joi, 22 decembrie 2011

Jurnal de beauty II - parfumurile mele de iarna



Daca in prima parte a jurnalului de beauty am vorbit despre produsele mele de ingrijire a corpului (click AICI), acum as vrea sa va prezint unele dintre parfumurile mele preferate!

  • Dior Addict - daca mai este cineva pe aici care nu stie ca il ador, atunci este cazul sa repet: IL ADOOOOOR!!!! Nu trece nici macar o zi in care sa ies din casa parfumata cu el fara sa primesc complimente :) Cred ca produce dependenta parfumelul asta minunat de la Dior pentru ca eu il iubesc de vreo 7 ani si nu a reusit sa ma plictiseasca nici pana acum. L-a avut intai o prietena si mirosind-o pe ea aproape zilnic, a inceput sa ma atraga si pe mine ca un magnet acest parfum. Aproape toate prietenele mele si l-au cumparat dupa ce le-am imbatat eu cu aroma de vanilie, iasomie, floare de portocal, santal... A fost lansat in 2002 si continua sa fie unul dintre cele mai bine vandute parfumuri de la Dior. 

    • J'adore Dior eau de toilette - In piramida aromelor noului J'adore, in varf se afla citricele si mandarina, la mijloc- ylang-ylang, iasomia, tuberoza, trandafirul de Damasc, floarea de trandafir african, iar la baza- moscul si vanilia. Am scris despre el pe larg AICI
    • Chanel Cristalle Eau Verte - pot sa spun ca este un parfum perfect pentru vara, insa imi place sa mai mai dau cate un puf si cand este zapada afara. Il mai folosesc si seara, inainte de culcare, cand am chef sa miros irezistibil :) Are note de magnolie, iasomie si citrice, flori albe, lamaie si bergamota. Inca de cand ii iei capacul, razbate o aroma de lamaita care desfata simturile...

    •  Alien by Thierry Mugler - este un parfum oriental lemnos lansat in anul 2005. Este un parfum liniar, ce incepe cu note de iasomie, “inima” este data de notele lemnoase iar baza parfumului este ambra. Daca initial nu m-a dat pe spate, cand m-am indragostit de el au iesit scantei:) Am avut o bucatica de hartie parfumata cu Alien in geanta si de cate ori o deschideam simteam parfumul si azi asa, maine asa, am inceput sa-l ador:) Nu il recomand vara pentru ca este foarte puternic, chiar si daca folositi doar un strop. Il simt picant, amarui si dulce in acelasi timp, perfect pentru zilele friguroase, de toamna tarziu pana pe la sfarsitul iernii, inainte sa apara ghioceii...

    •  Dior Midnight Poison - l-am placut din prima, l-am cumparat de vreo 3-4 ori pana acum, insa acum cateva luni, prin vara, nu l-am mai suportat si l-am pus deoparte. L-am descoperit imediat ce am intrat in iarna si a inceput sa-mi placa din nou. Este un parfum intens cu note de mandarin, portocala, bergamota, patchouli, vanilie, trandafir si chihlimbar. A fost lansat in 2007.
    Parfumurile de iarna ale Zuzei O :D

    • Armani Code - v-am impuiat capul cu el, am dat si unul cadou si nu mai comentez prea multe despre el. Este divin!!!
    • Organza by Givenchy - vara nu m-as da niciodata cu acest parfum, dar iarna, cand este foarte frig afara mi se pare ca se asorteaza suta la suta cu pielea mea. Prima data l-am folosit acum vreo 12-13 ani, dupa ce l-am primit cadou de la mama mea. De atunci asociez acest parfum cu iarna si cu adolescenta mea. Acum am ditamai sticla de 100 ml cadou de la nasa mea, care are si ea amintiri tot din adolescenta petrecuta impreuna :)
    • J'adore eau de toilette - e misto, dar parca nu merge cu iarna.
    • In the mood for love by Gianfranco Ferre - imi place, e dragut, dar parca e un pic cam dulceag. Mai am putin si-l termin....
    • Ricci Ricci by Nina Ricci - il ador!!! Este perfect pentru zilele geroase

    PS: Eu (Zuza O) sunt una dintre putinele prietene ale Zuzei G care nu a fost vrajita de Addict. Ea miroase foarte bine cand se da cu Addict, dar eu nu. Eu m-am dat o singura data cu Addict si mi-am facut repede un dus luuuung ca sa scap de mirosul care-mi provoca greata. Pe ea miroase superb, dar eu nu pot pur si simplu sa ma dau cu asa ceva. La fel cum nu pot sa ma dau cu Midnight Poison si cu absolut nici un parfum creat de Thierry Mugler. Din gama Poison imi place dar doar iarna si seara Dior Hypnotic Poison , care imi aminteste de noptile petrecute in Clubul Flamingo, care acum nu mai este. Dar si Hypnotic Pison mi se pare ca este un parfum de "fata batrana", dar nu dintr-aia virgina (purisanca, asa ca sa fac o gluma).
    Annemarie spunea...

    Cred ca o sa incerc si eu parfumurile prezentate de tine; aparent avem gusturi asemanatoare, insa sunt curioasa cum vor mirosi pe pielea mea.
    Nu stiu daca-ti amintesti, insa si eu sunt o mare fana Dior si achiesez la tot ceea ce ai spus, inclusiv la parerea despre Midnight Poison, care devine obositor daca e folosit constant o perioada.
    Iar Addict probabil a capatat acest nume tocmai deoarece a fost conceput pentru a crea dependenta! :)

    Unknown spunea...

    Si eu sunt a doua persoana careia nu ii place Dior addict :)).In schimb,ador J'adore-ul:X:X:X,dar,consider ca se potriveste mai mult sezonului cald,in schimb Organza de la Givenchy e minunat acum:X.Nu stiu daca ati incercat vreodata Chanel-Coco mademoiselle,dar va sfatuiesc sa il incercati,e parfumul meu preferat pentru sezonul rece.

    morphine spunea...

    holly molly!
    i wish i could have just one of them..
    :)

    zuza G spunea...

    @ Zuza O- ce gusturi diferite avem la parfumuri:)) Bine, eu m-am putea compromite la ale tale, dar tu zici ca pe ale mele le tii la distanta :)) Si mie imi place muuuult Armani Code, l-am si avut, si cred ca l-as recumpara prin primavara. In schimb, eu ador Alien, Angel, Addict, arome care tie nu-ti plac deloc :)Mie imi plac parfumurile foarte tari, dulci, orientale... De exemplu ador OPIUM si Shalimar :) Nina Ricci imi provoaca ameteala si asa cum zici tu de Addict, simt nevoia sa fac dus repede sa scap de floricelele alea de pe mine :)))

    @ morphine - ce parfumuri iti plac?:)

    @ PreciousBoutique, am si avut Chanel Coco Mademoiselle! :) Imi plac Chanel-urile...cam toate :)

    Al spunea...

    hm, tocmai mi-am luat si eu un Dior Addict de la aoro.ro si cautam mai multe informatii despre el. intr-adevar este unul din ceele mai bune parfumuri pe care le-am avut.

    Whatsapp Button works on Mobile Device only

    Start typing and press Enter to search