luni, 19 martie 2012

Ati folosi asa ceva?

Mobilul cu receptor de telefon fix este un must-have anul asta si de-aici incolo! Trebuie sa recunosc ca ma amuza maaaaaaxim inventia asta foarte apreciata de starurile de peste Ocean. Costa 30 dolari si vine in multe nuante! Cum ar fi sa scoti in tramvai asa ceva din geanta?:)))

Pop Phone se cheama accesoriul asta menit sa ne scape de radiatiile emise de telefoanele mobile. S-ar gasi si in Romania, din cate am inteles, in caz ca v-a cucerit :)) Cred ca, totusi, prefer castile alea micute, aproape invizibile, chiar daca telefon din asta are si Eva Longoria:)

Cristina Shopping Therapy spunea...

daca n-ai ce face iti iei si chestie din asta :-s

Zuzele spunea...

@ Cristina, te vezi folosind asa ceva in ratb?:)))))

Cristina Shopping Therapy spunea...

o daaa...la cate car in geanta sa mai car si ditamai receptorul =)) sa ma fi tampit intre timp poate.
totusi... pentru publicitate multe mai fac "vedetele" noastre :)

Irene spunea...

e suuuuper .. l-a incercat si iphonu meu . se potriveste perfect si e si foarte funny. 100 lei parca :-? afi,orange sau alt magazin pe langa el :-?

Juliet spunea...

eu sincer, n-as incerca asa ceva. Mi se pare prea mare si cand nu ai geanta cu tine, si telefonul in buzunar. Receptorul asta cum il mai tii.

coco spunea...

chiar am vazut zilele trecute receptoarele astea colorate in diverse nuante tari si habar nu aveam cu sunt , nu am stat , am trecut in viteza , dar am ochit culorile :)

Mimoza spunea...

of, eu pierd cel putin 10 minute pe zi cautand chestii in geanta! asta imi mai lipseste :)) nu zic, e funny, dar nu mi se pare practic... oricum, trebuie sa imi schimb geanta cu una cu mai multe compartimente, ca asa nu se mai poate :)

Unknown spunea...

imi plac super mult! si eu m-am indragostit de ele cand le-am gasit pe asos, dar m-as simti foarte ciudat sa scot receptorul din geanta...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search