vineri, 13 ianuarie 2012

Imbunatatiti-va viata sexuala si redati-va energia cu pudra de Maca!

Va place Dr. Oz? Eu il ador! 
Il urmaresc in fiecare seara de la orele 22 la Euforia TV. Si imi place la nebunie, chiar daca are invitate in emisiune toate grasele care sar pe el sa-l pupe ;)) 
Incerc sa adopt stilul de viata sanatos expus de el in emisiune si sa aplic micile trucuri care ne fac mai sanatosi. Acum vreo doua luni am vazut o emisiune Dr. Oz in care se vorbea despre imbunatatirea vietii sexuale. Chiar daca multi dintre cei rautaciosi or sa ma faca acum fraiera sau frigida sau mai stiu eu cum, recunosc faptul ca oboseala, stresul foarte mare, copilul si grijile ma transformasera putin, iar hormonii mei nu ma zburdau ca la 20 de ani. Am aflat de la Dr. Oz ca pudra de Maca este foarte buna pentru refacerea tonusului psihic. Am fost la Plafar, mi-am cumparat o cutie de pilule cu pudra de Maca si de atunci iau cate trei pe zi inainte de masa. Ma simt excelent! Am mult mai multa pofta de viata si mult mai multa energie.

Iata ce am aflat de la Dr Oz despre Maca: 

Maca este un adaptogen puternic, un complex de factori care ajuta la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului. Actioneaza in organism pentru a-l ajuta sa se adapteze la situatiile solicitante. De asemenea, adaptogenii intaresc sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.
Peruvienii au folosit Maca timp de secole ca tonic general. Cercetarile recente au aratat ca alcaloizii din radacina exercita un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietati fac din Maca un supliment ideal pentru studenti, oameni de afaceri, scriitori, sportivi si pentru orice persoana care are nevoie de un plus de energie.

Maca nu contine agenti excitanti, ci ofera avantaje numai datorita continutului sau bogat de aminoacizi, acizi grasi, vitamine si minerale.

Maca este utilizata din ce in ce mai mult de nenumarati sportivi de talie mondiala pentru imbunatatirea energiei, rezistentei si performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa, eficace si sigura la substantele anabolizante.

Maca era binecunoscuta in antichitate pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, vitalitatii, energiei si performantelor sexuale. De asemenea, ea contribuie si la sporirea fertilitatii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei prin actiunea unui numar de patru alcaloizi numiti glucozilonati. Asadar, puneti-va pe facut copii :))

Ah, si inca ceva: Se spune ca dupa ce a americanii au inceput sa consume Macca, rata divorturilor a scazut cu 25%!!!!


zuza G spunea...

ooooo bravo zuzi!!!! :)) D-aia nu mai ai tu timp sa iesi pe afara :))

Zuzele spunea...

Hahaha Stii ca nu m-am plans niciodata, ca n-am de ce.... Dar pilulele nu le iau pt viata sexuala neaparat, cat pt energie. Inainte lesinam impingand la caruciorul lui Zuzi pana in parc. Acum stii ce sprintena sunt!!! :)))

Georgiana spunea...

cat a costat?

Vasile spunea...

Mai sa stii ca ai dreptate,dar presupun ca ai citit ca are caracter afrodisiac,iar in de.wiki scrie:cercetatorii chinezi au facut un experiment pe soareci dandu-le maca,grupul martor a avut 16 orgasme iar grupul care a mancat maca a avut 47-67 orgasme.-de 3 ori mai muuuuult!Perfect ..pentru dive divine.

Zuzele spunea...

Vasile: super tare! Poate din cauza asta a pufnit-o rasul pe farmacista cand i-am cerut Maca :))
Geonika: in jur de 10-15 lei, nu mai stiu exact.

Vasile spunea...

E clar!Farmacista era o consumatoare frecventa.Care farmacie ,sa trec si eu pe acolo.

Anonim spunea...

si cat timp trebuie luate?

Ion spunea...

Eu iau pentru imbunatatirea vietii sexuale Vigrax. Chiar se vad rezultate bune de fiecare data cand il iau.

Anonim spunea...

Maca e o planta care se afla in compozitia multor suplimente pentru imbunatatirea vietii sexuale.

Anonim spunea...

Astea ajuta si la ejaculare precoce? Din ce stiam eu planta Maca ar fi buna si pentru asa ceva.

Anonim spunea...

Viata sexuala se poate imbunatati si daca se folosesc remedii luate din natura. Plantele dintotdeauna au ajutat la remedierea unor probleme ale vietii sexuale si nu numai.

Auras spunea...

Pentru cresterea apetitului sexual un produs eficient este femax. Se ia sub forma de cura.

Anonim spunea...

Apetitul sexual ca si intensitate difera de la persoana la persoana, dar daca lipseste cu desavarsire atunci trebuie apelat la medicatie si la schimbarea alimentatiei.

Anonim spunea...

Viata sexuala e foarte importanta in sanul unui cuplu si trebuie sa avem grija de ea daca dorim sa avem o viata sexuala implinita.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search