joi, 26 aprilie 2012

Soft Coeur si alte delicatese de la Lush

Greu de crezut, insa exista in lumea asta larga o piele mai sensibila decat a mea! Si este chiar foarte aproape de mine pentru ca ii apartine in intregime alui meu concubin, insa diferenta dintre noi este ca el trebuie sa rada aproape zilnic acea piele si eu, nu! 1-0 pentru mine, insa si el are un avantaj pentru ca a pus stapanire pe
inimioara mea....de ciocolata si miere de la Lush :-)
Lasand metaforele la o parte, am descoperit printre delicatesele Lush o inimioara din pudra de cacao, unt de cacao organic, unt de shea, miere, ulei de migdale, ulei de portocale dulci, ulei de bargamota, glicerina, necomestibila din pacate, insa din care cu greu te abtii sa nu musti pentru ca miroase a cel mai bun dulce dintre dulciuri :-)
Atinsa usor de piele, se transforma intr-un ulei parfumat si hidratant, care rasfata nu numai pielea, ci si simturile pentru ca nu va pot descrie cat de bine miroase fara sa-mi ploua in gura :-)) Eu am folosit inimioara de cateva ori chiar dupa baie pentru ca pe pielea fierbinte si usor deshidratata de apa fierbinte se topeste si mai repede. Ah, si credeti-ma ca si hainele in care dorm miros a ciocolata daca inainte de culcare folosesc uleiul solid Soft Coeur de la Lush


Atat de incantata eram de parfumul si mai ales de efectul inimioarei de ciocolata asupra pielii, incat my concubine s-a lasat convins sa incerce si el! (apropo, o data m-a lasat sa testez o oja pe unghiile lui, dar ramane intre noi :-)))) Asa, sa revenim.... Dupa ce am insistat si am insistat sa ma lase sa-l parfumez cu inimioara Lush, ce sa vedeti...Luna asta a fost plecat din Bucuresti vreo saptamana si mare mi-a fost mirarea cand am cautat inimioara prin baie si ia-o de unde nu-i. O strecurase printre bagajele lui :-)))) Credeti ca mai am voie sa ma ating de ea? Nuuuuuuuuuuu!!! Motivul: "Tu ai destule creme, lasa-mi-o mie pe asta pentru ca am incercat-o si eu dupa barbierit si nu m-am mai iritat absolut deloc!". Atat de incantat era, el care ma bate la cap sa mai arunc din creme ca ocupa mult loc prin casa, deci numai iubitor de prostioare nu este, incat n-am putut sa-l refuz si l-am lasat sa aiba exclusivitate asupra inimioarei mele! Si a inimioarei Lush ;-)
Dar, nici o problema pentru ca uite pe ce am pus ochii:

Chocolala - ulei solid de masaj care imbina mirosul dulce de violete cu cel de ciocolata neagra



Friends with benefits - baton pentru masaj cu ulei de galbenele care calmeaza iritatiile si pudra de cacao cu efect detoxifiant

Shimmy Shimmy - ulei solid pentru masaj din unt natural de cacao, unt de shea, vanilie, salvie si lavanda

Therapy - supranumit "batonul fericirii". Se numara printre cele mai vechi si apreciate uleiuri de masaj vegan de la LUSH. Asta si datorita capacitatii sale de a-ti schimba starea de spirit instantaneu (in bine, se intelege!). Dupa o zi grea, nu-ti doresti decat o baie si un masaj. Therapy contine lavanda, care stie sa te calmeze si sa-ti ridice moralul, si ulei de neroli ce-ti trage in sus colturile buzelor, intr-un zambet larg.




Each Peach - cand am auzit ca acest ulei solid contine ulei de portocale dulci, de lime, de mandarine, de grapefruit, unt de mango, de avocado si de shea, mi-am spus ca trebuie sa-l am! :-) Ah, si se spune ca are si efect anticelulitic si rol detoxifiant!





Adriana spunea...

Si eu tocmai am facut o comanda la Lush ... pentru o crema pentru ten mixt si o masca pentru par :) abia astept sa si soseasca!

coco spunea...

ciocolala aleaaa...offfffffffff...vreau !!!

Vasile spunea...

cum sa zici "ulei solid" cand toate dictionarele scriu ca uleiul este o substanta lichida?m-am uitat pe siteul Lush,alea sunt sapunuri.Un sapun ieftin si eficient pt ten sensibil este "johnson's baby".Ca si toata gama J's baby,.Fiica-mea a folosit si uleiul J's Baby si a fost incantata.In general,produsele pt copii produse de firme renumite au retete mult mai bune decat cele pt adulti .

Zuzele spunea...

@ Mai, Vasile, uleiul solid este una, uleiul lichid este alta, iar sapunul, cu siguranta este alta mancare de peste :)

delia spunea...

cat de bine pot sa arate!! magazine lush avem la noi? sau singurul loc de unde imi pot procura este site ul lor?

Caress spunea...

Wow, ce pofta mi-ai facut ! Acum trebuie neaparat sa-mi iau si eu inimioara asta fantastica !

Calin Andreea Daniela spunea...

cine ar putea sa nu adore produsele Lush, cand miros atat de bine!?

Zuzele spunea...

@ Andreea, pe langa miros, sunt si foarte bune! Cel putin, ce am folosit eu pana acum:)

Lavender Thoughts spunea...

Lush este de neegalat cand vine vorba de rasfatul pielii si al simturilor.
@Vasile,ia uita-te matale pe ingredientele Johnson si documenteaza-te oleaca.O iei la fuga,iti zic eu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search