marți, 19 iunie 2012

Guest post Cioba Cristina- Review Garnier BB Cream

BB Cream-urile nu mai sunt o noutate la noi, iar in afara sunt foarte faimoase. Sa ne lamurim ce inseamna totusi un BB Cream. Am gasit o sursa extraordinara care explica in amanunt: www.micmag.ro/bbcream.html

De indata ce am auzit de BB Cream de la Garnier mi-am propus testarea lui, mai ales ca este primul BB Cream din Romania. Crema este facuta in Germania, iar in cataloagele lor am inteles ca a aparut de ceva vreme.
Ce m-a tentat de la bun inceput au fost “micile minuni”pe care aceasta crema promite sa le faca tenului nostru. Garnier BB Cream promite asa: 

"Cand vorbim de ten, femeile au mai multe nevoi specifice: isi doresc hidratare, un aspect uniform, sa ascunda zonele rosii si cearcanele si de asemeni sa reduca ridurile. 
Crema BB Miracle Skin Perfector este inovatia revolutionara pentru ingrijirea tenului.

1 PRODUS, 5 BENEFICII.
Garnier introduce un produs inovator care iti va rasfata tenul cu 5 beneficii intr-o singura crema:

· Netezeste
· Hidrateaza
· Corecteaza
· Ilumineaza
· Protejeaza
E o noua generatie de ingrijire a tenului, accesibila femeilor de pretutindeni."

Produsul este gasit in 2 nuante: Light si Medium. Eu am ales nuanta Light, cealalta parandu-mi-se mult prea inchisa pentru culoarea tenului meu. 

Intr-adevar, la inceput pare o nuanta foarte deschisa insa parca se completeaza perfect in nuanta tenului tau.
Acest produs nu are insa rol de fond de ten pentru probleme grave ale tenului, ea avand o acoperire mica spre medie. Sigur, in acest sens poate fi folosit ca o baza pentru fond de ten si in unele situatii poate fi chiar folosita in 2 straturi pentru o putere mai mare de acoperire (fara a exagera, totusi!)
Mie personal imi acopera roseata, cele cateva mici micute puncte negre si imi da impresia de ten hidratat, are o consistenta usoara si nu incarca sau da senzatia de ten uleios. Un mare plus este mirosul de citrice care iti da o senzatie de prospetime! Faptul ca este vara ma face sa nu aleg un fond de ten si sa apelez la BB Cream, care in afara de cele mentionate mai sus are si SPF15 (Recunosc, as fi preferat totusi un SPF mai mare, cum ar fi macar 30)

Deci sa rezumam: Garnier BB Cream mi se pare produsul ideal pentru vara, la un pret mediu (intre 30-40 RON pentru 50 de ml), o cantitate mica este suficient daca este aplicata, ambalajul este unul care pe mine ma incanta, fiind usor de transportat iar cu siguranta o voi recumpara pe sezon de primavara/vara.
Voi ce parere aveti despre Garnier BB Cream? Ati incercat-o? Dar alte crème de tipul acesta? In cazul in care nu ati incercat-o, ati incerca-o?:)

O vara minunata,
Cristina Cioba
anaioana_ciceoi spunea...

Eu am inceracat-o si am facut alergie de la crema. O saptamana am avut fata rosie... Asa ca nu o recomand.

Cristina Cioba spunea...

Upss....deci experienta neplacuta cu BB:( Alta BB ai mai incercat, sau doar Garnier??

natty spunea...

Un mare plus e parfumul? Cred ca ai vrut sa spui un mare minus, parfumul in cosmetice e iritant si potential alergen.

Kisstyna spunea...

O am si eu in nuanta medium and i love it, o sa ii afc si eu un review mai incolo.

Anonim spunea...

Eu vara nu prea pot folosi fond de ten, pentru ca din cauza caldurii aspectul pielii devine foarte lucios. Am incercat BB Cream de la Garnier si intr-adevar, primele impresii au fost ok: se intinde usor, miroase placut, da un aspect neted tenului, nu strange fata (cum mi s-a intamplat cu mai multe fonduri de ten, in zonele mai uscate ale fetei), etc. Dar..aceeasi problema cu luciul. Vreo idee? Sa nu il mai intind cu degetele, sa utilizez un buretel, sa folosesc pudra pe deasupra, sa...ce?

Daria spunea...

Interesant e ca D-soara Cristina Cioba scrie cu totul altceva pe blogul ei personal despre aceasta bb crema...

Maria spunea...

Daria are dreptate:http://cris-buli.blogspot.ro/search?updated-max=2012-05-21T01:41:00%2B03:00&max-results=15

Maria spunea...

Scuzati; link-ul este http://cris-buli.blogspot.ro/2012/05/cei-de-la-cosmetic-plant-ma-rasplatesc.html:

"Cristina Cioba fosta Miss Sunshine


joi, 10 mai 2012Cei de la Cosmetic Plant ma rasplatesc
Draga de Bondarica s-a oferit sa-mi ofere cu ajutorul celor de la Cosmetic Plant gama noua de produse pentru tratarea tenului acneic... Produsele contin extract de busuioc care cicatrizeaza si mentin sebumul sub control:) Eu trebuie sa va povestesc o peripetie cu "prietenii"nostri, COSURILE.

Cel mai adesea mi se intampla sa o "patesc" cu punctele negre. O intamplare foarte amuzanta a fost cand am cumparat faimoasa Garnier BB cream. Ieftina nu fu, am cumparat-o dintr-unul dintre magazinele faimoase Boots (in UK, habar nu am daca-s si-n alta parte). Si bineinteles, m-am grabit sa o testez. Nu mi-a placut din prima cine stie ce, ca sa zic WOW, am gasit crema ideala! Insa totusi am decis sa ii dau o sansa. M-am dat cam de 4 ori dupa care mi-au iesit 5!!! cosuri!!! MARI, URATE. Uf, de la ce-or fi? Initial nu am facut legatura cu BB cream, insa ulterior am incercat s-o evit. Hop, incepura sa se vindece.

Deci asa, BB cream?! Macar de-ai fi fost ieftina, nesuferito.

Acum, sincer, Alexandra nu mi-a spus daca trebuie sa dau leapsa si mai departe. Daca trebuie, o rog frumos sa-mi lase un comentariu in care sa-mi specifice asta si va cadorisesc si eu mai departe:)"

Zuzele spunea...

@ Anonim, asa si? Nu ti s-a intamplat niciodata ca astazi sa-ti placa o crema si peste o saptamana sa nu-ti mai faca bine? Mie da!

Styletto spunea...

Am incercat-o . Mi se pare o crema ,,cinstita" - la pretul pe care il are, te ajuta sa arati bine fara sa aplici fond de ten. Piele e neteda si respira. fata arata mai luminoasa. O recomand.

Maria spunea...

Pai atunci corect ar fi trebuit sa prezinte "povestea" cap-coada (ce rea si "nesuferita" a fost citeva zile la rind -la inceput, mai 2012- si ce "buna" a devenit ulterior- iunie 2012-; in plus nu mentioneaza prima experienta -neplacuta- nici cind ii raspunde d-soarei/d-nei Ana Ioana Ciceoi. Nu sunt "anonima", numele meu este chiar Maria si va citesc blogul zilnic numai ca nu prea obisnuiesc sa comentez.

Cristina Cioba spunea...

Da, asa este, insa ulterior mi-am dat seama ca iritatia nu a fost de la BB ci de la niste servetele demachiante, si am considerat ca nu mai are sens sa mentionez aici sau sa modific acel articol, era doar o parere individuala care cu siguranta nu se aplica tuturor.

purple spunea...

problema ei cea mai mare e luciul,vara mai ales...toamna si iarna cand am cumparat-o din londra e ft ok deoarece vremea e mai rece si tenul trebuie hidratat mai mult insa vara e oribil,plus faptul ca nu mai au o nuanta,light e un pic inchis pt tenul...eu as recomanda BB cream de la maybelline,e mai mat finalul si are spf 30,alt plus;P

Alexandra spunea...

Si eu am folosit-o. Initial este extrem extrem de lucioasa si chiar lasa o senzatie uleioasa de piele. Cel mai rau este ca si mie mi-a creat alergie. N-o recomand.

Unknown spunea...

Nu e buna deloc. apar pete si cosuri pe fata de la ea ! Nu o recomand ...

Anonim spunea...

BB SKIN79 CREMA FOND DE TAN BRONZE SPECIAL PENTRU TEN BRONZATCU SPF MARE SI FARA PARABENI.foarte tare Mhttps://www.facebook.com/Skin79Romania/photos/a.473330819364472.108683.472987436065477/757508020946749/?type=1&theate

Anonim spunea...

http://www.skin79.ro/bronze-bb-cream-skin79-spf50-40-gr-289.html
BEST BB CREME -ARATA BESTIAL DAR TREBUIE COMBINAT CU ALTA NUANTA DIN GAMA PANA VINE VARA TOTAL ,CAND SUNTEM BRONZE....

Ceasuri ieftine spunea...

Review foarte bun

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search