miercuri, 18 ianuarie 2012

Iris Apfel


Unii vad o bunicuta accesorizata excesiv, pe altii ii poate apuca rasul ca o doamna de 90 de ani se imbraca atat de colorat, deloc in stilul indicat acestei varste, cu machiaj accentuat si mai ales buze rosii, o culoare nu prea indicata in cazul unui ten ridat sau, cel putin, asa scrie in carti, bla bla...
Eu vad un suflet tanar, cu pofta de viata, un suflet curat si bun, iubitor de frumos si al naibii de dornic de a mai trai inca 100 de ani in corpul pe care l-a pus atat de frumos in valoare timp de 9 decenii. Am descoperit-o astazi pe Iris si mi-am dat seama din doar cateva fotografii si din alte cateva declaratii ce fel de om este si ce viata a avut. Una de invidiat, desigur!




"Everything I do, I do with gut instinct. If I think too much, it won’t come out right."

"I never care much what people think. I honestly don’t; I don’t pay any attention to the fashion police. A lot of people, probably most people, dress for status, and think they are well dressed if they wear something that costs a lot of money. And they all want the same labels, so they all look alike, which I think is awful."

Puteti citi AICI un interviu dragut cu Iris 


Adelina Eneșca spunea...

Nu am stiut de Iris pana la colectia MAC. Mi-a atras atentia aceasta doamna si am cautat mai multe despre ea. Imi place noncomformismul ei si atitudinea foarte relaxata. Se vede ca are incredere in ea si nu traieste constransa de lumea "mondena" dornica mereu sa judece si sa arunce cu pietre.

Zuzele spunea...

@ Adelina- EXACT! :)

Styletto spunea...

Ai dreptate, are o pofta de viata nebuna si cred ca in fecae zi se distreaza alegandu-si hainele, accesoriile, tinutele.... Macar de-am fi pe jumatate ca ea in gandire si nonconformism!

Anonim spunea...

Foarte frumos, asa sa ne vedem si noi peste cateva decenii! ^_^
Si apropo de aceasta doamna admirabila, exista un blog cu fotografii si interviuri ale unor doamne de varsta a treia din toata lumea, surprinse pe strada, in niste tinute la fel de surprinzatoare. L-am descoperit cu cateva luni in urma si il urmaresc frecvent de atunci, mi se pare grozav ca exista niste femei atat de minunate si un domn care s-a hotarat sa surprinda asta si sa ofere lumii intregi prin blogul lui o lectie de viata.
Pentru oricine isi doreste sa arunce o privire, acesta este blogul despre care v-am spus:
www.advancedstyle.blogspot.com

Zuzele spunea...

Mersi, Roxtao! fffffff misto blogul :)

Toma Aurora spunea...

Roxtao, iti multumesc si eu pentru link! A fost o adevarata relaxare sa il rasfoiesc!!!!


Adorabila aceasta doamna, cu nume de floare si colorata ca o adolescenta eleganta!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search