vineri, 25 mai 2012

Photoshooting Make Up For Ever la mine acasa

Vai, ce-mi place sa pozez cosmetice! 
Dar cred ca v-ati dat seama deja:) Mi-ar placea si mai mult sa le pozez pe pielea mea, ochii mei, unghiile mele sau buzele mele, insa cum nu stiu sa ma machiez ca la carte si nici nu-mi prea place sa-mi expun toti porii in blogosfera, va arat doar produsele, in speranta ca voi stiti cum sa le puneti in valoare pe propria piele :)
Prin februarie, am facut cunostinta cu fardurile Make Up For Ever, cu ocazia lansarii brandului la Sephora si am si primit cateva produse. Pana acum am reusit sa folosesc doar mascara Smoky Lash si pudra HD. Ambele imi plac la nebunie! Insa, am descoperit prin dulapior alte cateva produse pe care le-am primit atunci si pe care inca nu vi le-am aratat.

Din gama Aqua Cream care contine farduri rezistente la apa, am primit nuanta 25, Pastel Blue (un bleu extrem de frumos, dupa cum puteti observa si voi) si nuanta 1, Anthracite (negru).  (pret: 100 lei fiecare)
In total sunt 22 de culori in aceasta colectie, unele dintre
ele putand fi folosite si pentru buze si obraz (tonurile de roz).


Mascara Smoky Lash (100 lei) o folosesc inca din februarie, adica de trei luni, si se afla in stare perfecta. Nu s-a uscat, nu transforma genele in picioruse de paianjen, nimic de genul asta. Se lauda ca ofera volum, alungire si curbare si chiar asta face. Imi place foarte foarte mult! Eu am varianta Extra Black, insa am pus ochii pe Plum, un movuliu tare dragut care s-ar asorta foarte bine ochilor mei verzi :)



Acum doua zile am folosit si dermatograful rezistent la apa Aqua Eyes (80 lei), nuanta 12L- Blue with Green Highlights. Am dat o dunguta subtire pe pleoapa de jos si mi-a placut foarte mult cum s-a combinat cu fardul cafeniu de pe pleoapa de sus. Si, cel mai important, nu s-a strans la coltul ochiului, nu s-a sters, nu s-a miscat absolut deloc din locul lui. A ramas intact pana seara tarziu cand l-am demachiat.


Pudra High Definition (139 lei) este o alta supriza Make Up Fore Ever, un produs exceptional caruia nu am reusit sa-i gasesc cusur in ultimele trei luni. Este perfecta! Este atat de fina ca o spulbera si un stranut de tantar:) Matifiaza foarte bine si isi face datoria mult si bine. Eu, cel mai mult, am avut-o pe fata 12 ore si machiajul arata impecabil. Nici macar o urma de sebum nu a aparut pe pielea mea, nici un luciu, nimic. Extraordinar este faptul ca, desi alba in cutie, pe piele nu are nici o culoare si NU schimba nici culoarea fondului de ten, nici pe cea a pielii, in caz ca este aplicata direct. Ah, si pentru ca este atat de fina nu incarca deloc tenul, machiajul fiind unul natural si nu unul cu aspect de masca, asa cum mi s-a mai intamplat in cazul fondurilor de ten si pudrelor matifiante. Te poti uita si cu lupa lupelor la piele si tot nu se observa ca ar avea strop de pudra! Este bestiala!!!


Ultimul, dar nu cel din urma, este tusul rezistent la apa si el, Aqua Liner (100 lei). Nu l-am aplicat niciodata pentru ca am impresia ca verde cu verde nu prea merge. Nu stiu cum ar putea arata in combinatie cu ochii mei verzi, insa daca stau bine si ma gandesc, m-am mai machiat cu farduri in tonuri de verde/albastru si arata ok. M-am hotarat acum pe loc sa-l incerc! :) Este prea frumos!! Nuanta mea se cheama Diamond Lagoon Green, un verde cu reflexe albastrui, sclipicios si foarte rezistent. L-am incercat pe mana si dupa ce l-am sters cu servetelul a trebuit sa folosesc si o cotoneta cu demachiant pentru a-l curata de tot.








Despre MUFE
MAKE UP FOR EVER este un brand francez de produse de make-up atat pentru profesionisti, cat si pentru publicul larg. Produsele MAKE UP FOR EVER nu pun accent pe ambalaj ci prefera unul minimal, cu linii simple ce combina transparenta cu negrul care se regaseste si in logo. La baza produselor de make up stau formule de high-tech, pentru toate tipurile de piele si cu proprietati incredibile, pentru toate meseriile profesionale, inclusiv produse pentru efecte speciale. De la cinema la showbiz, concentratia unica si ultra-bogata de pigmenti ofera rezultate incredibile si o rezistenta de neegalat a machiajului. Fiindca tot a venit vorba de rezistenta, produsele MAKE UP FOR EVER sunt recunoscute pentru formulele waterproof, care rezista in conditii de umiditate, de caldura extrema, de lumina puternica si ofera un machiaj impecabil si durabil. 
Aqua Eyes, Aqua Creamliner, Aqua Lip, Face & Body, Full Cover, Mat Velvet+, Eye Seal sunt doar cateva din aceste produse waterproof 100% eficiente.


MAKE UP FOR EVER este povestea lui Dany Sanz, care a devenit un make-up artist datorita pasiunii pentru arta si make-up. Creativa si cu abilitatile innascute ale unui profesor, ea a creat prima scoala de make-up profesionist din Europa, in anii '70. Dany Sanz a decis sa formuleze texturi pentru a compensa pentru oferta limitata de produse profesionale de make-up din acea vreme si astfel a luat nastere marca MAKE UP FOR EVER in 1984. 

Subsolul scolii de machiaj a devenit subsolul viitorului boutique MAKE UP FOR EVER, de pe 5 Rue La Boetie, din Paris, locul legendar unde acum au loc intalnirile pentru a make up artisti de peste tot din lume. In acest loc special, au gasit produse adaptate nevoilor lor. In 1999, brandul s-a alaturat grupului francez LVMH, care a venit cu mijloacele pentru a accelera dezvoltarea si notorietatea MAKE UP FOR EVER la nivel international. 
Nicolas Cordier, numit CEO in 2004, a format un duo dinamic si complementar cu Dany Sanz, cea care a ramas in continuare responsabila de crearea produselor care raspund nevoile profesionale ale make up artistilor. In 2002 Dany Sanz a deschis si MAKE UP FOR EVER ACADEMY - o scoala pentru profesionisti unde poate impartasi konw-how-ul si experienta profesionala.

Desi la inceput MAKE UP FOR EVER s-a adresat exclusiv profesionistilor din domeniu, dupa succesul mondial, a deschis accesul catre publicul larg, ale carui nevoi sunt la fel de exigente mai ales atunci cand vine vorba de produse de inalta calitate. Ca si make-up artistii, publicul a fost cucerit de formulele de inalta tehnologie si calitate ale produselor.
MAKE UP FOR EVER a ajuns pe rafturile magazinelor in primii ani din 1990 in Asia, apoi in Europa, iar in lanturile de magazine Sephora este deja prezent din 1996.
Cupcake Splendens spunea...

ma tenteaza si pe mine tusul si creionul de ochi.mi-ar fi placut sa vad o poza before-after cu mascara:)

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Si eu am mascara Aqua Smoky Lash si imi place mult.Iar lineru-ul are o culoare asa de frumoasa, merge la vara pe plaja:)

E73 bioarcapolas blog spunea...

Mascara arata foarte bine :)

Calin Andreea Daniela spunea...

Cu siguranta sunt produse bune, dar sunt si cam scumpicele...

Geta spunea...

dermatograful ma tenteaza tare mult

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search