sâmbătă, 25 februarie 2012

Nike Mayfly "Fresh Mint"

In afara de parc, atunci cand alerg sau sala, atunci cand se intampla minunea sa o mai vizitez, sau supermarket cateodata, nu port adidasi! Dar asta nu inseamna ca nu pot face un top al celor mai bune incaltari sport, top in care Nike se afla pe primul loc si Puma, pe ultimul! Nike-urile sunt extrem de rezistente, usoare, imbraca perfect piciorul, au design mai frumos, mai ales in cazul fetelor. 


Am tinut o pereche de adidasi Nike vreo 5 ani, timp in care i-am maltratat ingrozitor! Parca erau primiti in teste pentru a vedea cat pot rezista in conditii fantastice :-)) Alergat in parc, pe stadion, pe zgura, pe nisip, pe zapada, prin apa, prin noroi, catarat munte, numiti orice! Ii am si acum, insa fiind adidasi de vara cu panza la calcai, aceasta s-a rupt si am decupat-o de zici ca asa a fost modelul initial:)) Au costat destul de mult, dar si-au meritat cu varf si indesat fiecare leut sau cent..nu mai stiu exact :-)
Si pentru ca avea fata nevoie sa alerge ca doar e mare sportiva ;-) a primit o alta pereche nou-nouta de Nike-uri gri cu roz fucsia. O minune!!!

Acum am vazut o noua pereche de adidasi pe care i-a trimis Nike pe piata, in culoarea vedeta a acestui an, si m-am indragostit pe loc! Se cheama Nike Mayfly "Fresh Mint", cantaresc 135 de grame si costa vreo 90 euro pe afara. La noi nu stiu cat, dar cred ca mai mult! Eu, personal, n-as plati atat de mult pentru o pereche de adidasi, dar daca se ofera cineva, sunt gata sa primesc un 35 jumate- 36, oricand!:-))
Corina spunea...

De acord cu tine, Zuzo :-)
Nici eu nu port adidasi in general, dar cand alerg, folosesc o pereche de Nike "Women's Running Shoes", colectie foarte veche, ii am de vreo sase ani si au ramas impecabili. Si sunt cele mai comode incaltari pe care le-am avut vreodata!

ff spunea...

si mie imi plac, sunt f cute si usori, perfecti pt primavara.

maria spunea...

Superbi ca si culoare si eu am o pereche nike, de multi ani, si inca sunt purtabili :)))

Cupcake Splendens spunea...

hahaha,nici eu nu m-as supara sa ii primesc de la cineva.
sunt draguti,dar numai pentru workout.

Paco spunea...

Ok, m-ai convins....o sa ii cumpar si va spun apoi cat de buni sunt :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search