vineri, 2 decembrie 2011

Oare nu exagereaza Andra cu rochitele atat de scurte?

A nascut nu demult, dar nu are nimic in comun cu acele femei mult prea rotunjoare aflate in aceeasi situatie. A slabit - oricum, nici nu s-a ingrasat prea mult-, arata excelent, are picioare frumoase, perfecte as putea spune, celulita deloc. Dar. Exista si un dar, da! Mi se pare ca a trecut la scurtimi de rochii cu care eu nu o asociez. Nu mi se pare ca este ea. Ok, inteleg ca vrea sa atinga si coarda sensibila a publicului tanar si foarte tanar, dar nu cred ca asta este o metoda potrivita.

Andra este Andra, una dintre cele mai bune voci din Romania. Eu nu cred ca are nevoie de asemenea artificii vestimentare pentru a atrage atentia cuiva. Este adevarat ca inainte de a apela la serviciile consilierului vestimentar care o ajuta acum sa isi aleaga hainele nu a fost niciodata pe la "bine imbracati", dar cred ca acum este prea de tot.

Nu-i sta rau, dar imi pare ca nu este ea! La fel cum nu asociez cu ea piesa "Telephone" pe care o consider o discotecareala ieftina care nu pune in cea mai mare valoare vocea Andrei.
Andra nu este Tonciu sau Sanzi si cred ca ...ar fi la fel de admirata, ca si artist, si daca s-ar imbraca in rochite care trec cu mai mult de un centimentru peste posterior. Probabil ca s-a stabilit ca picioarele sunt punctul ei forte si trebuie marsat pe evidentierea lor, dar o vad chinuindu-se sa se simta confortabil in bucatelele alea de material, usor stanjenita, atenta sa-si acopere anumite parti dezgolite de fustitele minuscule...
Am observat de mai mult timp lucrul acesta, insa cireasa de pe tort a fost aparitia ei de aseara de la Happy Hour (vedeti mai jos)!




Adina Aruştei spunea...

Hmm, ai dreptate. Daca avea fetita m-as fi gandit ca a incurcat dressingurile :)

juazzshop spunea...

Chiar se vede ca se simte stanjenita...

Alex spunea...

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu o prinde deloc noul stil. Nu ma intelegeti gresit, este una dintre cele mai bune voci ale Romaniei, dar "Telephone" suna cam a LadyGaga, iar hainele?Este foarte frumoasa ea, are un corp super, insa e maritata si e mamica.Si cred ca ar arata mult mai bine intr-o rochia putin mai lunguta. Poate ajunge ca Loredana(am vazut-o la Vocea Romaniei in niste rochii cu lenjeria intima la vedere...probabil nu isi accepta varsta)

Doda spunea...

Intr-adevar piesele astea noi nu ii scot deloc in evidenta vocea superba care o are ...pacat ca trebuie sa spun asta dar nu-mi place deloc de ea acum....era mult mai ok mai demult (doamne ce melodii frumoase avea )

Zuzele spunea...

@ Doda, asa este! Cand incepea Andra sa cante ti se facea pielea de gaina:) Se mai intampla si acum asta, dar cand abordeaza stilul cu care si-a obisnuit fanii, nu melodiile astea prin care vrea sa cucereasca discotecile si care nu o caracterizeaza deloc.

@ Art of Shine, nu inseamna ca daca este femeie maritata si mamica trebuie sa poarte rochii pana in pamant, ci doar haine in care sa se simta bine. Ea este o persoana modesta, cu bun simt, linistita, departe de chilotzareala asta pe care o promoveaza acum. Poate fi sexy si la moda si purtand hainte pentru stilul ei, pentru varsta si felul ei de a fi. Da, am vazut-o si eu pe Loredana imbracata in voalul ala transparent si cu sutienul pe afara. Poate le imbraca acelasi stilist, insa diferenta este ca Loredana are o imagine care abunda de sex-appeal, pe cand Andra este o femeie cumintica si la locul ei

Zuzele spunea...

@ Meg, din fericire ar fi avut o scuza:))

@ Juazz, deci nu mi se pare numai mie :)

1234 spunea...

si mie mi se pare la fel. Totusi nu mai e ca la 18 ani, ce naiba! Si sunt atatea trucuri care ar putea fi folosite sa arate super!

Simona Tucu spunea...

Exact despre asta vorbeam si eu cu prietenul meu cand am vazut-o la Happy Hour, ma intrebam si eu ce s-a intamplat cu ea, de ce a inceput sa abordeze tot mai des un stil care nu o reprezinta si, eu spre deosebire de restul, consider ca nici nu ii vin prea bine aceste rochite si nu din cauza faptului ca ii lipseste atitudinea necesara, ci pur si simplu pare incorsetata foarte tare in ele, mi se par ca si cand ar fi mai mici cu un numar...nu stiu, dar nu sunt pe gustul meu si ma tem ca nici pe al ei...
Sper insa sa fie doar o toana, un moft, cum ne mai apuca pe noi femeile :p si sa redevina aceeasi femeie pe care o stim noi, cu modestia si bunul simt pentru care o apreciaza atata lume...

From Mona with Gloss spunea...

Sunt de acord cu tine! Cred ca inceput sa abordeze acest stil din a doua zi de cand a nascut. Nu mi se pare deloc cel mai potrivit.

Butterfly spunea...

Exact acelasi lucru l-am gandit si eu cand am vazut filmarea, de fapt am observat ca dupa ce a nascut a abordat tinuta de tipul asta dar nu o prinde deloc, intr-adevar arata super bine dar in rochitele alea arata ridicol, chiar ma gandeam ce stilist prost are de o sfatuieste sa imbrace rochitele alea....:))

Catallina spunea...

primul meu gand a fost cel a lui Meg... Prea scurt, ce sa mai! Pai, mai esti femeie serioasa?? Hmmm

Zuza O spunea...

Parerea mea este ca Andra nu a avut niciodata un stil vestimentar al ei. S-a imbracat mereu ori fff banal ori fff urat. Acum, Dana Budeanu i-a creat un stil pe care l-am remarcat si retinut toate - rochitele scurte a la Andra. Eu cred ca e o campanie bunicica de marketing si care ne-a aratat si noua ce picioare superbe are Andra. Habar nu aveam pana sa apara rochitele astea in vestimentatia ei. Iar cu telefonul.... asta se cere, asta se vinde... Si Andra are nevoie de bani si tb sa fie in tendinte. Vorba lui Ovidiu Lipan Tandarica: artistii romsni canta o muzica kitchoasa pt ca nu au suficienti bani ca sa creeze arta, sa cante muzica la adevarata lir valoare

Raluca Octavia spunea...

Ce mai, Zuza O ii disteapta, are dreptate! A pus punctul pe A!

Gabriela spunea...

eu zic ca in jurul abdomenului nu a reusit sa ajunga la forma initiala, prin rochitele scurte distrage atentia spre burta si atrage atentia catre picioare, iar prin decolteu atrage privirile la bust. simplu ;)
in plus se pare ca noua moda e cea a body-urilor pe scena, tinuta imprumutata de la ladygaga de foarte mute vedete, si poate cum andra nu e (inca) adepta unei costumatii atat de sumare, se adapteaza cu rochii ff scurte... :-?? maybe...

Zuzele spunea...

Exact,ADINA! :D

Anonim spunea...

Mare parte din vina pentru aceste tinute o are "stilista"Andrei,Dana Budeanu.Din pacate pt.ea ,Andra a facut o alegere gresita in acest sens.Acest stil nu o prinde,nu e ea,nu ii vine bine,oricat ar incerca cei de la pro sa o ridice in slavi.
Aceasta "stilista" a procedat la fel si cu Corina Bud..pacat de ele,le afce sa arata ca niste pitzipoance ieftine.

Miu Miu spunea...

eu nu inteleg de ce poarta rochii atat de scurte,Oricum nu as putea spune niciodata despre ea ca e sexi, e draguta dar nu sexi :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search