joi, 22 martie 2012

Tot ce vrei sa stii despre Smile Box

„Introducerea pe piaţa românească a unui concept  nou, de îngrijire dentară, calitatea serviciilor, ambianţa şi preţurile sunt atuurile noastre.  Am conceput SMILE BOX ca o oază de relaxare, de linişte, un loc în care clienţii să îşi regăsească zâmbetul. De la fotoliile confortabile, la decoraţiuni, culori şi muzica de fundal. Pentru cei care ne trec pragul, tratamentul are o dublă acţiune: de albire a dinţilor şi de liniştire a minţii”, spune Pierre Pennino, co-propritarul Smile Box.

















Smile Box propune trei tipuri de tratament:
  •  Smile Flash, tratament de bază, cu o durată de 20 de minute, pentru acţiune imediată. Este ideal pentru o persoană care se pregăteşte să apară în public, să meargă la o filmare, la un eveniment important sau chiar la un interviu de angajare.   
  • Celor care au mai mult timp la dispoziţie şi doresc rezultate pe termen mai lung, le recomandăm tratamentul complex pentru rezultat optim Smile Regular, cu o durată de 45 de minute.
  • Pachetul de top, Smile Premium include un tratament Smile Flash şi Smile Regular.  In urma unui tratament de albire dentară cosmetică, în funcţie de moştenirea genetic şi a stilului de viaţă, dinţii devin pot deveni mai albi cu două până la şapte nuanţe.
Cupcake Splendens spunea...

e foarte important sa nu uitam faptul ca o inalbire dentara reda numai albul natural al dintilor,care difera de la o persoana la alta.multi merg la dentist cu asteptari foarte mari,chiar cred ca vor avea dinti ca si celebritatile,insa multe celebritati au dintii pusi,fatetati,de aceea sunt atat de superbi si stralucitori.

Zuzele spunea...

@ Cupcake, ai mare dreptate! Mai rar dinti naturali atat de albi si perfecti ca ai unora dintre vedete, putine dintre ele mai avand dintii nefatetati. Dar, putem incerca si noi sa facem ceva pentru dintisorii nostri :)

Cupcake Splendens spunea...

da,asa e!albirea e foarte buna pentru persoanele care fumeaza sau obisnuiesc sa bea foarte des cafea,vin rosu sau cola,pentru ca stim cu totii ca aceste lucruri pateaza dintii.

Vasile spunea...

Cand i-am vazut decolteul dnei Balanescu(parca ea este) toti dintii mei s-au albit.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search