vineri, 30 decembrie 2011

Nougat Filling, push-up pentru fese :)



Cu un aspect in culoarea pielii, extrem de rafinat, gratie dantelei de foarte buna calitate din care este confectionat, chilotul cu fese push-up Nougat Filling este potrivit atat pentru tinutele colorate, cat si pentru cele in culori deschise. Cu un grad de elasticitate ridicat, Nougat Filling este potrivit pentru aproape orice fel de tinuta si silueta. 
Puteti vedea fotografii AICI, precum si un scurt video, iar eu va atasez mai jos o foto interesanta inainte/dupa cu un model care poarta chilotul push-up! 
Ce parere aveti? Ati purta asa ceva?:) Am primit si eu o pereche, insa nu am nevoie pentru ca m-a inzestrat natura suficient:))
Aceasta lenjerie intima speciala poate fi cumparata de pe www.loulou.ro la pretul de 149 ron.



Tediana spunea...

cum naiba... au niscai pernute sau cum??

Zuzele spunea...

hmmm...nu sunt chiar pernute, sunt ca doua cupe ca la sutien, dar foarte fine si moi, bine fixate :)

Doda spunea...

hihi ..interesant :D

1234 spunea...

dar nu ridica fundul, doar mai adauga ceva deasupra,nu? eu credeam ca are niste cusaturi care ridica. Vazusem ceva de genul asta aici: http://www.dresuri-ciorapi.ro/index.php?menu=products&c_id=27

Madlen spunea...

nu stiu ce sa mai inventeze.tare.dar eu am un posterior ff bombat.chiar prea bombat,so no need for those.la multi ani!

Zuzele spunea...

La multi ani, Madlen!:*

Zuzele spunea...

Nu, Liz, nu ridica! Este un chilot normal care are atasate niste cupe. Dar efectul este woooow :))

anaioana_ciceoi spunea...

Ce sa zic..draguta idee. Dar tot degeaba daca atunci cand iti dai hainele jos, se pleosteste si fundul.

Adelina Eneșca spunea...

hmmmm...sunt destul de multumita de fundul meu dar intotdeauna e loc de mai bine. mi-ar placea si mie o pereche dar sa vad cum stau cu banii. am de platit rata la faculta in ianuarie :(( Eventual daca o sa mai ai vreo pereche pana ma hotarasc eu...

Zuzele spunea...

Anaioana, asa este, insa, ca si in cazul sutienului cu buretei care ne place atat de mult, indiferent daca avem nevoie sau nu:)), acest push-up pentru fese da bine in oras :P Daca avem o rochita care nu se aseaza foarte bine sau niste pantaloni in care vrem sa facem impresie in oras, push-up-ul pt fese este binevenit:)

Zuzele spunea...

Adelina, iti pot opri o cutie daca vrei si ne descurcam noi cu alte detalii:)

Adelina Eneșca spunea...

E ok atunci, si saptamana viitoare, pe marti, miercuri iti spun sigur ce si cum :) E bine?

Zuzele spunea...

cand vrei tu! Pup :*

Vasile spunea...

ce chestie!dar pentru ce sau pentru cine folositi astfel de trucuri?arati bine in oras si cand te duci cu baiatul in dormitor,hopa!!! fata are fesele cazute!Nu e frumos sa mintiti.si cu asta ,La Multi Ani !

Zuzele spunea...

Mai, Vasile, dar femeile apeleaza la tot felul de trucuri pentru a arata bine:)) Unghii false, gene false, plete false, sutien cu buretei, centura pentru burta, ciorapi care subtiaza picioarele, fond de ten care acopera pistruii, cosurile, ridurile...ehe :)))
la multi ani!:*

Vasile spunea...

Un caz ipotetic:un baiat e cu o fata,cu unghii false ,gene false,plete false,sutien cu buretei,centura pt burta,ciorapi care subtiaza picioarele,fond de ten care acopera pistrui,riduri,cosuri.Dupa un dans o invita in camera si ...normal o dezbraca..cand se uita mai bine ... zice:-Da-o incolo de treaba,am inteles ,ai unghii false ca asta e moda,ai gene false ca asta e moda ,ai sutien cu buretei ca asta e moda,ai plete false ca asta e moda,ai centura pentru burta ca ai burta,,ai ciorapi care subtiaza pt ca ai picioare groase,ai fond de ten pentru ca ai pistrui ,riduri.....Dar sa nu ai vagin...e prea de tot!////kiss you again!

Zuzele spunea...

Vasile, eu stiu o intaplare reala precum cea exemplificata de tine :))))

sarah spunea...

daca te uiti la pozitia corpului modelului din pozele inainte/dupa iti dai seama ca "rezultatul" nu e chiar asa spectatulas.in prima poza sta cu bazinul inspre interior si in a doua poza spre exterior,uite cat e de cambrat spatele in poza minune :)))))

Descude spunea...

Buna
Am trimis un mail pentru ca vreau si eu o pereche,nu am primit raspuns si nu vreau cumva sa raman fara:D
Mai este vreo pereche disponibila?
Multumesc frumos:*

Zuzele spunea...

Scuze, Descude! Da, mai am si pentru tine :) Vorbim pe mail! :*

Dana spunea...

Hei:D am trimis si eu un mail! Mai ai cumva si pentru mine?

Adelina Eneșca spunea...

Draga mea am vrut sa te anunt sa nu mai imi ti perechea. Scuze daca te-am incurcat dar chiar am prea multe pe cap acum si nu pot sa fac prea multe cheltuieli in aceasta perioada. Imi pare rau si sper sa nu te superi! :*

Aliss spunea...

Buna:) mai ai vre-o pereche?:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search