marți, 12 iunie 2012

Noutati OPI Nail Envy pe beauty-store.ro

Pentru ca la postarea precedenta, ati cerut lamuriri despre lacul tratament de la OPI Nail Envy, m-am gandit sa va ajut cu o informatie :)


Magazinul online  beauty-store.ro in care puteti avea maxima incredere ca lucreaza cu produse 100% originale, are trei produse nou-noute Nail Envy de la OPI, mult mai ieftine decat prin oras (chiar cu 50 de lei).
Asadar: 

  • Tratament unghii Dry and Brittle Nail Envy 15 ml : este un tratament pentru unghii casante. Intretinere: se aplica in loc de Base Coat inainte de aplicarea ojei. Tratament intensiv: in aceasta perioada nu se aplica oja. Se aplica strat peste strat timp de 7 zile. In a 8 zi se indeparteaza cu Remover si se continua tratamentul inca 7 zile. Unghiile isi recapata rezistenta naturala. (88 le)
  • Tratament unghii OPI Soft and Thin Nail Envy 15 ml : este un tratament pentru unghii moi si subtiri pe baza de calciu si minerale marine. Intretinere: se aplica in loc de Base Coat inainte de aplicarea ojei. Tratament intensiv: in aceasta perioada nu se aplica oja. Se aplica strat peste strat timp de 7 zile. In a 8 zi se indeparteaza cu Remover si se continua tratamentul inca 7 zile. Unghiile isi recapata rezistenta naturala. (88 lei)

  • Tratament unghii Sensitive & Peeling Nail Envy 15 ml: Tratament pentru unghii exfoliate pe baza de vitamina E si aloe vera. Intretinere: se aplica in loc de Base Coat inainte de aplicarea ojei. Tratament intensiv: in aceasta perioada nu se aplica oja. Se aplica strat peste strat timp de 7 zile. In a 8 zi se indeparteaza cu Remover si se continua tratamentul inca 7 zile. Unghiile isi recapata rezistenta naturala.

+ BONUS

Tot pe beauty-store.ro am gasit un pachetel foarte dragut, format din clasicul Nail Envy pe care eu IL ADOR si un ulei pentru cuticule pentru care pot baga mana in foc oricand pentru ca este extraordinar de bun!


Costa 109 lei si contine :

- Nail&CuticleReplenishing Oil 15 ml- ulei de cuticule ce reface echilibrul esential al acesteia printr-un aport de hidratare si lipide. Extrem de usor de folosit si absolut indispensabil oricui. Se poate folosi si pentru ingrijirea coatelor si a calcaielor aspre. Contine cea mai mare concentratie de complex lipidic de avocado.
- Tratament OPI Original Nail Envy 15 ml - Formula de intarire pentru unghii fara probleme deosebite. Lasa o stralucire naturala.
Aliceee Traveler spunea...

nu am auzit de lacurile acestea :(, sunt bune???

Zuzele spunea...

@ Alicee, sunt FOARTE bune! De fapt, cred ca sunt cele mai bune tratamente pentru unghii de pe piata! Eu asta am constatat pana acum, folosind multe produse!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search