miercuri, 21 decembrie 2011

Review Nuxe Fondant Body Scrub by Adelina

I-am trimis Adelinei o miniatura de Nuxe Fondant  Body Scrub si mi-a spus ca este foarte incantata de el, asa ca am rugat-o sa scrie un review:) Iata-l:

Folosesc cu drag produsele Nuxe deoarece apreciez calitatea. Pana acum am avut in varianta full-size doua lotiuni de corp. Astfel, atunci cand am avut ocazia sa incerc Nuxe Fondant Body Scrub in varianta mini am fost tare fericita, mai ales ca se completeaza perfect cu Nuxe Fondant Firming Cream - una din cremele mele de corp preferate. Hai sa vedem ce spune producatorul, pe scurt: 

"A creamy Fondant Body Scrub with 100% plant exfoliants in various grain sizes for soft, smooth skin that feels like new. 100% plant exfoliants (Orange, Lichee and Walnut Extracts) and Almond and Orange Flower Petals in a rich cream for soft, smooth skin."
Ce spun eu? 

E mi-nu-nat! Il ador, incepand de la mirosul bogat si cremos, care ma imbie sa visez la lux si opulenta, pana la textura sa perfecta pentru o exfoliere delicata. Cand l-am aplicat m-a facut sa ma gandesc la o prajitura savuroasa, cu migdale caramelizate, decorata cu o crema usoara de portocale si vanilie. E de-a dreptul gurmand parfumul acestui exfoliant! L-am aplicat usor, am masat putin, apoi am clatit si pielea mea era ca a unui bebelus. 
Mie imi place mult sa imi exfoliez pielea..
macar o data pe saptamana, consider acest pas ca fiind foarte important, si mereu caut body-scruburi care mai de care mai interesante. La acesta mi-a placut faptul ca particulele exfoliante sunt suficient de fine incat sa asigure confort in timpul exfolierii, dar totodata asigura un masaj bland si o curatare eficienta. 
Spuma pe care o face este cremoasa, nu prea am gasit exfoliante care sa se comporte asa pe piele. Multe pe care le-am incercat mi-au lasat pielea cam prea uscata. 
Dupa exfoliere am aplicat  Nuxe Fondant Firming Cream si s-au potrivit perfect! Mirosul e aproximativ la fel, crema s-a absorbit mult mai bine in piele si nu a mai fost nevoie sa masez prea mult. Deasemenea sunt de parere ca un exfoliant bun face minuni si impotriva celulitei. Eu am probleme cu retentia de lichid si e indicat sa stimulez cat mai mult circulatia sangelui. Iata de ce e o adevarata placere sa folosesc: imbin proprietatile benefice pentru piele cu felul minunat in care imi alinta simturile. 

Imi plac mult si ingredientele acestui produs: 
AQUA/WATER, GLYCERIN, HYDROGENATED COCONUT OIL, CETEARYL ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL POWDER, JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL POWDER, LITCHI CHINENSIS SEED POWDER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, COCO-GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, GLYCERYL OLEATE, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, TETRASODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FLOWER EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FLOWER EXTRACT, TROPOLONE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE [N2103/A]. 

De obicei produsele pentru dus nu au parte de o selectie foarte riguroasa a ingredientelor, atentia focusandu-se pe lotiunile de corp mai mult. 
Imi doresc mult acest produs si in varianta full-size - insa aici apare si micul sau "defect", pretul. Costa aproximativ 90 de lei... Asa ca mai astept pana sa mi-l achizitionez :)
MissRux spunea...

E DIVIN! Am primit si eu o mostra si mi-a placut la nebunie! Miroase ataaaaaaaaat de bine, dar intr-adevar cei de la Nuxe au preturi mari. Pe mine ma interesa sa iau un ulei pe care am avut sansa sa-l incerc, dar pretul e O_O

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search