joi, 3 mai 2012

Lotiunea micelara Ivatherm, cantitate dubla la acelasi pret in luna mai

Dat fiind succesul de care s-a bucurat promotia Ivatherm in luna aprilie, cand iubitoarele de Lotiune Micelara s-au napustit cata frunza si iarba in farmaciile Centrofarm pentru a cumpara doua produse la pretul uneia singure, Ivatherm nu numai ca a prelungit promotia si in luna mai, dar a extins aceasta oferta si in alte farmacii!
Asadar, toata luna mai platim un produs si primim doua!

M-a bucurat foarte tare aceasta veste pentru ca nu am mai reusit sa profit de promotia Ivatherm de luna trecuta, insa si mai fericita decat mine este o colega de serviciu careia am reusit sa-i insuflu dragostea pentru Lotiunea Micelara
Se plangea ca, de cateva luni bune, pielea i se inroseste si imediat apar bubite, indiferent ce produse pentru curatare sau hidratare ar folosi, chiar si din zona dermato-cosmeticelor si aceasta problema o are si mama ei. Ah, si au si cuperoza amandoua!
Era destul de dezamagita si imi spunea ca a cheltuit o gramada de bani pe cosmetice, insa fara nici un rezultat. Cand i-am sugerat sa incerce Ivatherm, m-a privit usor pesimista, insa pentru ca am tot insistat si insistat, mi-a promis ca va incerca Lotiunea Micelara, mai ales ca i-am spus din start ca daca nu ii place, i-o cumpar eu :-) 
In acea seara si-a si cumparat lotiunea, aflata la oferta 1+1 luna trecuta doar la Centrofarm, a impartit pachetul cu mama ei si dupa un weekend de ivathermare, a intrat zambitoare in birou si mi-a spus, foarte fericita, ca dupa mult timp pielea nu i s-a mai inrosit. Nici ei, nici mamei ei. Incantata de rezultat, si-a cumparat si crema Ivatherm pentru cuperoza - de care si eu sunt incantata maxim- si spune ca aspectul pielii ei se shimba in bine de la o zi la alta! 
Cum sa nu fii fericit cand auzi una ca asta...:-)

In caz ca inca nu stiti deja, Lotiunea Micelara Ivatherm, este ultraeficace, ultracalmanta, curata si demachiaza in profunzime fata, ochii si buzele, cu un singur gest. 
Bogata in apa termala Herculane (30%), contine un numar mic de ingrediente pentru reducerea riscului alergenic. Cu o consistenta lejera, este potrivita oricarui tip de ten. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic si lotiunea tonica. Nu necesita clatire. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa.

Pret recomandat: 45.20 lei

coco spunea...

si eu o iubesc :)

claudia_mami spunea...

sa inteleg ca 1+1 in farmacie o gasesti la 45 ron ?

Zuzele spunea...

@ Da, Claudia, sunt 2 lotiuni la 45 lei :)

Liza spunea...

Azi mi-am cumparat-o si eu! era singurul lucru care lipsea din dulapul meu, plin de produse ivatherm! abia astept sa incep s-o folosesc! :D

Anonim spunea...

Este ca un gel de curatare?Ma int.sa mai incerc si alt gel de curatare decat cel de la Iwostin:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search