luni, 5 decembrie 2011

Joico, Wella, OPI, Wella, Londa, L'Oreal, SP - super reduceri de Mos Nicolae



Daca va doriti produse profesionale pentru par de la Joico, SP, Wella, Londa Professional sau oje OPI, de Mos Nicolae este momentul potrivit sa va faceti un cadou pentru ca beauty-store.ro ofera discounturi MAGICE care ajung chiar la 70%.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, eu am pus ochii pe setul JOICO Sampon Body Luxe Volumizing 500ml + Balsam Body Luxe Volumizing 500 ml care costa numai 128 lei. Si tineti cont ca au jumatate de kilogram fiecare, deci afacerea este mai mult decat convenabila:) Aceste produse sunt destinate parului fara volum, fragil, fin si care se ingrasa rapid. 

O prietena de-a mea al carei par prezinta toate aceste probleme a avut curaj sa cumpere setul pentru volum de la Joico si este mai mult decat fericita. Schimbarea s-a produs imediat si nu este vorba de nici un un efect Placebo pentru ca toti cei din jur au observat schimbarea. Imediat dupa prima spalare, parul ei care era lipit de cap, lipsit de stralucire si avea un aspect imbacsit a devenit lucios, foarte moale si placut la atingere. Inainte, indiferent ce ar fi folosit, daca se spala seara, pana dimineata parul ei arata de parca nu mai fusese spalat de o luna. Tot timpul am batut-o la cap sa incerce Joico si nu vroia sub nici o forma pentru ca saturase cate produse incercase, insa atat de mult am insistat ca si-a cumparat produsele, chiar de la beauty-store.ro si e fericita ca m-a ascultat:) Poate o rog sa scrie un review zilele urmatoare.


Ah, si am mai "obligat" o prietena sa-si cumpere setul Joico Sampon K-Pak Reconstruct 500ml + Balsam K-Pak Reconstruct 500 ml, aflat tot in promotie, 128 lei toata afacerea:)
Ea se vopseste blond de peste 10 ani! 10 ani de decolorari luna de luna. Si daca inainte avea un par ondulat, lucios, sanatos si foooarte des, acum este...cum sa va spun... VARZA! Este foarte foarte ars, uscat, fara luciu, aspru, tocit, ca o matura. A inceput sa-i cada si foarte mult si de unde parul ei ondulat, invidiat de toata lumea pe vremuri, acum nu mai este nici drept, nici buclat. Insista sa foloseasca sampoane din supermarket si, din cand in cand, isi cumpara cate o masca profi, insa este ca si cand dai cu parfum peste transpiratie. 
Si-a cumparat setul de la Joico si este mega happy. Inca este prea devreme sa se pronunte, insa stie doar ca parul ei a inceput sa luceasca, sa fie usor de pieptanat si moale. Dupa 3 saptamani, o voi ruga sa scrie un review!
Alexandra G. spunea...

eu folosesc setul pentru volum de la joico de cateva luni si va pot confirma cat de bun este

tipa care ma tunde de un car de ani mi-a zis ca parul imi sta mult mai bine... pare mai mult si nu mai sta lipit de cap ;))

Zuzele spunea...

Deci prietena mea nu este un caz izolat:) Mi-l cumpar si eu, claaaar!!! :D

Monica - Pisica albastra spunea...

eu nu cred ca prietena te cu parul ars comite o greseala chiar asa de mare.
rolul samponului e doar sa CURETE, nu si sa hraneasca, sa repare sa bla-bla-bla...astea-s doar gaselnite de marketing!

nici un sampon nu are cum sa faca NIMIC pentru sanatatea si bunastarea parului tau. poate sa contina el minuni la sticla. motivul principal ar fi ca orice sampon se foloseste diluat cu apa. cu muuulta apa. si pret de fix 5 minute. cum ar putea el sa repare asa diluat cum e si-n 5 minute?
fata aia face bine ca investeste mai degraba in masti bune decat in sampoane...parerea mea...

un sampon e doar un detergent. singurul lucru bun pe care ar putea sa-l faca ar fi sa fie bland.
asa cum nu te poti astepta la Ariel sa-ti coasa bluza gaurita sau sa redea culoarea indigo blugilor tai matuiti de 2 ani de purtari...tot asa nici un sampon, oricat de "profesional" ar fi, nu poate decat sa SPELE!

Zuzele spunea...

Monica, permite-mi sa te contrazic! Exista o diferenta colosala intre sampoane / balsamuri/ masti sau alte produse pentru par. Ani de zile m-am spalat cu Elseve si Pantene si parul meu era intr-o stare DEPLORABILA! De cate ori mergeam la coafor, rar ce-i drept, coafeza se soca pentru ca era tocit pana aproape de radacina, indiferent cat de des m-as fi tuns sau cate masti cu ou si ulei de masline mi-as fi facut!
Am suferit foarte tare din pricina asta pentru ca aveam o matura in loc de par, desi parul meu este intins. Arata groaznic si fiecare fir de par avea "beculet" in varf (asta cu beculetul am citit-o pe un blog) :)
Acum vreo 3 ani am inceput sa folosesc produse profesionale - Joico fiind brandul meu preferat, dar si System Professional care are niste masti bestiale- . Schimbarea a inceput cu un par mai moale, mai stralucitor, vizibil mai sanatos. Coafeza mea s-a mirat cand m-a vazut dupa un an de Joico. Nu stia ce s-a intamplat cu parul meu pentru ca "matura" disparuse si facuse loc unui par matasos si lucios, fara varfuri tocite.
Eu ma tund foarte rar, la 2-3 ani sau si mai rar chiar si crede-ma ca nu am nici macar un fir de par tocit! Nu ma laud cu un par des, de reclama, insa este foarte moale, sanatos si stralucior intocmai ca al fetelor din reclame:)
Iar samponul, balsamul, mastile si serumurile pentru varfuri pe care le tot folosesc de 3 ani si ceva incoace sunt raspunzatoare pentru aceasta schimbare.
Este o mare greseala sa spui ca toate sampoanele sunt la fel si ca este vorba doar de marketing! Sub nici o forma NU exista o comparatie intre sampoanele de supermaket si produsele profesionale precum cele despre care am scris de atatea ori pe acest blog si care, in mare parte, se gasesc si pe beaty-store.ro.
Poti vedea diferenta numai folosindu-le! Nu este corecta comparatia cu Ariel :) Dupa cum nici nu poti compara un demachiant care curata pielea cu o crema care o hidrateaza :)

vivi spunea...

eu ma spal de cand ma stiu cu sampoane din supermarket si nu am absolut nici o problema cu parul, arata foarte bine si nu e deloc tocit- asta in conditiile in care il am foarte lung, folosesc placa de minimum 3 ori pe saptamana. ceea ce ma ajuta este masca din produse naturale care o aplic de 2 ori pe luna:) inteleg ca trebuie sa faci reclama, dar sa zici ca te tunzi o data la 2 -3 ani e exagerat si ma gandesc cu groaza ce par ai in cap, fara nici o forma.

Anonim spunea...

de fapt adresa corecta este beauty-store, s-a omis acel "u" din beauty.

no offence:)

Adelina Eneșca spunea...

Ce oferte super! Eu iubesc Joico! De vreo 2 ani folosesc aproape in continuu si se vede o maaare diferenta. Monica, sa stii ca un sampon bun conteaza enorm. Eu am un par dificil de felul lui, ondulat natural, uscat, si peste toate astea ilk mai si vopseam des cu vopsele din comert. L-am degradat ingrozitor si cand am vazut cum arata am horata ca trebuie sa fac ceva. Am cumparat 3 produse din gama K-pak si mi-am refacut parul. Am un an si jumatate de cand nu m-am mai vopsit si folosesc in continuare Joico. Daca inainte parul meu nu rezista mai mult de o luna fara sa i se toceasca varfurile foarte tare, acum nu m-am mai tuns din mai... Si inca ceva. Am folosit o perioada numai balsamul Joico impreuna cu un balsam din comert si efectele nu erau la fel de multumitoare nici pe jumatate. Acum imi doresc mult Deep Penetrating Reconstructor - e cel mai bun tratament pentru par incercat vreodata :) Sper sa mi-l aduca Iepurasu'ca Mosu nu cred ca o sa poata ;))

Zuzele spunea...

@ Vivi, inainte de toate sa stii ca nu este vorba de reclama aici! In primul rand anunt fetele ca sunt reduceri foooooarte mari la produsele lor preferate. In al doilea rand, incerc pe cat pot sa va spun cat de importanta este investitia in produse de calitate pentru par, iar asta se vede in timp. Tu esti o norocoasa daca spui ca ai parul frumos folosind sampoane banale + placa. Depinde si ce varsta ai si de cand ai inceput sa-l agresezi in halul asta pentru ca urmarile a ceea ce faci acum se vad in timp. Si eu ma bateam la fel ca si tine cu pumnul in piept si ma vopseam luna de luna in alta culoare, si il decoloram, si foloseam placa si ondulator si credeam ca un galbenus de ou cu niste ulei de masline si ulei de ricin mi-l salveaza. Insa dupa ani de zile am vazut ca nu este tocmai asa!
Cat despre faptul ca as minti special sa fac reclama aici, n-am nici un interes draga mea. Dupa cum nu am nici un interes in a le sfatui pe prietenele mele sa cumpere o anumita crema, un anumit sampon, etc pe care eu le-am folosit si mi-au facut bine. Nici din a va spune voua toate aceste lucruri, nu castig nimic, iar daca vrei sa iei asta ca pe un ajutor, atunci ar fi bine pentru mine, nu pentru mine.
Si referitor la tuns, DA, ma tund fooooooarte rar si crede-ma ca am o forma foarte misto la par. Nu exista saptamana in care sa nu ma intrebe cel putin cineva unde m-am tuns si cum am cerut. Imi mai filez bretonul din cand in cand pentru ca la un moment dat imi intra in ochi si nu suport, insa din lungime iau foarte rar, asta insemnand la 2-3 ani, exact cum am zis, dar nu pentru ca e tocit, ci pentru ca nu il vreau foarte lung. Daca vrei sa ne intalnim, cu cea mai mare placere!

Zuzele spunea...

Anonim, daaaaa! Beauty-store.ro!!! Uffff, merciiiiiiiiii mult!

Zuzele spunea...

Adelina, si eu tot K-Pak folosesc acum - pentru var vopsit: sampon, balsam si restorative styling oil. Combinatia perfecta as putea spune! Pur si simplu BESTIALE aceste produse:) Par lucios, varfuri sanatoase, nici urma de "beculet", moale, ca dupa o sedinta la coafor sta dupa fiecare spalare. Din pacate nu pot sa renunt la uscator, desi stiu ca nu e bine, dar incerc sa folosesc o temperatura mai joasa.
Sa stii ca si eu am mai combinat sampon joico si balsam de supermarket sau masca home-made si n-a iesit nimic bun:)

Liza spunea...

Datorita acestei postari am comandat repede, repede pachetul joico pt. volum...azi l-am testat si intr-adevar se simte diferit, e altceva. am remarcat in primul rand ca nu trebuie sa ma clatesc 10 ore dupa balsam (urasc balsamurile din cauza asta). joico e super, l-am clatit usor si mi-a ramas un par moale, cu tinuta care miroase divin! iti multumesc!

Anda spunea...

Buna fetelor, va citesc pentru prima data insa nu ma pot abtine sa nu comentez despre Joico. Mi l-a laudat si mie vanzatorul de nu-si gasea cuvinte sa se exprime si m-a convins, iar dupa ce am decis sa iau "minunea" si sa dau 40 eur pe 3 produse, am fost foarte dezamagita de toate. Samponul si masca erau ca inexistente in par! Iar cristalele lichide care "nu ingrasau parul" tocmai asta faceau. In viata mea nu am patit asa ceva. Am insistat sa nu le arunc, ca poate mi se pare, ca poate se vede in timp, absolut NIMIC! In timp am mai intalnit o mascara de la Oriflame care tot asa nu facea nimic, era ca inexistenta. Dupa un timp intr-un salon de coafura am citit un articol despre efectul sampoanelor din comert asupra parului: par uscat, patat, ros, nu se poate aranja cu usurinta, se vopseste neuniform, poros, se rupe, etc. Am constatat uimita ca parul meu avea aproape toate simptomele, in timp ce coafeza in acelasi timp insista sa ma convinga sa-l tund, ca altfel nu se poate repara. Am refuzat si m-am dus a doua zi si mi-am cumparat Wella pentru par vopsit (al meu e si blond) si rezultatele s-au vazut de la prima spalare, si la colorit si la textura! Dupa care mi-am luat la litru mai economic. Acum stau in cumpana daca sa il recumpar sau sa testez SP Wella tot pentru par vopsit. Ce ma sfatuiti? Si de balsamul leave in de la Londa Professional sunt foarte multumita. Unele produse profesionale chiar isi merita banii. Acum chiar pot sa-mi cresc parul mai frumos. Nu imi crestea niciodata mai mult de umeri cu celelalte sampoane din comert. Eu am si un par ondulat care de la natura e mai fragil decat parul drept, se rupe mai usor, creste mai greu. Dar produsele profesionale chiar il ajuta. Ieri am riscat pentru putini lei sa iau o masca cu placenta si un balsam de la Kallos ca le-am tot auzit laudate, dar ma tem pentru parul meu. O sa vad...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search