vineri, 4 mai 2012

Pasiunile mele neterminate

Iata ce mesaj frumos am primit eu de la intemeietorii Muzeului Pasiunilor Neterminate, una dintre cele mai frumoase campanii de PR in care am fost invitata!

Toti avem lucruri de care ne-am apucat si pe care le-am lasat neterminate sau pasiuni la care am renuntat pur si simplu. Incepem sa citim carti si ne oprim la pagina 20, urmam trei ani de facultate si nu dam examenul de licenta, platim degeaba un abonament la sala sau studiem o limba straina si nu exersam. Noi am ridicat mana pentru cel putin unul dintre aceste “pasiuni neterminate”. Si sunt sigura ca si tu J De aceea, te invit sa iei parte alaturi de noi la inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate.
 
Rom a lansat de curand noul Rom Biscuit, un baton cu gust zdravan de rom si biscuiti crocanti care iti da zvac sa termini ce ai inceput. Pentru ca obiceiul nostru, al romanilor, este sa lasam lucruri neterminate si pentru ca stim ca fiecare pasiune abandonata are o istorie interesanta in spate, ne-am gandit sa le adunam pe toate intr-un loc, intr-un muzeu al Pasiunilor Neterminate.
 
Pana pe data de 14 mai, ne propunem sa adunam cat mai multe pasiuni neterminate, iar miercuri, 16 mai, la Restauantul Van Gogh, in Centrul Vechi al Bucurestiului, sa inauguram Muzeul Pasiunilor Neterminate. Ne-am bucura daca ai vrea sa impartasesti cu noi pasiunea ta neterminata: poate sa fie o fraza, un obiect, o fotografie etc. Cu cat muzeul va avea mai multe exponate, cu atat el va avea un impact mai mare asupra vointei fiecaruia dintre noi. 
Daca as incepe eu lista mea de pasiuni neterminate cred ca ar trebui sa mananc o tona de ciocolatele Rom pentru a termina de scris si inca sapte tone pentru a avea suficienta energie sa le duc la indeplinire :-))
Dar, as putea sa dau cateva exemple:
  • Si pentru ca in weekendul asta imi voi indeplini dorinta de a ajunge la Balcic, au mai ramas pe lista: Venetia, Roma, Barcelona, Viena, Paris, Atena, Caraibe, Maldive, Rio de Janeiro, Zakynthos, Santorini si, in general, as vrea sa plec in jurul lumii
  • Mi-ar placea sa ajung la Disneyland :-)
  • Vreau sa mai ajung la Londra si sa stau, nu 2 saptamani, ci 2 luni pentru ca iubesc la nebunie acest oras!

  • Mi-ar placea sa reusesc anul acesta sa fac scoala de soferi pe care o tot aman de 10 ani :)

  • Pentru ca ador garoafele, mi-ar placea sa am pe balcon jardiniere cu garofite parfumate, insa de cate ori am sadit seminte, niciodata nu a crescut nimic :-(

  • Tot timpul am impresia ca ziua nu are 24 de ore pentru mine pentru ca niciodata nu am timp sa fac tot ce imi propun, cum ar fi macar 30 min de sport in fiecare zi. Imi doresc sa am timp pentru Kangoo Jumps si pentru inot, cel putin o data pe saptamana. Iubesc apa si iubesc inotul, as sta 20 din 24 in apa!

  • Si daca tot a venit vorba de timp, as vrea sa pot citi mai mult, o carte pe saptamana ar fi ideal! Am un cos plin cu carti care asteapta sa fie citite, dar nu reusesc sa fac asta...

  •  Imi doresc foarte mult sa incep cursuri de limba germana / franceza/ engleza/ italiana. Le-am invatat in scoala, insa as vrea sa le perfectionez, macar germana si engleza, si de cand imi tot propun treaba asta....

  •  Ah, si pentru ca imi place mult de tot sa fac fotografii, mi-am propus sa fac si un curs de fotografie si sa fiu pozar cu patalama :-)
O sa completez lista pe masura ce imi mai amintesc unele pasiuni neterminate!
Mi-ar placea sa le cunosc si pe ale voastre :-)

Liza spunea...

Pasiunile mele neterminate sunt: sa-mi completez lista de cosmetice, o pereche de cercei si 2 lantisoare din aur care-mi sunt tare dragi si pe care urmeaza sa le achizitionez, sa citesc o duzina de carti (sunt mare amatoare de citit in special literatura franceza si engleza), sa merg in Brazilia, sa fac sport mai mult (rar apuc din cauza ca bebe imi ocupa cam tot timpul), sa reiau dansul (e una dintre cele mai mari pasiuni ale mele) si sa ajung intr-o buna zi in Americaaaaaaaa! :D

vasile spunea...

scoala de soferi?de ce sa inveti scoala de soferi?si eu am inceput scoala de soferi si am lasat-o balta dupa zece sedinte.In Bucuresti e o nebunie sa conduci pe strada. E un oras de nebuni!Mult mai simplu si ieftin este sa circuli cu metroul sau Ratb.
Fotografii?foarte simplu ,un aparat nepretentios,cu circa max 6-800lei.-eu am un sony de 300 lei si e foarte bun pt amatori.
Ca sa devii fotograf celebru ,nu ai nevoie de un aparat sofisticat ci trebuie sa ai "ochiul de fotograf"="ochiul de artist",in unele cazuri =sa fotografiezi evenimente deosebite pe plan mondial =(exemple hilare ,Obama la WC,Obama in chiloti in bedroom,Basescu pe Udrea)
Cu saditul:de 2 ani si eu fac acelasi lucru.cumpar seminte si le sadesc.Nu imi iese intotdeauna.Concluzia mea:e mai ieftin daca le cumpar din piata,2 lei
garoafa,2 lei gura leului,2 lei
alte flori pe care nu stiu cum le cheama.Sigur,,,daca te duci la bricostore oferta e mai grasa.

Zuzele spunea...

@ Vasile, lasa ratb si metrou ca m-am saturat sa-mi rup picioarele alergand dupa tramvaie :)) Mai vreau si eu sa ma incalt in sandale cu toc si dupa ce schimb 3 autobuze si metrou intr-o zi ajung acasa plangand de dureri de picioare:( Vreau masina sa pot pleca unde vreau, cand vreau, fara sa depind de tren sau mai stiu eu ce prieten :)

Apropo de poze, am un aparat Sony din ala micut si inca un Nikon pe care chiar 800 de lei am dat, insa nu am invatat sa-l folosesc inca. Dar vreau sa pozez mai mult decat 3 flori si pe mine la mare. Vreau sa pot crea amintiri frumoase pentru cei din jurul meu. Vreau sa fiu pozar profesionist :)

Am incercat sa sadesc si busuioc si a crescut 2 mm si apoi a murit :( Si apropo, nu costa 2 lei o garoafa, ci 50 bani :) Mi-am luat ieri un buchetoi :P

Zuzele spunea...

@ Liza, si mie imi place sa danseeeeeez! :) Sper sa-ti indeplinesti dorintele :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search