miercuri, 18 aprilie 2012

Liza recidiveaza :)

Liza, cititoarea noastra dragalasa careia ii multumim muuult de tot pentru cuvintele frumoase, ne-a mai trimis un comentariu foarte dragut in care a enumerat cateva dintre produsele care ne-au placut si noua mult de tot! Acestea sunt cele mai sincere review-uri ale unor produse care s-au perindat pe acest blog pentru ca
voi chiar nu aveti absolut nici un fel de interes sa exagerati in privinta unui brand! 
Desi noi am scris intotdeauna ceea ce am simtit si niciodata nu am atribuit laude nemeritate unui produs, am mai primit bobarnaci pe motiv ca ne-a platit x sau y sa scriem anumite randuri! Nimic mai fals si tocmai de aceea ma bucura maxim reactiile voastre dupa ce ati testat produsele pe care noi le-am recomandat!
Iata ce spune Liza:
"Nu stiu ce ma faceam daca nu descopeream acest blog...nu vreau sa sune a linguseala sau a exagerare, dar de cand va citesc am gasit o multime de "bunatati" despre care inainte nu stiam. Azi am fost la farmacie sa cumpar cereale si lapte praf pt. piciul meu, si bineinteles, sa ma rasfat si eu. Iwostin aspiria a fost primul lucru pus in cos, Ivahidra+ a urmat apoi (am o piele ciudata, de la genunchi in jos mi se usca foarte tare) si Lactacyd, despre care stiu tot de aici de pe site. Mi-am facut baie, m-am rasfatat cu gel de dus Dove (foarte bun si pretul este excelent), mi-am curatat fata, am aplicat cremele minune Ivatherm si apoi am aplicat Iwostin la axila si Ivahidra+ pe picioare. 
Sa spun ca nu am transpirat deloc? Eu, care inainte de a folosi minunea asta, eram "uda" la 15 minute dupa dus? Iar Ivahidra...mai bine ma opresc ca or sa zica oamenii ca fac reclama. Fara sa ma laud, am achizitionat 8 produse Ivatherm pana acum, si mai am de luat inca 7 ca sa am "gama proprie" completa. Cred ca am sa fac un blog de lauda, multumire si plecaciuni la adresa Ivatherm si a voastra dragi zuze! :)"

Fix ca matza din poza zambesc eu acum, constatand ca interventiile noastre bloggeristice chiar nu sunt in zadar! Din cand in cand mai ai nevoie de cate o confirmare si ma bucur mult ca ea a venit chiar atunci cand aveam mai mare nevoie!
PS: Liza, te invit cu mare drag sa scrii cate randuri vrei tu despre produsele tale preferate, cu promisiunea ca iti voi publica fiecare cuvintel :)
Liza spunea...

Daaaa, am recidivat, si nu regret! Am inteles ca trebuie sa ma ocup de mine, sa ma simt bine si sa ma rasfat cu produse de calitate care ma ajuta sa-mi corectez micile imperfectiuni. De unde obsesia mea cu Ivatherm? Inainte sa descopr acest super-blog, mi-am cumparat o crema anti-celulitica Vichy si balsamul de buze aqualia termal care pt. mine nu au fost bune deloc. Nu contest calitatea Vichy, dar eu sunt incompatibila cu produsele lor. Cand am citit aici despre Ivatherm m-am gandit sa incerc 2 produse sa vad ce rezultate am. Mi-am cumparat Ivapur si Akne syt si de atunci m-am indragostit iremediabil. Nu am nimerit pana acum sa nu-mi placa sau sa nu-si faca treaba vreunul din cele 8 produse Ivatherm pe care le detin, daca se va intampla sa nu-mi placa vreunul, pe viitor, il voi mentiona. Cu regret, anunt ca, sunt incompatibila cu Joico (stiu, nu dati cu pietre, am un par imposibil) dar am descoperit cu ajutorul vostru produsele Lush...trebuie sa va scriu despre ele zilele astea. Sunt mana cereasca pentru parul meu, o sa va spun ce am cumparat de la ei si ce efect are fiecare pentru parul meu. L'oreal mythic oil, l-am cumparat dupa ce am citit despre el aici pe site, si intr-adevar merita, este un produs magic. Vreau sa incerc pe viitor, Schwarzkopf Professional Bonacure Miracle Oil (lung numele, huh? :P), varianta light. Multumesc ca publicati parerea mea despre produsele pe care le folosesc si daca vrea cineva sa-i donez Joico sa ridice manuta!

Zuzele spunea...

@ Liza, nu dau cu pietre ca nu iti place Joico :)Ce anume ai incercat si nu ti-a facut bine?
Eu evit sa mai spun ca un produs este bun sau nu pentru ca el poate fi minunat pentru cineva si oribil pentru altcineva, depinde de piele, de par.. Mie Joico imi place muuult, foarte mult, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se potriveasca oricui :)

Liza spunea...

Am de la Joico pachetul cu sampon si balsam K-pak, pachetul cu sampon si balsam Joico body luxe volume si uleiul pt. par vopsit. Scalpul meu nu se impaca cu sampoanele, si regret, pt. ca au textura super si un miros divin. Dar parul meu e foarte gras la radacina si se pare ca se impaca extrem de bine cu Lush...mi-am gasit si eu in sfarsit salvarea. O sa scriu zilele astea despre ce produse folosesc de la ei, pt. mine fac minuni si nu am de gand sa le schimb curand. Daca stii pe cineva care vrea Joico de la mine, spune-mi, macar fac o fapta buna cuiva care-i priesc!

Calin Andreea Daniela spunea...

no coment! ma bucur si pentru Liza si pentru ca blogul tau are efect asupra celor din jur :)

Zuzele spunea...

@ Liza, mie mi-a placut foarte mult gama Joico K-Pak! Body Luxe nu am testat, sampon si balsam, insa am avut un gel pentru volum din gama asta care mi-a placut mult de tot! Am o prietena care se plange ca are un par fara volum, desi a incercat foarte multe produse in acest sens... Spune-mi cat costa pachetul cu sampon si balsam Joico body luxe volume si o intreb daca vrea sa te scape de ele :)

Irene spunea...

Nici eu nu sunt compatibila cu Joico,insa cu ivatherm a fost love at first sight.Lotiunea micelara a facut minuni cu tenul meu uscat si gras totodata,fara acnee sau cosuri ce-i drept,insa destul de dificil si sensibil.Am folosit tot ce se putea,produse mai scumpe,mai ieftine,naturiste,facute de mn,facute de farmacie si nimic.In acest moment imi mangai fata si nu-mi vine sa cred ce piele pot sa am fara sa fi aplicat azi o crema !!!!!! O folosesc de-o sapt jumate,de 2 ori pe zi.S-a dus cam un sfert din ea,insa cu oferta de la Centrofarm mi-am luat pachetul promotional.Sunt sigura ca ma va tine..Si prietenul meu o foloseste dupa ras. E o minune . Multumim zuzele,si aici pe blog ca pe facebook v-am bombardat :)):D

Liza spunea...

60 de lei, daca vrea, ma anunti. si pt. tine daca vrei K-pak ti le dau fara cost ca esti o draguta!

Zuzele spunea...

@ Liza, o s-o intreb si iti raspund! Daca nu le vrea ea, ti le-as cumpara eu, mai degraba decat K-Pak pentru ca K-Pak am deja, varianta Reconstruct si mi-ar placea sa incerc si Body Luxe. Sau, as putea sa o intreb daca vrea ea K-Pak :) In orice caz, te anunt! pup

Zuzele spunea...

@ Liza, din pacate prietena mea imi spune ca abia si-a cumparat sampon si balsam si nu vrea deocamdata nici Reconstruct, nici Body Luxe :( Dar mai intreb..daca vrei:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search