joi, 26 aprilie 2012

Apropo de ceai verde

Tocmai mi-am cumparat dintr-un plafar un ceai verde cu iasomie despre care vanzatoarea mi-a spus ca este foarte bine vandut. Nu stiu cum este la gust, dar pot spune ca miroase demential a iasomie :). 
Ah, am scris plafar cu "p" mic si nu Plafar cu "p" mare pentru ca nu m-am referit la farmaciile Plafar, ci la un magazin normal cu ceaiuri si alte minunatii din plante care poate fi intalnit la orice colt de bloc. Eu am platit 12 lei pentru ceaiul pe care la Plafar l-am vazut cu 20 lei. Deci, va sfatuiesc sa intrati intr-un plafar de cartier, inainte sa alegeti Plafarul-ul de fitze pentru ca preturile sunt simtitor mai mici, la toate produsele. Si am vazut atat de multe sortimente de ceai verde bio, ne-bio, aromate si nearomate, in ambalaje frumoase si descrise in cuvinte mari, nu stiu cat de reale, pe care mi-am propus sa le testez, rand pe rand. Ca si preturi, pentru cele bio, ele sunt in jur de 13-15 lei, fata de 20-25 lei si peste cat am vazut in Plafar.

Daca vreti sa aflati cate sortimente de ceai verde exista si ce beneficii are pentru sanatate aceasta licoare pe care eu o ador, click AICI.
MikuMyuuki spunea...

Nu gustasem ceaiul verde pana acum cateva saptamani. Doar mirosisem niste pliculete mai demult si nu-mi placuse...
Toata lumea spunea ca nu e bun, in principal la gust, apoi la continut.
Dar am intrat intr-o farmacie Catena si am vazut cateva pliculete de ceai expuse frumos si mi-am zis sa-l incerc pe cel verde, japonez, Sencha. Adevarul e ca mi-a placut enorm. Nu mi s-a parut a avea un gust rau, putin diferit, insa deloc rau. Si l-am baut neindulcit...
Problema ar fi ca nu stiu ce contine cu exactitate un pliculet de ceai. Chiar daca ingredientele de pe cutie sunt promitatoare, nu se stie cu adevarat ce contine...
Si cum am vazuut acest post in care prezinti ceaiul verde cu iasomnie, m-am gandit sa te intreb cum este. As vrea sa te rog sa dai un mic edit, sau sa imi raspunzi la comentariu dupa ce bei din acest ceai. Sunt tare curioasa cum e la gust, pentru ca vreau neaparat sa cumpar din acesta 'varsat', nu la pliculete.

`miku

Mariana spunea...

Ceaiul acela este SENZATIONAL. Este categoric preferatul meu, si eu sunt o maaaare consumatoare de ceai! Il caut ca disperata de 4 luni, dar nu mai gasesc:(((((. Din pacate, la magazinul de unde l-am cumparat eu, nu se mai aduce, pentru ca au intrerupt colaborarea cu distribuitorul (ceva firma din Brasov, daca bine retin). Le-am spus ca platesc anticipat 5 pachete, numai sa aduca, dar degeaba. Uf, acuma, ca l-am vazut la tine, iar mi s-a facut o pofta nebuna de el!

Zuzele spunea...

@ Mariana, pai de invit la plafarul din Piata Moghioros :)
@ Myuuki, sa stii ca si eu am ocolit ceaiul verde mult timp pentru ca bausem tot felul de prostii prezentate drept ceai verde si nu mi-au placut! Insa cand am aflat cate calitati are, m-am chinuit sa beau, cana dupa cana, si sa incerc multe sortimente, pana cand m-am indragostit de el! Acum beau zilnic!
Sunt foarte multe tipuri de ceai si foarte diferite ca si pret. Am vazut un documentar despre un ceai verde pur care costa 100 dolari suta de grame:) Cu siguranta, ceea ce gasim noi in plafaruri, chiar si la 20 sau 30 de lei si este prezentat drept bio si mai stiu eu cum, nu este un ceai verde foarte calitativ, dar rau nu cred ca face si daca are fie si 30% dintre calitatile unui ceai verde pur si tot ar fi bine:)

Mariana spunea...

Vaaai, nu ma ispiti, ca imi iau bilet de avion inediat! Sunt din Oradea...:(((

Zuzele spunea...

@ Mariana, refuz sa cred ca in Oradea nu sunt plafaruri :)

Mariana spunea...

Sunt si cate 3 plafaruri pe o strada, dar nu gasesc acest ceai! Dintr-un magazin cu produse naturiste l-am luat si eu, acum 4 luni. Dar nu am mai vazut de atunci nicaieri. Pana azi, dar doar in poza :((

Zuzele spunea...

@ Promit ca daca il mai gasesc, ti-l cumpar si ti-l trimit! Bine?:)

Mariana spunea...

Woooow!! Ce bine ar fi sa gasesti! Daca ai sti cat mi-l doresc.....

Calin Andreea Daniela spunea...

pe mine ma intereseaza gustul...cand il incerci , ma anunti :D

Laura spunea...

Chiar asa, sa ne anunti cand il incerci. Eu mi-am luat de la Dm o punguta de ceai verde, dar nu imi place gustul. Am fost tentata sa-mi iau ceai verde+iasomie, dar am zis ca dau banii degeaba si il las uitat undeva prin dulap. Acum insa, ma tenteaza din ce ai spus aici :)

sihera spunea...

am avut si eu ceaiul acesta si chiar e bun..nu se compara cu lipton sau alte firme mari..
Te astept pe blogul meu

xox
siherabeauty.blogspot.com

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search