vineri, 24 februarie 2012

Curata oja cat ai zice Oversa !

Pentru ca tot vorbeam mai jos despre oje si pentru ca tot m-a intrebat cineva cu ce imi curat oja inchisa la culoare, mai ales cea rosie despre care stim ca se intinde pana la coate si trebuie folositi munti de dischete de bumbac, trebuie sa spun OVERSA!

Nu am acordat mare importanta acetonei sau dizolvantului (nici nu prea stiu care este diferenta dintre ele, care este aia buna si aia rea) si am cam folosit ce mi-a picat in mana sau ce am gasit pe raftul supermarketului din fata blocului. Nici nu am dat vreodata mai mult de 5 lei pe o sticluta de curatator de oja, insa am observat ca exista diferente intre ele. Intr-o vreme eram fan Giulia -o sticluta roz- pentru ca era placut parfumata, dar n-am mai gasit-o la buticul din fata blocului si ultima data mi-am luat Farmec. Nu mi-a placut absolut deloc. Pe langa mirosul care imi usuca narile pana aproape de creier, trebuie sa folosesc 20 de dischete de bumbac pentru a curata o manichiura rosie. In plus, culoarea se intinde urat de tot si se curata greu!
In seara asta am fost prin Cora si am oscilat putin intre Giulia si Oversa, dar am ales Oversa pana la urma pentru ca n-am mai folosit niciodata. Mai ales ca eram curioasa cum poate fi dizolvantul cu ulei, asa cum scrie pe eticheta. Inainte de toate, miroase foarte placut, cumva a migdale si mi-a sters manichiura maro formata din baza, doua straturi de oja si lac de finisare intr-un minut. Si am folosit doar cate o discheta pentru fiecare mana, dar am mai retusat eu cu inca o discheta pentru a sterge si ultimul milimetru de culoare. 
Oja nu s-a intins deloc in momentul in care a intrat in contact cu dizolvantul si s-a curatat instantaneu! Imi place muuuuult de tot! Unghiile au ramas foarte curate si cuticulele nu s-au uscat!
Poate parea un subiect superficial pentru unii, insa pentru fetele care folosesc mereu oja, mai ales culori puternice care se curata greu in mod normal, poate fi de ajutor!
Ah, si am dat in jur de 9 lei pe o sticluta de 200 ml!
Voi ati folosit dizolvant OVERSA?
Diana (boonDY) spunea...

Da, si eu o am si sunt foarte incantata de ea. Tocmai am folosit-o si eu in seara asta :D

Corina spunea...

Si eu folosesc Oversa, e cea mai buna :-)

Zuzele spunea...

De vreo 10 ani numai Oversa folosesc. Mai stii acum vreun an cand mi-am luat o stcila mare de oversa si te-ai uluit ca e scumpa? Ce ti-am zis: e mai scumpa, dar ma va tine un an :) ma bucur ca o folosesti.

Odata, in billa, un barbat m-a intrebat ce acetona sa-i ia nevesti-sii, ca ii facuse lista de cumparaturi. I-am pus in cos Oversa. El cica:"pai parca trebuia sa iau la o sticla de sticla, asa mi-a zis!" ........(iti dai seama ce acetona naspa tb sa ia). Eu:"Luati-o pe asta si o sa va felicite" :))

Cristina Shopping Therapy spunea...

Ia sa o cumpar si eu :P

Zuzele spunea...

Cristina, cumpar-o si nu vei regreta!:))

Zuzele spunea...

@ Ia te uite, domne, ce tinea ea doar pentru ea! Corinoaso, spune si tu lumii cand faci o descoperire gen :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search