vineri, 2 martie 2012

M-am parfumat cu Guerlain Shalimar Parfum Initial L'eau si tare mult mi-a placut!

In septembrie va spuneam ca m-am indragostit de Shalimar Parfum Initial, insa Guerlain a lansat pentru 2012 si varianta L'eau a parfumului, usor mai lejera a Intial-ului, perfecta pentru primavara-vara. Citisem despre asta acum ceva vreme si in seara asta am avut treaba prin mall, asa ca am trecut pe la Sephora si normal ca m-am parfumat discret, la incheietura mainii, cu Shalimar Parfum Initial L'eau! Are adieri de vanilie si bergamota, ingredientele minune, din punctul meu de vedere, ale unui parfum care se va aseza timid, dar sigur pe pielea mea! :-)

Este o creatie a lui Thierry Wasser si imi place la nebunie!!!!!

Guerlain Shalimar Initiale L’Eau is a scent with a rich heritage steeped in utter femininity. Where Parfum Initiale delicately embraces the spicy warmth of themythic Shalimar scent, new interpretation Shalimar Initiale L’Eau focuses upon greenery and freshness. An overdose of citrus notes immediately lifts the composition with sparkling bergamot and orange, while an additional dose of sense-sharpening grapefruit and neroli reveals an energising facet.
The voluptuous iris and grandiflora jasmine heart of the original is made more transparent with added green notes and precious Damascena rose. This settles into a decadent drydown of tonka bean with its succulent almond facet, and a carnal vanilla note.
Cristina Shopping Therapy spunea...

Cand trec prin Sephora il voi mirosi si eu :) Daca imi place poate chiar imi voi parfuma si incheietura :)

CarmenG spunea...

Am primit si eu de la o prietena cateva mostre si miroase adorabil :). Insa preferatul meu ramane Alien-Thierry Mugler :D

SoSheSays spunea...

Suna foarte, foarte bine!
Si mie imi place Shalimar Initial are ceva condimentat, cald, mistic, senzual, in fine ei se pricep mai bine să descrie senzațiile olfactive (apropo un alt hobby de-al meu, sa citesc descrieri de parfumuri, unele sunt foarte poetice si oricum iti imbogatesc experienta senzoriala in sine) :) Trebuie sa miros si noua varianta! Nu vreau sa ma gandesc la pret totusi.

Andreea spunea...

Sa incerci neaparat si Guerlain Idylle eau Sublime. Este incantator, imi aminteste de lacramioare.

Zuzele spunea...

@ Andreea, il stiu si imi place mult:)

@ Carmen, si mie imi place Alien foooarte mult!

@ Ruxi, nu m-am uitat la pretul variantei L'eau, dar Initial-ul era in jur de 270 lei - 60 ml

Adelina Eneșca spunea...

Prim a data l-am incercat la Marionnaud si mi-a placut melanjul de arome distincte care tousi se potrivesc atat de bine... E deosebit.

Mihaela Kristal spunea...

Da, e frumos parfumul, ca toate Guerlain-urile are acea pudra delicioasa care asigura un sillage bestial si o feminitate apetisanta. Si pe mine m-a batut gandul sa mi-l achizitionez, dar am renuntat pentru ca este totusi prea serios pentru mine, de la Guerlain folosesc acum cu placere uriasa Lys Soleia si My Insolence!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search