joi, 22 martie 2012

The newest Kandia in town

Pe o scara de la 1 la 10, ciocolata cu fructe se situeaza pe locul 2 spre 3 in preferintele mele! La fel si inghetata. Cel mai mult si mai mult imi place cioco si inghe cu tiramisu, alune, trufe, CAFEA, biscuiti...
Voi ce fel de ciocolata nu ati refuza niciodata?

Si apropo de cioco, Kandia a lansat sortimente noi: Kandia cu iaurt și vișine, Kandia cu iaurt și zmeură, Kandia cu merișoare și biscuiți amaretti, Kandia cu zmeură și bezea, Kandia cu alune, Kandia cu lapte, Kandia cu biscuiți și cremă frișcă, Kandia cu 75% cacao, Kandia cu 55% cacao, Kandia cu trufe, Kandia cu cafea, Kandia 45% cacao.
Inca nu am testat noile Kandia, dar indata ce o voi face, va voi spune care mi-a placut cel mai mult!:-) 


Sper ca nu v-am facut pofta! E 19.46, la naiba! Prea tarziu pentru cioco... Ori suntem dive, ori nu mai suntem :-)))
Cupcake Splendens spunea...

mi se pare foarte interesanta a 2-a ciocolata din a 2-a poza.

Adelina Eneșca spunea...

Imi lasa gura apa! Grea postare pentru o chocaholica cum sunt eu. De la o vreme am descoperit ca imi place mult ciocolata cu cafea. Nu am una preferata dar am cateva care nu imi plac: ciocolata cu martipan, sau cea cu spuma de cacao.

Vasile spunea...

Eu prefer ciocolata care e pe gratis,adica Moca!{despre retetele de ciocolata altadata}

Zuzele spunea...

@ Cupcake, deci te-a atras cea cu merisoare si biscuiti amaretti... Cred ca o voi incerca si eu pentru ca imi plac la nebunie merisoarele, desi nu ma dau in vant dupa combinatiile de ciocolata cu fructe :)

Zuzele spunea...

@ Vai, Adelina, si eu sunt fan cioco cu spuma de cacao :) iar despre ciocolata cu cafea, ce sa mai spun...:D

Zuzele spunea...

@ Vasile, n-ai gusturi rele :))

Zuzele spunea...

@ Anonim, esti deja enervant! Serios acum, era o postare draguta despre ciocolata, iar tu ataci foarte agresiv chestia asta si nu inteleg de ce. Iti spun si in romaneste: Gusturile nu se discuta! Fiecare mananca ce vrea, fara sa-si dea unul si altul cu parerea daca procedeaza corect sau nu mancand chestia respectiva!
Cand despre primit, te informez daca tot esti interesat daca am primit eu ceva sau nu, ca nu am primit nici macar o ciocolata! Iar daca as fi facut-o, oricum nu era treaba ta si nu trebuie sa ma justific in fata nimanui pentru ceea ce scriu aici!
Si este ultimul comentariu de genul acesta pe care ti-l mai accept!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search