vineri, 13 ianuarie 2012

Cu asa un ajutor, oricine poate gati Meniul Perfect !

O adevarata comoara a ajuns astazi in bucataria mea: "Meniul Perfect" a celebrului Gordon Ramsay, o carte de bucate pe care o consider perfecta: 156 de reţete de antreuri, feluri principale şi deserturi se pot combina amestecând şi potrivind paginile în 140.000 de meniuri diferite. Cartea reuneste reţete alese din bucătăriile lumii: italiană, franţuzească, spaniolă, mediteraneană, britanică, thailandeză, chinezească, orientală, indiană, marocană, mexicană. 

Nu ai nevoie de trei scoli de bucatari pentru a prepara aceste retete, mai ales ca sunt foarte bine explicate, pe intelesul oricarui antitalent in bucatarie. Abia astept sa-mi revina gazele la aragaz ca sa ma pot apuca de gatit! :)) Am pus ochii pe cateva retete care par si sunt convinsa ca sunt delicioase si nici nu sunt greu de preparat! Am incercat sa va pozez cateva combinatii...doar asa cat sa va fac pofta!:)
Ah, si desi este o comoara in orice bucatarie, cartea este "aproape moca", asa cum a spus astazi o colega care a rasfoit cartea: 69 lei, redusa de la 99 lei la editura Litera, AICI  perfecta pentru un cadou pentru sotie/sot/ concubina/ concubin/ mama/ bunica/tata/ matusa... amanta... de fapt, nu amanta pentru ca amanta nu prea gateste:))






Adelina Eneșca spunea...

Cred ca e super! Si mie mi-ar placea una, chiar e utila!

Zuzele spunea...

Adelina, vorbeste cu Valentinul tau sa-ti faca o supriza de Valentine's Day :P Si unde mai pui ca e si in interesul lui sa ai cartea asta :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search