joi, 1 decembrie 2011

De ce nu iubesti Romania?


Mai toate televiziunile promoveaza de cateva zile incoace, astazi cu atat mai mult, intrebarea: De ce iubesti Romania? De ce esti mandru ca esti roman? si altele pe tema asta. 
M-am cam saturat de raspunsuri de genul: avem munti, vai, pasuni, rauri, ramuri, suntem ospitalieri, il avem pe Dracula, bla bla..

Eu v-as intreba: de ce nu iubiti Romania? Poate ca nu-i in ton cu ziua de astazi, dar nemultumirile sunt tot timpul pe buzele noastre si poate ca astazi este un moment tocmai bun sa fim sinceri si sa incercam sa schimbam ceva!
La multi ani! 
xoxo



Alexandra G. spunea...

Din contra, eu una zic sa uitam macar pentru cateva ore de ce nu iubim Romania. Chiar ma uitam acum la televizor si ziceam ca nu-mi plac astia de la antene pentru ca incearca si acum sa scoata in evidenta tot ce e urat in tara asta. Eu una zic ca nu suntem chiar vai de capul nostru si nu ar trebui sa ne gandim doar la rau.

Ma rog, e doar o parere.
Va pup si la multi ani >:D<

Zuzele spunea...

La multi ani, Alexandra!:)

Descude spunea...

Cred ca nu as mai termina pana maine sa enumar de ce nu iubesc eu Romania!

Zuzele spunea...

Descude, macar 3 lucruri te rog sa ne spui:)

Mădă spunea...

idem Alexandra G.

Descude spunea...

1.Faptul ca nu pot sa merg linistita pe strada nici macar ziua,fiind fata tot timpul sunt fluierata,claxonata sau si mai rau
2.Vanzatoarele foarte "dragute" la tot pasul
3.Barfa din jurul meu si faptul ca pe toata lumea intereseaza ce fac eu dar niciodata nu se uita nimeni in propria ograda
Si din pacate tara e asa cum e din cauza oamenilor!

Zuzele spunea...

Descude, si ar mai fi spaga la tot pasul ...

Dia spunea...

Hmmmm...nu iubesc Romania pentru lipsa de politete a functionarilor publici, pentru sistemul "pe pile"care primeaza cam in orice si pentru coruptia politicienilor.
La multi ani Romania!:)

Roxana spunea...

Pentru faptul ca o parte din batrani sunt niste retardati.
Pentru ca sunt betivi la tot pasul care se manifeste si te agreseaza fizic si verbal.
Pentru ca din ce in ce mai multi elevi isi prajesc creierul cu droguri ''legale''.
Pentru faptul ca oamenii sunt rai si incruntati mereu.

Raluca Octavia spunea...

Pentru ca e un mediu nociv si te imbolnavesti din cauza aerului pe care-l respiri, a padurilor defrisate, a pasunilor disparute,a raurilor poluate,a ciocolatei cu care luptam impotriva inundatiilor!!!
- din cauza iaurtelului cu fructe, a salamului si a crenwustilor,pline toate de vitamine si proteine, si de bube pe piele,
- din cauza vaccinurilor bagate pe gat,
- din cauza citostaticelor pe post de prajiturica,
- etc,etc.,etc.
Nu stiu cum a fost vremea in Bucuresti, dar, la noi, in ton cu vremurile: trista, urata, abatuta,parca plangea!!!
Bravoo, Zuzele, am fost din nou pe aceeasi lungime de unda! Si pe mine m-a lasat rece toata euforia asta...de asta nici nu m-am uitat la televizor. Doar am citit ca iar a bocit ala cu tiroida lui!

Butterfly spunea...

Stii vorba aia..avem o tara frumoasa..pacat ca e locuita :)). Ma deranjeaza foarte mult ca toata lumea incearca sa te insele, cei care presteaza servicii, iti incarca factura nejustificat plus servicii jalnice, cei care iti vand produse se bucura ca te-au pacalit si nu te-ai prins ca produsul era defect, cei de la stat au o bucurie sadica sa te puna pe drumuri sa te rogi si sa implori pentru o amarata de adeverinta pe care sunt oricum obligati sa ti-o dea, practic e mentalitatea asta cu "sa moara capra vecinului" foarte rar gasesti oameni care sa te ajute neconditionat ca de la om la om, si atunci te minunezi de parca e ceva extraordinar dar de fapt asa este normal, sa ne ajutam semenii, sa ne facem datoria indiferent care este ea.

Adina Aruştei spunea...

Mi-ar placea sa vad daca ati scrie aceleasi lucruri dupa ce veti fi locuit sau vizitat (intr-o) o tara saraca.. in care statutul de turist nu te protejeaza de imagini dure, de realitatea lor..
mi-a parut extrem de rau ca nu am putut ajunge la parada :(.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search