duminică, 4 martie 2012

Si totusi este aceeasi persoana...



Mădă spunea...

Nu vad ce e neinregula cu poza :-??

juazzshop spunea...

Da. Intr-o poza e fotosopata si in cealalta e naturala, ca orice alta femeie. Mie imi place nefotosopata...

Andreea Elena spunea...

orice femeie arata muuult mai bine machiata. asta e clar,fara exceptii. si una cu un super ten,impecabil,fara cearcane,cu sprancene perfecte care e zana nemachiata,daca o machiezi e si mai frumoasa.

Anonim spunea...

este superba in ambele! ce postare nesemnificativa8-)

Toma Aurora spunea...

Si mie imi place mai mult tot nemachiata! Mi se pare mult mai naturala si frumoasa!

Unknown spunea...

Mi se pare o femeie ok asa nemachiata si mai ales pentru varsta pe care o are.Orice om are o zi mai aiurea,cu cearcane,ochi umflati si alte neplaceri.

Alexandra spunea...

Nici eu nu inteleg de ce ai postat asta? ce are fata asta in poza nemachiata? daca e celebra nu are voie sa iasa sa-si ia cafea fara sa stea 2 ore inainte cu stilistii pe capul ei sau cum? mai nou e ilegal sa fii normal? tu cum arati, de exemplu duminica dimineata? ca in ziua nuntii? probabil ca nu, si asta te face alta persoana?

Zuzele spunea...

@ anonim, duminica dimineata arat pieptanata, eventual usor machiata si sub nici o forma imbracata in tricou cu gauri...

Alexandra spunea...

e usor machiata, iar daca nu e, atunci are un ten mirific natural,spre deosebire de femeile diperate sa se tencuiasca imediat cum s-au trezit, inclusiv intr-o zi libera, cat despre tricoul cu gauri...mi-e rusine sa te lamuresc, credeam ca te pricepi cat de cat la moda.

Zuzele spunea...

@ Alexandra, pai tocmai asta e ideea: nu are nici o legatura moda cu ceea ce vedem noi in fotografia din stanga! Nu este vorba nici despre machiaj, nici despre coafuri elaborate, ci despre eleganta pe care vedetele o au doar atunci cand trebuie. Se piaptana doar pe covorul rosu, arata ingrijit doar la sedintele foto, aleg haine curate si intregi doar cand stiu ca sunt pozati. In rest, Dumnezeu cu mila! Iar JLH este un simbol a ceea ce se intampla in lumea vedetelor adevarate. Ok, nu trebuie sa preia moda pitzi de la noi, nu trebuie sa iasa pe tocuri si in rochie Versace la o cafea, in miezul zilei, dar la noi, macar aceste pitzi si nu numai, nu s-ar imbraca in halul asta nici macar in casa. Eu nici nu am astfel de haine lalai si rupte. Da, sunt rupte si alea sunt gauri. Nu este un tricou la moda cu gauri, poti fi sigura, iar jurnalistii de la Daily Mail, unde am gasit pozele, vorbeau despre aceleasi gauri din tricoul divei. Si nu este prima surprinsa astfel. Exemplele de vedete jemanfisiste sunt multe! Sunt convinsa ca tu niciodata nu ai iesi asa din casa! Sunt sigura ca macar te-ai pieptana dupa ce ai cobora din pat si ca nu te-ai imbraca de iesire cu hainele cu care ai spalat prin baie!

Alexandra spunea...

http://blog.stylesight.com/buzz/screen-style-hms-the-girl-with-the-dragon-tattoo

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search