vineri, 11 mai 2012

Aelita Andre

Micuta Aelita Andre vine din Australia si, la doar cinci ani, este considerată "cea mai tânără artistă profesionistă din lume". Până acum, lucrările ei au fost expuse la muzee din Statele Unite şi Australia şi au fost vândute cu peste 120.000 de euro.
Aelita pictează de când avea doi ani. Cele mai ieftine lucrări ale ei se vând pentru peste 3.500 de euro, bani care sunt strânşi într-un fond pentru a fi folosiţi de ea când devine adult.
Mama Aelitei, Nikka Kalashnikova, născută în Rusia, a vorbit despre pasiunea fiicei ei pentru pictură. "De când era mică picta timp de o oră, o oră şi jumătate, pleca şi se întoarcea apoi. Concentrarea ei este peste măsură. De obicei, copiii pictează pentru două-trei minute şi se plictisesc, dar nu e şi cazul Aelitei", a spus mama acesteia.
Aproape întreg subsolul casei în care stă Aelita este plin de lucrări şi materiale ale micuţei. Lucrările terminate aşteaptă să fie trimise la o expoziţie mare într-un muzeu din New York. 

Cupcake Splendens spunea...

mi se pare o porcarie...e pur si simplu un copil caruia ii place sa picteze.si eu eram asa,si nepotelul meu care are 5 ani e asa,orice copil care ar avea la dispozitie o panza,culori si pensule ar face fix aceleasi "picturi",3500 de euro pe o astfel de "pictura" mi se pare o prostie.

Calin Andreea Daniela spunea...

Eu nu cred ca orice copil ar putea face ce face ea, uitandu-ma la filmulet...se vede ca ea chiar se implica si isi calculeaza fiecare liniuta...In plus, la cate haine si vopsea prapadeste, macar ii iese ceva frumos...Cel putin, pictura cu mastile, m-a dat pe spate...Copilul meu, n-ar suporta niciodata sa murdareasca in halul ala...Bravo ei!

Zuzele spunea...

Da, nici eu nu cred ca poate face oricine asa ceva! Pentru unii oameni mari poate parea o mazgaleala, insa pentru ea si pentru cei care ii cumpara picturile, este arta:) Mie imi place cum combina culorile, cum se concentreaza ea acolo pentru fiecare strop de vopsea, pare in alta lume atunci cand creeaza... Este o scumpa!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search