miercuri, 11 ianuarie 2012

Si imi mai doresc, tot muuuult de tooooot....


Nu stiu cat este de performant, dar stiu ca este frumooooooooos rau! Si este la reduceri, la emag !
Adelina Eneșca spunea...

Si eu vreau aparat foto! Neaparat. Nu mai am cu ce sa fac poze si mi-e greu sa mentin activitatea pe blog asa. Aparatul prietenului meu il foloseampana acum dar din pacate nu mai e disponibil :( Trebe sa strang ceva banuti.

Anonim spunea...

ce tare ee:x

Zuzele spunea...

Eu am un aparat Sony, face poze acceptabile, insa nu surprinde detaliile asa cum mi-as dori eu. Imi doresc muuult de tot unul performant, insa costa pe masura si nu stiu daca m-as indura sa dau 10-20-50 milioane pe un aparat, desi visul meu este sa fiu fotograf :) Poate ca la un moment dat o sa reusesc sa-mi indeplinesc visul, dar pe langa asta, imi mai doresc atat de multe lucruri... Si vreau sa calatoresc...Si multe ...:)
Din cate am inteles, Nikon-ul asta este bunutz si nici nu este foarte scump. Vezi ca poti sa-l iei in rate, Adelina :)

Little D. spunea...

Si eu visez la un aparat de fotografiat nou, insa mai trebuie sa astept :-<

Adelina Eneșca spunea...

Trebe sa ma informez. Cred ca in rate ar fi mai ok. :*

coco spunea...

si ioooooooooo :(

Vasile spunea...

Nikon si Canon(mai ales) sunt cele mai bune marci de ap foto din lume.Eu am un sony 2000 si dupa 5 luni s-a defectat ceva la lentila(clapeta de protectie) si trebuie s-o misc manual cand se blocheaza."savonierele"-asa le numesc specialistii-sunt pentru amatori si obtii rezultate bune cu ele pentru poze de vazut pe monitor.Nu va aruncati la cumparare de aparate f scumpe(de la 2000lei in sus) ,tip DSLR daca nu faceti un curs special de fotografie.Necesita multe reglaje.Eu imi doresc acum unul intermediar ,de tip superzoom,adica un fel de savoniera cu zoom optic mare ,cum ar Nikon L120 care costa numai 899lei.(acum 4 luni era vreo 1100-1200)

Corina spunea...

Eu am avut si sa stii ca nu e nici pe departe performant, chiar daca e produs de o firma mare. Face poze acceptabile, dar unele din ele parca ar fi facute cu telefonul. Gandeste-te bine inainte si nu te lasa luata de val ca mine.

Zuzele spunea...

merci, corina!

Anonim spunea...

Eu il am pe roz :x si sunt foaaarte multumita de el.Corina trebuie sa stii sa il setezi corect,nu imi spune tu mie ca *Face poze acceptabile, dar unele din ele parca ar fi facute cu telefonul* :)) Are 14 megapixel camera deci nu are cum sa il compari cu un telefon de 3 megapixeli :)).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search