miercuri, 11 ianuarie 2012

Mie nu-mi mai cade parul!

Astazi am luat ultima pastila de Perfectil si sunt extrem de fericita ca, dupa 30 de zile de tratament, parul meu a incetat sa mai cada!
Efectele au aparut inca de la primele pastilute si au continuat sa ma surprinda placut in fiecare zi mai mult pentru ca acum, la finalul primei cutii de Perfectil, sa-mi cada la spalat maxim 20 de fire, iar in perie raman cam 3 fire si asta dimineata, atunci cand este foarte incurcat, dupa un somn agitat. In rest, imi trec mana prin par de mai multe ori pe zi, chiar si acum in timp ce scriu si abia daca se smulge un fir. Si trag cu putere, jur!:)
Nu mai am par pe perna, dimineata, nici pe umeri, nici pe gresia din baie, nici pe covorasul din hol. Doar in cap!:) Ah, si sa mentionez ca eu sunt zuza G, cea cu parul nu foarte bogat, nici foarte lung, nici foarte puternic. Este firav, subtire, rarut si pana acum o luna, disperat sa ma paraseasca! 
In ultima luna nu am mai luat alte suplimente alimentare, nici nu mi-am schimbat stilul alimentar, nici samponul, nici masca de par, nimic, ceea ce ma face sa afirm ca Perfectil chiar functioneaza. Inainte sa mai trimiteti mesaje cretine, gen "e reclama", repet: mi-am cumparat pastilele de la farmacie, nu mi le-a trimis nici Mutu, nici sora-sa, nici nimeni. Asa ca, daca vreti sa incercati, eu vi le recomand din suflet. La mine au functionat cum nu se poate mai bine! Ma gandesc sa fac o pauza si apoi sa continui cu inca o cutie pentru ca tratamentul corect ar fi de 3 luni, mai ales ca cei 22 nutrienti ai sai ( vitamine, minerale si antioxidanti naturali) nu au grija numai de par, ci si de piele si unghii.
Info despre Perfectil puteti citi AICI !
Mădă spunea...

Eu nu am probleme cu caderea parului, insa tare as vrea un tratament, pastile, vitamine, cevaa, pentru regenerare...

Maria Manea spunea...

m-ar interesa si pe mine,dar nu ingrasa?

Zuzele spunea...

@ Sudessa, nuuuuuuuuuuuu!!! Ingrasa doar dormitul in frigider :)))

@ Mada, ti le recomand cu drag! Pe ele nu scrie ca ar fi pentru caderea parului, ci pentru intretinerea si hranirea firului de par cu tot ceea ce are el nevoie. Sunt cele mai bune pe care le-am avut pana acum. Si am avut muuulte :)

Roxy spunea...

Daca tii dieta cu hamburgeri precis ingrasa :)))) Just kidding!

Le-am luat si eu o vreme si la fel, am observat rezultatele rapid. La un moment dat insa a inceput sa ma supere stomacul si nu intelegeam de ce. Pe cutie zice ca trebuie luate dupa masa din cate imi amintesc eu. Poate erau prea puternice pt stomacul meu. In orice caz, e bine de respectat si de luat dupa masa.

Si ca si pret sunt cele mai convenabile de pe piata

Diana spunea...

Tot citesc despre acest produs online...hmm... vad ca unele pers. Au greata, voma, dureri de stomac cand iau aceste pastilute, chiar si dupa masa. Ai avut vreo neplacere de acest tip cat le-ai luat? merci.;)

Zuzele spunea...

@ Diana, eu nu am absolut nici o problema! Am luat pastiluta tot timpul dupa masa, nu la o ora anume. Cateodata am o singura masa consistenta pe zi si atunci iau si pastiluta. Se si specifica pe cutie ca nu trebuie luata pe stomacul gol. Poate de aceea au avut probleme unele fete.

@ Roxy, da, nu degeaba au speficicat sa nu se ia pe stomacul gol:) Eu n-am avut probleme. Vreo 40 lei cred ca am dat pe cutie, de la Help Net. La Dona si BellaDona nu am gasit, dar incerc si la Sensiblu ca sunt curioasa cat costa acolo. Pe net am gasit si pretul de 35 lei pentru Perfectil...

Styletto spunea...

Ma bucur ca a dat rezultate si ca ai scapat de o grija. Voi recomanda si eu prietenelor mele.
Styletto

Adelina Eneșca spunea...

Trebuie s aiau si eu ceva suplimente pentru par. Inca nu m-am decis ce dar iau zinc si vitamina B. Functioneaza tare bine la mine de obicei.

Anonim spunea...

Nu m-a ajutat... Imi cade parul in continuare...

Anonim spunea...

pt femei gravide sau ce?

Andreea spunea...

Buna! Ai luat mai multe luni aceste pastilute? Efectul a fost temporar sau de lunga durata? sincer...

Mie imi tot cade parul, mi se pare ca s-a si rarit f mult... :( L-am si tuns ca sa ii dau putin volum, altfel... vai de el! of! As incerca si un astfel de produs, dar oscilez intre acesta si Forcapil,de exemplu... sau poate mai bine ar fi sa cer opinia unui medic...nici nu mai stiu ce sa fac. :( Sunt tare ingrijorata!
Merci!

Zuzele spunea...

@ Andreea, le-am luat vreo 3 luni si acum am o noua cutie inceputa, insa nu prea mai pot sa le iau pentru ca imediat ce iau o pastiluta ma doare stomacul vreo jumatate de ora! Bine, pe prospect scrie ca trebuie luate in timpul mesei si nu am tinut cont de asta! Da, la mine a avut efect tratamentul, dar poate ca sunt si alte cauze implicate. Mai bine mergi la medic:( Chiar voi face maine un material despre suplimente alimentare care pot stopa caderea parului! Te pup! Multa bafta!

Andreea spunea...

Merci pentru raspuns! Excelenta ideea cu materialul, abia astept sa-l citesc... O sa ajung si la medic, este cert... merci inca o data!

batranul suflet viu spunea...

Indiferent de cauze, interne sau externe, pierderea podoabei capilare este un motiv de îngrijorare pentru toate femeile. Însă nu uita, în mod normal putem pierde 100 de fire de păr, pe zi.


Ajutor din partea usturoiului
Un alt remediu pentru căderea părului este masca din 2-3 căţei de usturoi pisaţi, 3 linguriţe de miere, 1 lingură de ulei de ricin, 3 gălbenuşuri şi 5 linguriţe de ulei de măsline. Aplică acaestă mască pe tot părul şi dormi cu ea toată noaptea. Dimineaţa, spală bine părul cu şampon.

Rezolvare din interior
O altă metodă de combatere a căderii părului este cea care rezolvă problemele din interior. Pierderea podoabei capilare poate fi provocată de nivelul scăzut de cupru din organism. Bea zilnic suc de morcovi sau un suc format dintr-o banană, miere, iaurt şi lapte degresat. De asemenea, poţi consuma timp de 2-3 săptămâni un suc din oţet de mere şi un pahar cu apă.


Mască din ulei de măsline şi gălbenuş de ou
Un tratament foarte eficient împotriva căderii părului este cel format din două linguri de ulei de măsline, un gălbenuş de ou şi câteva picături de lămâie. Masca formată se aplică pe păr (se masează scalpul) şi se lasă 40-50 de minute să acţioneze. Este indicat să-ţi acoperi părul cu un prosop. După, se şamponează şi se dă părul cu balsam.
Uleiul de măsline este un ingredient important şi în alte tratamente. De exemplu, masaţi părul cu ulei de măsline seara, înainte de a merge la culcare, iar dimineaţa spălaţi bine părul cu şampon. Uleiul de măsline se poate folosi şi în combinaţie cu usturoiul sub formă de mască, se lasă pe păr timp de 3-4 ore, după care se spală părul cu şampon.


Brusture, ardei iute şi urzici
Foarte bune în lupta împotriva căderii părului sunt tincturile de la magazinele naturise. Printre ele se numără tinctura de ardei iute, de brusture sau de urzică. Amestecă câte o lingură din cele trei tincturi şi masează scalpul capului, seara înainte de culcare. Dimineaţa spală bine părul şi foloseşte şi balsam de păr pentru că tincturile îţi vor face părul mai aspru. Încearcă să-ţi aplici această mască de două ori pe săptămână, cel puţin o lună de zile. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Masaj cu mălai
Probabil eşti obişnuită cu mălaiul atunci când te exfoliezi. Dar ştiai că mălaiul este foarte bun şi pentru părul tău? Masează bine scalpul cu un pumn de mălai, timp de câteva minute. Apoi, scutură bine mălaiul, dar nu spăla părul. Acest tratament se repetă 2-3 zile, abia apoi se spală bine părul.

Anonim spunea...

Eu cu Follixin am avut rezultate cand am avut aceasta problema.

Unknown spunea...

Tocmai azi mi am cumparat Perfectil de la farmacie. M a costat 49 de lei. Sper sa nu regret ca l am cumparat. Voi reveni cu amanunte.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search