un dus de vreo ora, apoi s-am machiat inca vreo ora si a plecat spre farmacie. A trecut o ora, au trecut doua, trei...Simona nu mai aparea. La telefon nu raspundea. A venit la 12 noaptea, extrem de fericita ca s-a impacat cu iubitul ei, cu medicamentele promise si cu o pizza de la Pizzeria La Cucina din Marriot (de asta aveam eu nevoie....). Prietena adevarata, nu? Norocul meu a fost ca intre timp am sunat-o pe Zuza G care a lasat facultate si tot si s-a "teleportat" la mine cu medicamente, mi-a facut ceai, supa....A stat langa mine aproape o saptamana pana mi-a trecut gripa. Imi facea ceaiuri, imi dadea pastilele, facea glume ca sa mai uit de durerea de cap. era asa de amuzanta ca in momentele foarte dese si lungi cand eu dormeam ea facea plaja in costum de baie pe balcon si ma intreba de acolo daca mai am nevoie de ceva :)) O zuza pe care nu ai cum sa nu o iubesti!

zuza G spunea...

Zuza O, mi-ai citit gandurile!!!!! Fix asta discutam pe la serviciu zilele astea si cu alti colegi din presa si toata lumea era socata de comportamentul familiei si al "prietenilor".
Am vazut-o si eu pe mimoza care era preocupata sa fie vedeta la Acces Direct si DAAAAAAAA, o busea rasul cand vorbea despre Malina, despre ceea ce s-a intamplat. Iar o alta se chinuia din greu sa planga, dar se vedea ca era un smiorcait fortat ! Doamne, mi s-a intors stomacul pe dos!

Anonim spunea...

sincer,cred ca fiecare poate hotara cat vrea sa traiasca.acum ca prietenii vor sa zica ca s-a sinucis din nu stiu ce cauza e altceva.fostul sot recunostea intr-o publicatie,la momentul divortului,ca era foarte agresiva,cand bea.si ca sarea la bataie.si apoi daca nu mai vrei sa traiesti cu un om,nu poti sta cu el,ptr ca ameninta ca se sinucide.din contra ar trebui sa pleci mai repede tocmai ca ameninta ca se sinucide.dr.au zis ca facea tratament ca era labila psihica,deci geambasu nu stiu ce tot vb la tv,ca e penibil.

Roxana spunea...

Acelasi lucru gandesc si eu.Mi se pare ca altfel ar fi trebuit sa fie el avand in vedere ca au avut o relatie de 3 ani.Din tot ce am vazut pe la Tv mi-a creat o impresia proasta,fiind genul de barbat de la care nu primesti afectiune si nici raspunsuri clare.Genul care pleaca cand vrea,se intoarce cand vrea si nici nu iti spune vreodata scopul si durata vizitei lui prin viata ta,in care evident,intra cu bocancii.
Imi pare rau de ea,o femeie frumoasa,rezervata,alentata care putea sa treaca peste etapele grele din viata ei langa altcineva.Din pacate,nu toti suntem construiti la fel si nu toti avem aceeasi putere de caracter.Eu una vad la mama mea ca a trecut prin multe,dar de fiecare data zrobita s-a ridicat in picioare cu mai mult avant,mi-ar fi placut sa vad asta si la ea.
Prietenii chiar conteaza,daca vezi ca prietenul tau e deprimat si spune ca vrea sa se sinucida,vorbesti,incurajezi,suni mai des,il scoti din casa..nu iti pregatesti fardurile pentru ziua in care stii deja ca o sa cedeze.

Roxanici spunea...

pe mine m-a cutremurat cand l-am vazut pe Geambasu in acea noapte cand spunea: "a facut-o, chiar a facut-o...ne asteptam de mult timp la acest deznodamant..."
era ca si cum...am tot asteptat sa o faca, bine ca a facut-o.
Nu sunt in masura sa judec comportamentul oamenilor,dar mie familia si prietenii ei mi s-au parut ca sunt usurati, ca li s-a luat o povara..

Anca spunea...

Foarte adevarat ce ai scris aici. Si eu am aceeasi impresie, ca tuturor celor din jurul ei li se cam rupea de saraca Malina. Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc!

Just_Me spunea...

Daca ar fi fost prieteni adevarati nu s-ar fi plimbat pe la televiziuni DELOC. Oricum ar fi, ei nu pot sa schimbe in bine sau rau parerea oamenilor despre Malina. Cine a apreciat-o nu o s-o judece niciodata pentru ce a facut. Eu nu am judecat-o nici pe Madalina si nu o s-o judec nici pe Malina, pentru ca numai ele stiu ce a fost in sufletul lor si cat s-au chinuit pana au recurs la acest gest. Sau poate nici macar nu asta era intentia lor. In fine, Dumnezeu s-o odihneasca si sa le inchida gura la toti cei dornici de afirmare care profita de un eveniment atat de tragic pentru a aparea la TV. Mi-e sila de ei, asa cum nici pe parintii Madalinei Manole nu pot sa-i respect pentru ceea ce fac la TV.

Ma bucur ca Zuza G stie sa fie prietena, e greu in ziua de azi sa gasesti astfel de oameni. Ai grija de ea si de prietenia voastra. Va pup pe amandoua. :*

Miu Miu spunea...

Cat de frumos ai vorbit despre Zuza G :X ai mare dreptate in privinta prietenilor Malinei...

Zuzele spunea...

Zuziiiiiii, acum am vazut ce ai scris despre mine:)))) Nu intelegeam de ce spunea lumea ca ai vb frumos despre mine:)))))
Si referitor la ce ai spus, exagerezi! N-am facut mare lucru, dar ma bucur ca iti mai amintesti si acum:) Pup Love u 2

Butterfly spunea...

Geambasu a fost intotdeauna un penibil, si a dovedit si in situatia de fata cat de penibil este...a dat niste declaratii de numai prieten al Malinei nu il pot numi...
PS Fetelor v-ati suparat pe mine? am observat ca nu mai sunt in lista voastra de "Ne place de..." :(

byanca spunea...

subscriu la ce spui , insa cea mai buna prietena are o prietena apropiata care s-a sinucis si nimeni nu a stiut nimic nimic nu ar fi prevestit , din pacate am avut si eu in familie un caz acum muuult timp peste 20 de ani si din nou nimeni si nimic nu ar fi impiedicato si respectiva avea un sot absolut adorabil si 3 copii minunati care nu au facuto nici sa clipeasca cand si-a luat viatza....nu poti tine un om o viatza in camasa de forta....e tragic si dureros si repet cine chiar vrea sa nu mai traiasca intr-un fel sau altul o face....oricum !!! dar referilor la faza cu prietenii la tv chiar sper sa nu devina a doua madalina manole k e jalnic c se intampla.

Zuzele spunea...

@ Butterfly, nuuuu! Cum sa ne suparam? Au fost niste probleme cu blogul si s-au sters niste adrese! Scuze :*

Zuza O spunea...

Tu spui ca nu ai facut mare lucru. Ok. Dar daca eu ti-as fi spus de vreo trei-patru ani incoace cam o data, de doua ori pe luna ca vreau sa ma omor, ca nu mai suport sa traiesc ce ai fi facut? Cred ca ma trageai un pic de pleata bruneta :)))

zuza G spunea...

Cred ca poti sa-ti imaginezi ce-ti auzeau urechile! Le legam de calorifer sau ii chemam pe baietii cu camasa de forta sa te lege de calorifer:))) iti aduceam numai apa si paine pana te calmai:))

Iulia (Ivatherm) spunea...

Deşi nu m-a tratat de nicio gripă, şi eu o iubesc pe Zuza G. :)Şi cam atât....

Anonim spunea...

ai perfecta dreptate in legatura cu malina ,chiar in dimineata zilei cand am aflat ca sa sinucis sotul meu tot zicea de mama-sa ca nu prea pare indurerata,si ca o vede prefacuta,de ochii presei...

asta da prietenie ,mai rar in zilele noastre

Anonim spunea...

1.Geambasu e praf. Punct.
2.Am ras cu lacrimi de "prietena" ta. Sunt "mortale" astfel de specimene. Totusi este de apreciat c-a mai aparut, chiar daca mai tarziu. Personajele astea isi mai aduc aminte sa apara doar cand se cearta cu prietenul si vin sa te vampirizeze cu detalii astenizante despre nenorocit. Asta fara sa le treaca prin cap sa-si ceara scuze ptr "disparitia misterioasa".
3.Intr-adevar, in privinta machiajului eu nu mai inteleg nimic. Din pct asta de vedere eu nu pot fi obiectiva, caci eu nu ma machiez in general si n-am avut chef sa ma machiez nici mireasa fiind. Abia m-am dat cu putin rimel si si nude pe pleoape. Dar stiu ca sunt femei care nu pot sa iasa nici pana la colt nemachiate. Nu le judec, dar fenomenul ma depaseste.
Va pup! Cristiana

Zuzele spunea...

@ Julie, si mie imi esti foooooarte draga! Esti un om atat de pozitiv si de frumos, incat nici sa vrea cineva sa te urasca si n-ar putea!:*****

Unknown spunea...

Pentru Byanca:probabil asa stiati voi..ca are un sot adorabil,oamenii nu spun intotdeauna ceea ce li se intampla si nu povestesc unele intamplari,amanunte nici macar celor mai buni prieteni sau rudelor.Iti dai seama ca nu s-a sinucis degeaba nu?Un motiv sigur a avut si probabil a fost unul destul de serios.
Acum,sa revin la subiect..ai fff mare dreptate cu ce ai spus despre crizatul ala de Geambasu,am impresia ca omu e cam dus..cum tipa in platoul emisiunii de ieri,cum gesticula,ce reactii de isteric avea..chiar m-a socat ceea ce am vazut.Este adevarat si faptul ca astia nu sunt prieteni,acelasi lucru l-am spus si eu in legatura cu faptul ca ei stiau de intentiile Malinei..cum frate sa o lasi asa singura si sa nu o ajuti,chiar fortat o duceam la psihiatru.Stiu ca nu te poate interna impotriva vointei tale,dar, daca ea avea o problema grava dpdv psihic trbuia facut ceva.Mama ei m-a socat cel mai tare,cum sa apara machiata,de fapt,cum sa apara la TV?????Ti-a murit fiica femeie,ce cauti la Tv,ce cauti machiata....asta e viata:( nu mai poti avea incredere nici in apropiati

byanca spunea...

eu nu vb "din amintiri" si de pe la vecini era cineva apropiat (familie)...era extrem de dezechilibrata si pe un om dezechilibrat si mai ales pe unul care si-a facut un scop din a muri nu il opreste nici o armata de prieteni...toti cei care declara p la tv k vai "au luat in calcul sinuciderea" nu au facut-o niciodata!

Nuschu spunea...

Tarziu de tot fata de subiect, insa trebuie sa stiti, toti cei care comentati, ca o persoana psihotica, care si-a pus in cap sa se sinucida, cu greu poate fi deturnata de la gestul asta, cel mult, actiunea poate fi amanata. E imposibil de inteles si judecat ce se petrece in capul unei persoane bolnave psihic (cel mai adesea, sinucigasii sunt persoane cu boli psihice care au si componente depresive, de exemplu, psihoza maniaco-depresiva).
Nimeni nu poate face mare lucru pentru ei, nimeni in afara de medicii psihiatri, terapie si medicatie, asta daca sunt dispusi sa le urmeze.
Oricat de rece ar suna, nici un prieten, nici un parinte, nici un copil nu poate ajuta un depresiv care vrea sa se omoare. Cel mult, se pot invinovati ca n-au facut destule, insa si invinovatirea este absolut inutila. Ei nu au nici un mijloc de a interveni, in nici un fel.
Aa, ca cei de la TV se comporta ca niste dame trecute, avide de atentia publicului, e altceva.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search