joi, 3 mai 2012

A inceput intinerirea pielii mele! (primul episod)

Putin mai devreme va aratam cateva poze cu locul special pe care l-am ales pentru a schimba prefixul varstei, din 2 in 3! Nu stiu daca sa zambesc sau sa ma intristez pentru ca, pe de o parte aud ca la 30 de ani femeia se afla in deplinatatea feminitatii sale, iar pe de alta simt ca la 30 de ani incepe, oficial, batranetea! :)


Stiu ca nu este asa pentru ca vad zilnic, si nu neaparat prin publicatiile romanesti sau straine, femei trecute de 35 si chiar 40 de ani, absolut superbe! Si noi, oamenii de rand, obisnuim sa spunem ca Eva sau Cameron sau Angelina sau Mihaela sau Andreea arata atat de bine pentru ca dorm prin saloanele de infrumusetare si cum sa nu fii fara cusur atunci cand iti permiti sa cheltui cateva mii de euro pentru pielea ta?

S-ar putea sa nu avem intotdeauna dreptate pentru ca daca iti doresti din suflet ceva, pe langa faptul ca intreg Universul contribuie la realizarea dorintei tale :-), si daca mai faci si un mic sacrificiu pentru fericirea care va sa se reverse peste tine, atunci se poate!
Nu sunt o clienta fidela a saloanelor de infrumusetare, ba chiar ajung rar spre foarte rar si am considerat intotdeauna ca sunt bani aruncati degeaba, preferand sa investesc acele sume pe care le-as fi lasat pentru o baie cu aburi, extractie, masca si crema hidratanta in produse care sa fie ale mele si doar ale mele si pe care sa le pot folosi oricand am chef, in orice cantitate!
Nu am avut intotdeauna dreptate pentru ca m-am simtit atat de bine dupa anumite vizite la salon, incat as fi fost in stare sa renunt la toti banii de pe card (sume cu sase zerouri, in euro, desigur) daca mi s-ar fi cerut! Iar pielea mea s-a simtit atat de frumoasa, incat parca refuza intentionat sa mai straluceasca sub atingerea cremelor mele de acasa si imi cerea sa o mai duc prin oras, pe la saloanele parfumate unde a fost atinsa de degetele fine ale domnisoarelor care merita statui de aur pentru dibacia lor de a rasfata ca nimeni altele clientul obosit, stresat, nervos si neincrezator.

Pe 8 mai voi implini 30 de ani! Na, ca am spus-o! Si chiar refuz sa-mi ascund varsta, asa cum vad ca fac unele dintre Eve! Si asta pentru ca refuz sa-mi fie rusine cu varsta mea! Refuz sa arat atat de rau incat sa ma maimutaresc atunci cand se face referire la anii mei din buletin.

Din pacate nu fac sport atat de frecvent si de mult pe cat mi-as dori, nu mananc atat de sanatos pe cat imi propun si nici nu evit sa ma stresez asa cum intentionez de cum imi suna alarma! Din pacate, nu putem trai asa cum ne dorim, dar putem, cel putin, sa incercam sa ne acordam mai multa importanta si sa investim in ceea ce conteaza cu adevarat. Si asta nu inseamna nici haine, nici pantofi si nici farduri pentru ca daca pielea este patata, ridata si ofilita, nici o pereche de pantofi de 500 euro nu poate ascunde acest lucru! Insa, atunci cand pielea straluceste, este ferma, intinsa si luminoasa, esti frumoasa si cu sandale de 50 de lei, si fara farduri!
Si pentru ca, in cei 30 de ani pe care ii voi implini pe 8 mai, m-am convins de ceea ce am scris putin mai sus, am decis ca este cazul sa iau masuri!
Pe 20 aprilie am avut prima intalnire cu aparatul sofisticat care promite sa scoata cativa ani de pe chipul meu!:)

Urmatoarea va avea loc pe 11 mai, la fix trei saptamani distanta, iar urmatoarea peste alte trei saptamani si tot asa de sase ori pentru ca un tratament complet de intinerire dureaza patru sau sase sedinte, insa efectele se vad inca dupa prima.
"Ti-ai schimbat crema de fata?", m-a intrebat o colega de serviciu la doua zile dupa sedinta de intinerire. "Ce fond de ten folosesti?", a fost curioasa o prietena, in timp ce o alta a completat cum nu se putea mai frumos starea mea de fericire: "Vai, ce bine iti arata fata! Este foarte luminoasa. Trebuie sa-mi spui ce cosmetice folosesti acum!". 
Am zambit pana la urechi, m-am mai analizat inca o data in oglinda de pe birou si am decis sa le impartasesc secretul!




Nomasvello se cheama secretul meu!

Nomasvello este lider mondial in tratamente de epilare definitiva si terapii faciale ( riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee ) cu lumina intens pulsata – IPL, cu peste 1000 de centre deschise in Spania, Portugalia, Brazilia, Mexic, Polonia, Italia, Bosnia, Bulgaria, UK si Romania.

Centrul din Bucuresti al carei prag l-am calcat plina de optimism si cateva emotii pentru ca nu stiam ce ma poate astepta este cel din 1 Mai (Adresa: Strada Clucerului, nr.2, bl.36, etaj 1 -vis a vis de Mega Image). Am fost intampinata cu zambete, ceea ce mi-a placut foarte mult si, in timp ce am completat un formular in care am speficat ca nu sufar de anumite afectiuni, mi s-a explicat in ce consta procedura mea de infrumusetare.
Nu am mai apelat niciodata la tehnici de infrumusetare cu IPL (Lumina Intens Pulsata) si recunosc ca mi-a fost un pic teama, dar m-am relaxat imediat ce am vazut ca nu doare si chiar nu implica nici un fel de disconfort.
Initial mi s-a facut un test de toleranta pe mana, insa totul a fost ok si s-a dat startul tratamentului propriu-zis. 
Pe langa faptul ca nu este absolut deloc dureros, tratamentul de rejuvenare mai are un mare plus: nu necesita recuperare si poate fi facut dimineata, inainte de serviciu sau chiar in pauza de pranz :-)


 


Tratamentele faciale cu IPL constau in aplicarea unor impulsuri de lumina pe piele, care transmit caldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajuta la crearea naturala de noi fibre de colagen si elastina, care reconstruiesc microfibrele din alcatuirea dermului si epidermului. Terapia faciala cu IPL reduce ridurile de expresie, estompeaza acneea usoara, neinflamatorie si petele ( melasme sau lentigo-uri ), uniformizeaza tenul, reduce porii si ofera pielii un aspect de sanatate si suplete. Aplicarea lotiunii revitalizante Nomasvello de doua ori pe zi, dimineata si seara, intareste efectele tratamentului.


Zonele cele mai afectate sunt fata, gatul, decolteul si mainile in cazul ridurilor, fata, gatul, decolteul, spatele, umerii, bratele in cazul acneei; fata, gatul, decolteul, mainile, spatele in cazul lentigo-urilor si melasmelor.

Indicatii:
  • Lentigo-uri ( pete de batranete )
  • Melasme ( pete )
  • Riduri de expresie sau profunde
  • Pierderi de tonus
  • Hiperpigmentari
  • Pierderi de elasticitate
  • Acnee

Cui se adreseaza tratamentele cu IPL

Majoritatea oamenilor, barbati si femei, sunt eligibili pentru a urma tratamentele de epilare definitiva si de terapie a pielii cu tehnologia IPL, cu exceptia cazurilor in care aceste proceduri sunt contraindicate. Cu cat exista un contrast mai mare intre culoarea firului de par si culoarea pielii, tratamentul de epilare definitiva este mai rapid si mai eficient. Firul negru si gros, precum si pielea cat mai alba conduc la rezultate excelente. Cat priveste tratamentul de terapie a pielii, eficacitatea acestuia este sesizabila de la sedinta la sedinta pentru toate tipurile de piele, cu exceptia fototipului 6.

Situatii in care tratamentele cu IPL sunt contraindicate
  • Sarcina si alaptare
  • Boli ale pielii
  • Sistem imunitar slabit
  • Dereglari hormonale
  • Tulburari psihice
  • Fotodermatoza
  • Tatuaje si micropigmentari

Recomandari privind pregatirea pielii inainte si dupa tratament. Folosirea cremelor pe toata durata tratamentului este obligatorie pentru a obtine rezultate optime:

  • Nu consumati medicamente fotosensibilizante in ziua tratamentului. Informati operatorul centrului Nomasvello daca urmati vreun tratament medical
  • Nu epilati prin smulgere zona ce urmeaza a fi tratata, cu cel putin 20 de zile inainte de tratament, cu exceptia cazului cand radeti sau epilati cu crema depilatoare
  • Nu folositi produse agresive precum peelingul chimic sau alte produse profesionale ( acid glicolic sau retinoic ), cu cel putin o luna inainte de tratament
  • Evitati folosirea cremelor cu vitamina A sau acid retinoic ( care apar de regula in cremele antirid ) in ziua tratamentului
  • Evitati folosirea deodorantelor care contin alcool, cu 1 zi inainte si timp de 3 zile dupa tratament ( deodorant )
  • 24 de ore dupa tratament, evitati spalarea cu apa fierbinte in zona tratata si folositi apa calduta. Nu sunt recomandate nici sauna, nici activitatile sportive intense
  • Nu imbracati pantaloni sau haine mulate pe corp dupa tratament
  • In cazul in care apare o senzatie de caldura la nivelul pielii in zona tratata, raciti locul cu apa foarte rece sau gheata. Aplicati crema hidroprotectoare Nomasvello® de mai multe ori in acea zi ( 3,4 ori ), ca sa hidratati bine zona, urmand ca, dupa ce senzatia de caldura a trecut, sa folositi crema intens inca 2, 3 zile, aplicand-o de mai multe ori pe zi. Crema este cel mai bun tratament impotriva deshidratarii sau a posibilului disconfort datorat tratamentului.
  • Aplicati Crema hidroprotectoare Nomasvello® cu 5 zile inainte de tratament, in timpul si dupa finalizarea tratamentului, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, pentru a avea o piele hidratata si sanatoasa.
 O sedinta dureaza in jur de 15-20 de minute si costa 30 euro (130 lei), o suma rezonabila, spun eu acum, dupa ce am vazut rezultatele si luand in calcul si faptul ca se repeta dupa 21 de zile. Pe 11 mai, cum va spuneam, ma voi prezenta la cea de-a doua sedinta si abia astept sa va spun cum a fost pentru ca, dim cate mi s-a spus si m-am informat, rezultatele vor fi din ce in ce mai bune :-)

In caz ca vreti sa aflati si mai multe detalii si eu poate ca am omis sa vi le impartasesc, va invit sa intrati pe site-ul Nomasvello unde, cu siguranta, gasiti tot ceea ce ati vrea sa stiti!
Alexandra G. spunea...

Interesant articolul tau. Din punctul meu de vedere, femeile dupa 30 de ani sunt cele mai frumoase, de-abia de la varsta asta incep sa se puna in valoare cat stiu ele de bine...

fashion doctor spunea...

bravo, Gabi! oricum arati ca la 20 de ani , dar nu strica un tratament sofisticat.puup

coco spunea...

sa cred ca la mine s-a terminat...oficial...si batranetea ????? :))))))

coco spunea...

aaa,,,si la multi ani ...tauroaica...ca mine :)

Zuzele spunea...

@ Alexandra, sper sa ai dreptate! :)
@ Coco, multumesc! La multi ani si tie!!! :* Pe cat te sarbatoresti?
@ Stella, tu vorbesti? Esti o frumoasa si jumatate! Multumesc pentru compliment :) :*

Corina spunea...

Esti o alintata, ca de obicei! Te plangi ca a inceput batranetea? Tu, care arati ca o pustoaica?! :-)

Zuzele spunea...

@ Corinas, pustoaica pe naiba :)) Merci oricum :*** PS: alintata (tot) pe naiba! :))

Felicia spunea...

Frate daca la 30 de ani te simti batrana, la 60 cum o sa te simti? Mumie? Bucura-te de varsta asta . La 30 de ani esti inca tanara. Ce ti-e frica de procesul de imbatranire? Riduri? Fiere albe? Asta e frumuseatea vietii. Ar fii plictisitor sa fim mereu la fel(din punct de vedere fizic). Stii e o melodie de la Queen - Who wants to live forever? La multi ani si incearca sa te bucuri de varsta ta.

Zuzele spunea...

@ Felicia, pai ma compar si eu cu pustoaicele de 20-25 :)) Pe lange ele sunt tanti :)) Te pup si multumesc pentru mesaj :*

Vasile spunea...

auzi mai Zuzo!dupa mine...femeia la 30 de ani e numai buna....muy gustosa,,,suculenta .....aromata.....Incepe sa gandeasca.

Geena spunea...

Aaaaa! Ce bine ca ai scris de asta!!! :D D-abea astept sa ne spui cum decurg si urmatoarele sedinte si cum se comporta tenul tau! Eu implinesc 28 de ani pe 3 iunie, toti imi dau mai putin, dar asta pentru trasaturi, nu pentru ten, am porii dilatati, sunt chiar disperata, nimic nu mi se pare ca da rezultate... :-( Ar fi perfect sa aiba rezultate si la mine acest aparat, mai ales ca exact cum ai spus si tu, pretul este rezonabil!

La Multi Ani anticipat, draga Zuzo! Sa ti se implineasca cele mai arzatoare dorinte!

PS: u made my day, girl! :D

Geena spunea...

Si episoadele urmatoare? :-(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search