vineri, 11 mai 2012

Piele epilata si totusi bronzata? Da, se poate!


A venit luna mai şi astfel se dă startul weekend-urilor la mare! 
La început de vară, pielea ta arată cel mai bine cu o nuanţă uşor aurie, care, însă, nu este uşor de obţinut. În plus, dacă te epilezi cu ceară, tot bronzul dispare într-o clipă. Cu NoMasVello îţi poţi păstra pielea bronzată cât mai mult timp, datorită tehnologiei inovative Sun&Safe©, care acum permite epilarea cu IPL, chiar şi în timpul verii. Singura condiţie pe care trebuie să o respecţi este ca pielea să nu fie expusă la soare cu minim 5 zile înainte şi după tratament.
Noua tehnologie Sun&Safe© a fost dezvoltată dupa mai mulţi ani de investiţii de către departamentul de Cercetare & Dezvoltare al NoMasVello din Spania. Lumina folosită si parametri cu care se lucrează în tehnologia Sun&Safe© sunt adaptaţi astfel încât să nu dăuneze ţesutului deja expus la razele solare şi să ofere o epilare definitivă eficientă şi sigură. După tratament se recomandă aplicarea loţiunii hidratante NoMasVello, pentru a obţine o senzaţie plăcută de hidratare şi catifelare.
Tratamentele NoMasVello de epilare IPL cu tehnologia Sun&Safe© sunt disponibile la acelaşi preţ ca şi în cazul epilării IPL clasice, respectiv la tariful unic de 30 de euro/şedinţă și zonă. De altfel, NoMasVello este singurul centru care a introdus pe piaţa din România conceptul de tarif unic, unisex, atât pentru tratamentele de fotoepilare, dar şi pentru cele de fotorejuvenare/intinerire, facilitând astfel accesul tuturor românilor la beneficiile tehnologiei IPL. Pe lângă preţul accesibil şi tehnologia de ultimă generaţie, NoMasVello îţi oferă garanţia unei experienţe plăcute, în deplină siguranţă, alături de asistenţă permanentă si produse cosmetice de ingrijire post-terapie.
Bucură-te de bronzul impecabil al verii cu Sun&Safe© de la NoMasVello!
Pentru mai multe informatii, adresele centrelor NoMasVello si programari, va invit pe site-ul NoMasVello - www.nomasvello.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search