vineri, 2 decembrie 2011

Update Aspasia - ce e mult, strica!

In urma cu vreo doua luni, va spuneam ca am gasit leacul impotriva caderii parului - pastilutele Aspasia (click AICI). Eram extreeeeem de incantata pentru ca firele de par cazute se imputinasera, dintr-un ghemotoc strans dupa fiecare spalare a parului, abia daca mai culegeam 10 fire. Am terminat o cutie si mi-am spus ca trebuie sa urmez in continuare tratamentul cu pastilute verzi pentru ca in acea pauza de o saptamana parul incepuse sa cada din nou. Nu grav, insa mai mult decat in perioada in care luam Aspasia. 
Asadar, mi-am mai cumparat o cutie, insa parul cadea in continuare. Si cadea. Si cadea. Si...cadeeeaaaa. Am crezut ca este nevoie de timp sa se imprieteneasca parul din nou cu Aspasia, insa...
acest lucru nu s-a mai intamplat. Din obisnuinta, luam in fiecare dimineata cate o pastiluta, propunandu-mi sa termin si a doua cutie, pana zilele trecute cand m-a intrebat o cititoare daca s-a schimbat ceva in privinta parului meu dupa un timp mai lung de Aspasia. Si mi-am dat seama ca da, s-a schimbat, insa in RAU.



     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="5045554457">


De fiecare data cand imi limpezeam balsamul sau masca, se desprindeau fire lungi si cadeau cu snopul:( Iar cand imi faceam curat in dus, ma speriam. Atat de mult par strangeam. Asa ca am renuntat la Aspasia. Iau doar Omega 3 acum si antioxidanti. Au trecut 3 spalari ale parului de cand am stopat tratamentul cu Aspasia si vad imbunatatiri. Chiar acum am iesit din dus si sunt fericita ca firele cazute sunt foarte putine. Nu inteleg de ce. Nu stiu sa dau explicatii stiintifice. Nu stiu mecanismul de functionare a Aspasia, insa stiu ce vad. 

Muuuult mai putine fire de par cazute in timpul tratamentului cu prima cutie de Aspasia, extrem de multe fire cazute in timpul tratamentului cu cea de-a doua cutie de Aspasia si doar cateva fire cazute dupa stoparea tratamentului.
S-a mai intamplat cuiva o situatie asemanatoare?
Unknown spunea...

Am inceput si eu, de curand, sa iau Aspasia, insa dupa cateva zile am renuntat. Nu am avut nici un motiv concret, pur si simplu nu am mai vrut sa iau. Si cred ca bine am facut, citindu-ti postarea...

Anonim spunea...

Dar de ce nu folosesti tinctura de ardei iute, care da rezultate foarte bune fara sa inghiti toate porcariile de pastile? Parca aici la voi am citit de ardeiul iute...
Eu folosesc tonicul alpecin. Rezultate garantate.

Claudia

Miuri spunea...

imi pare rau sa aud asta.. eu chiar voiam sa mi le cumpar si de fiecare data uitam.. parca am stiut.. imi pare rau..

Nick spunea...

daca fata are ce arata...ce pot spune, fiecare cu gustul sau...o seara buna!

Zuzele spunea...

Miuri, prima transa mi-a facut foarte bine! Nu imi mai cadea un fir, insa la a doua cutie s-a petrecut grozavia :(

Zuzele spunea...

Claudia, tinctura de ardei este foarte buna, insa dificil de utilizat. Nu am tot timpul timp si chef sa-mi dau cu ea la radacina, sa dorm cu ea in par si eventual sa ma spal a 2 zi. Si unde mai pui ca tusesc ca naiba de la ardeiul ala iute. O sa incerc macar o data pe saptamana sa reiau tratamentul cu tinctura :(

Zuzele spunea...

Karmen, asa cum i-am zis si lui Miuri, mie prima cutie mi-a facut foarte bine!

Adelina Eneșca spunea...

Uf! Chiar vroiam sa imi iau si eu dupa ce am vazut la tine. Caut niste suplimente bune pt par. Mie nu imi cade mult dar vreau ceva sa imi intareasca firul de par. Eu nu prea iau din alimentatie ce trebuie. Cred ca tot la varianta Zinc + Vit E + Vit B raman.

Zuzele spunea...

Adelina, eu voi incerca Perfectil si apoi Miss Vitaal ! Cauta info pe net. Mi-a zis un prieten ca sotia lui ia aceste suplimente si este extrem de multumita!

Irene spunea...

poti sa dai detalii,te rog,despre utilizarea tincturii de ardei iute.cum,ce facesi cum se face..

Zuzele spunea...

Irene, uite link aici:
http://www.pentrudive.com/2011/06/sfaturile-bune-merita-reamintite.html

Irene spunea...

mssssss:*

marina spunea...

Ziceti.mi va rog mult cum sa ma folosesc si eu cu tinctura de ardei!Imi puneam sperante in Aspasia dar am citit si mam intristat.

Anonim spunea...

Eu folosesc aspasia si sunt f multumita fetelor.de cand le folosesc parul este vizibil mai stralucitor si s-a mai indesit.pielea este mult mai fina iar tenul mai luminat de cand iau pastilele astea parca sunt mai frumoasa.nu poate face minuni la un par ars ,netuns si forjat cu placa si chimicale.sa fiti frumoase .pup

Anonim spunea...

Ia aspasia cu incredere si vei vedea efectele sale dupa o perioada mai indelungata.

Anonim spunea...

buna. ma confront si eu cu caredea parului...zic eu mai mult decat moderata. adica am par in cap, sunt mutumita, dar cade cam mult...si peste tot par, par, par... am luat si Aspasia, dar dupa cateva comprimante am renuntat...de teama ca ar putea face mai mult rau decat bine...si poate nu neaparat parului...adica oare sunt atat de natural pe cat pretind? am luat si ardei iute si urzica si le folosesc combinate...dar deocamdata rezultatele intarzie sa apara... as vrea sa folosesc ceva sigur totusi.... si mai folosesc ulei de cocos la fiecare spalare.... va multumesc!

Anonim spunea...

Eu folosesc de ceva timp si imi cadea parul foarte rau , dar nu de la ele , de la sampon , ele mi l-au facut sa creasca si sa fie mai des , mentionez ca parul meu trece de mijlloc

Anonim spunea...

Si eu iau Aspasia de cateva zile , de asemenea folosec samponul Alpecin cu cofeina.Deocamdata nu vad rezultatele dar mai astept .
Referitor la articolul tau , exista posibilitatea ca organismul sa isi fi luat suficiente vitamine doar din prima cutie si din cauza inca ii ofereai suplimente desi el nu mai avea nevoie ai avut parte de o reactie adversa .

Anonim spunea...

am terminat doar o folie de aspasia si am sa ma opresc aici pt ca mi-au aparut niste cosuri enorme si dureroase(gen furung} pe spate si gat si parca am mai si chelit in parti. :(

Unknown spunea...

fetelor,la virsta de 23 ani pot sa folosesc aspasia...am cerut vitamine pt par,si mi-au dat aspasia...dar am vazut inscriptia 40+ si m-am speriat,insa farmacista mi-a zis ca e buna pt toate vrstele....oare nu va fi daunator?

Unknown spunea...

fetelor am 23 ani si farmacista mi-a dat aceste vitamine,insa ma deranjeaza inscriptia 40+ ... FARMACISTA MI-A SPUS CA E PT TOATE VIRSTELE ...CE PARERE AVETI? nu imi vor dauna organismului?

Zuzele spunea...

@ Kristinush, nu inteleg de ce ti-a dat Aspasia 40+! Dupa cum le spune si numele, astea sunt pentru femei peste 40 de ani, au alta concentratie de vitamine, etc. Tu ai nevoie de Aspasia varianta pentru toate varstele. Nu cred ca ti-ar facea rau nici astea, dar data viitoare poate ca ar trebui sa incerci varianta de Aspasia fara 40+, cea simpla, pentru toate varstele. Gasesti in farmacii si in plafaruri. Te pup. Bafta!

Zuzele spunea...

@ Kristinush, nu inteleg de ce ti-a dat Aspasia 40+! Dupa cum le spune si numele, astea sunt pentru femei peste 40 de ani, au alta concentratie de vitamine, etc. Tu ai nevoie de Aspasia varianta pentru toate varstele. Nu cred ca ti-ar facea rau nici astea, dar data viitoare poate ca ar trebui sa incerci varianta de Aspasia fara 40+, cea simpla, pentru toate varstele. Gasesti in farmacii si in plafaruri. Te pup. Bafta!

Anonim spunea...

Astăzi mi-am cumpărat o cutie de Aspasia si sper sa aibă efecte bune... O sa revin sa va spun cum merge tratamentul.

nick spunea...

Hairgrow de 5mg substanta activa!

simona cucu spunea...

Buna ziua,
Am o intrebare pentru voi: de ce nu cercetati ingredientele continute de ASPASIA? Asa veti descoperi ca exista potentiali cancerigeni in componenta pastilelor, au efecte de deficienta de concentrare etc (E 171, E 172, E133-albastru briliant, E104). Acese E-uri sunt chiar interzise in unele tari! Incercati sa incetiniti caderea parului cu masti facute in casa, sau cu vitamine/minerale organice. Sunt curioasa daca acest comentariu va fi postat...

Cecilia spunea...

Si eu am avut probleme cu parul, uneori pe stres dar ultima data pentru ca am adaugat la un LOREAL mai multa substanta (Oxi Kallos) pentru decolorare decat avea deja .Mi-am dat seama mult mai tarziu, cand a inceput sa cada.De obicei folosesc Loncolor sau Gerocosen.
Am luat o curie cu fiole G.H3DERMA+ anticadere (trebuie respectate intructiunile de pe cutie).Apoi am luat Revalid pastille (trebuie luate cam trei luni) si Revalid sampon cu care ma spal si ma voi spala poate, mereu. Acum astept sa creasca si cel care a cazut si sa am parul des si frumos cum era. Este un tratament mai scump si de mai lunga durata dar este sigur.

Raluca Gabriela spunea...

Buna! Am probleme cu caderea parului de cand eram copil. iau vitaminele Miss Vitaal si DA, sunt foarte bune! dar de 8 ani le iau continuu si corpul meu cred ca s-a obisnuit si as vrea sa le schimb.. ce antioxidanti iei? Cum sa cer la farmacie? :D

Unknown spunea...

Buna! Eu chiar astazi mi-am cumparat o cutie iar doamna de la plafar mi-a spus ca sunt pe varste si mi-a dat-o pe cea potrivita mine. Am 18 ani.

Unknown spunea...

Am fost foarte dezamagita si eu de Aspasia, am luat o cutie si jumatate fara sa vad nicio imbunatatire. Bani aruncati pe fereastra, ca sa nu mai spun ca si gustul pastilelor e rau. Apoi mi-am adus aminte ca in urma cu ceva ani, cand am mai avut probleme cu caderea parului, am folosit tratamentul cu petrol de la Gerovital.Mi-am cumparat din nou produsul, il folosesc de 4 saptamani si e o mare diferenta.Parul nu imi mai cade, ca sa nu mai spun ca si firul e mai sanatos si lucios (eu avand firul subtire.Eu sunt multumita, si nici nu mai trebuie sa inghit prostiile alea verzi.

Anonim spunea...

Aspasia, esti hidoasa!

Alexandra spunea...

Aspasia cele mai proaste pastile de pe piața în loc sa ma ajute și sa oprească căderea parului din contra îmi cădea mult mai mult..din cauza asta m-am și tuns scurt...Am luat o luna de zile și regret amarnic...Nu le recomand!

Maria Sz. spunea...

Eu folosesc de aproximativ 5 luni Aspasia si sunt forte multumita de ele Au efect bun asupra pielii si parului

Unknown spunea...

Se urmeaza tratamentul cu aspasia doar 42 de zile nu mai mult! Scrie si pe prospect, eu sunt foarte multumita, iar problema caderii parului trebuie rezolvata din interior adica cu pastile, vitamine etc sampoanele, balsamurile nu fac mare lucru singure ci impreuna cu tratament administrat pe cale orala... cert este ca zilnic pierdem in jur de 100 de fire de par deci ceva par trebuie sa cada... iar nu fiecare organism ractioneaza la fel, dar incercati aspasia poate chiar va prieste

Unknown spunea...

Buna eu folosesc Aspasia de aproape 2 ani cu intreruperi la fiecare 3 luni de Aspasia cura de 1 luna pauza si sunt multumita parul a regenerat mult la baza si pielea este mult mai luminoasa. Totul porneste din interior de la vitamine si pentru uz extern ulei de ricin si cocos. Pentru rezultate trebuie ajutat prima data interiorul.

Elena spunea...

Folosesc Aspasia de 3 luni si sunt foarte multumita , unghiile care mi se exfoliau de la orice au ajuns sa isi revina sa se întărească si numai zic de par , eu având părul cret foarte greu de întreținut Cu Aspasia l-a ajutat enorm sa isi revina culoarea sa naturală , buclele care nici nu mai erau vizibile după tot timpul cat l-am distrus cu placa de îndreptat părul, credeam ca nu voi mai reuși vreodata sa isi revina buclele la normal dar cu ajutorul Aspasia nu am cuvinte sa descriu cat de multumita sunt. Nu mai zic de creșterea părului ultima dată m-am dus la frizerie sa imi ieie din vârfuri putin dar frizeritza nu mi-a ascultat cerința si părul cum il aveam până la talie (mentionez m-am chinuit 2 ani de zile cu măști naturale sa creasca de la umeri la talie) ea mi-a luat din vârfuri până a ajuns în direcția deasupra sanilor. Am foarte dezamăgită cand m-am revăzut iar cu părul tăiat atat de mult. Asa ca m-am hotarat sa merg si la farmacie sa iau ceva comprimate pt ajutarea creșterii părului și mi-a recomandat niste pastile forte par si unghii care luasem timp de 2 luni(si numai zic de pret nu e chiar atat de ieftin ) si nu am fost multumita deloc pe urma am renuntat si am plecat din nou la farmacista sa imi recomande altceva ,si mi-a recomandat Aspasia fiind la pret in jumate cat primele pastile care luasem ma gândeam ca nici atat nu voi vedea efect la ele dar m-am riscat si am le-am cumparat si m-am ținut de aceste pastile si in prezent le cumpăr
De ce? Părul mi-a crescut in tot timpul asta foarte rapid de la umeri a ajuns sa creasca până aproape de talie , unghiile sunt mult mai ok ca aspect si rezistenta iar culoarea tenului arată mult mai luminos mai ales ca aveam si niste pete mai maronii micuțe nici eu nestiind cauza lor dar important e ca au dispărut. Nu am scris atat ca sa ma laud dar spun din propria experienta si conteaza foarte mult pe lângă aceste pastile sa folositi măști naturale (cum le zic eu măști băbesti) plus ca organismul are nevoie de fructe cu vitamine legume ce tine cont de alimentație sănătoasă. Nu sunt nici contra celor care au rezultate nemulțumite dar după cum știți si sunteti conștienți acesta este un tratament nu o magie și e normal ca efectul sau nu poate fi la oricine. Diferă de la un corp la altul. Parerea mea cum mi-a fost si mie ciudat la început cand am cumparat am riscat un pic. Dacă nu riști nu ai cum să vezi rezultate si cred ca e si ceva normal daca vezi ca medicamentul nu are efect asupra părului tau asta nu inseamna ca nu poate avea efecte si altora. Merita incercat! Pupici

Unknown spunea...

Buna la toată lumea ...mai devreme mi.am luat prosopul din cap și mă uitam an oglinda .Sa știți am fost uimita sa văd că părul meu s.a andesit cu o rapiditate uluitoare având an vedere că am folosit doar o tabletă aspasia .Am descoperit o mulțime de fire mici circa 3 cm.Efecte adverse ;Mă manca foarte tare scalpul asta s.a antamplat 3 zile consecutive ,mai apoi mi.a căzut o groaza de par .Credeam efectiv că chelesc dar nu am renunțat la tratament fiindcă am mai ancercat an urama cu 3 ani Aspasia am luat 3 saptani și am văzut imediat diferența ...părul a crescut ,andesit ,strălucitor și sănătos .multa lume ami făceau complimente .Atunci și akm am ținut neapărat să folosesc ceva tratament deoarece părul meu era deteriorat an urma coafări mele excesive.rezumat ...Aspasia m.a ajutat și văd că mă ajută.sper sa va ajute și pe voi .Observație :Aspasia +40 nu o propuneti persoanelor care nu au Anca aceasta vârstă deoarece au efecte adverse .An general farmacistele constată după cum le vine ce e mai bine pentru persoana an cauza .GRESIT

Unknown spunea...

Am luat Aspasia din dorința de a avea un păr sănătos și lucios. Dar.....vai!!! A început să îmi cadă părul cu smocuri. Am avut un păr lung și a trebuit să mă tund până la umeri. S-a rărit mult și foarte slab ca și structură.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search