vineri, 22 iunie 2012

Si eu m-am indragostit de Herba Fresca de la Guerlain

Zilele trecute, am citit pe blogul Adelei ca exista un parfum care ii incanta simturile pe canicula asta si pentru ca ieri am avut drum prin Sephora, l-am si testat!

Nu va puteti imagina cum am scheunat cand l-am simtit pe piele - in gand, desigur, n-am facut harmalaie in magazin :-))- si ce senzatie m-a cuprins imediat ce am simtit aromele de menta si ceai verde!
Veneam de la 285 de grade, cu talpile aproape arzand din cauza asfaltului incins si dupa o coada imensa la banca - deci, nu aveam o stare de spirit foarte buna!
Ah, si nervilor mei deja existenti li s-au mai adaugat unii noi creati de faptul ca a inceput sa sune alarma ingrozitor cand am intrat in Sephora si dupa ce ca eram in intarziere, paznicii m-au pus sa intru si sa ies de cateva ori si mi-au mai rascolit si sacosa cu proaspat cumparatii dantelati de la H&M in cautarea unor alarme uitate. Intr-un final, am descoperit ca geanta era problema si mi-au dezactivat-o!
Dupa toate astea, am ajuns si la standul Guerlain. Initial l-am salutat pe un iubit mai vechi, Shalimar Parfum Initial, l-am adorat ca dintotdeauna, insa cand am simtit aromele Herba Fresca, aproape ca s-a terminat amorul dintre mine si fostul :D
L-am simtit exact ca pe un pahar mare de ceai verde cu gheata, frunze de menta, felii de lime si un strop de zeama de lamaie, servit la o terasa umbroasa, dupa o zi intreaga de stat la plaja!

Herba Fresca este putin mentolat, putin citric, proaspat, racoros, cel mai potrivit dintre cele mai potrivite pentru zilele caniculare de vara! 
"Herba Fresca is like a barefoot stroll on a summer morning through a garden wet with dew, the scent of fresh cut grass filling the air with each step. A touch of mint, a sparkle of citrus, and a tingle of wild flowers, Herba Fresca evokes a feeling of pure freshness in direct contact with nature", scrie in prezentarea lui, iar eu nu va pot spune decat ca ASA ESTE!!!!!!
Mai apoi, nici nu am intrat bine intr-un magazin vecin Sephora ca m-a si intrebat o vanzatoare: "Nu va suparati, ce parfum folositi pentru ca miroase demential?" :-)

La serviciu, oricine intra in birou ma intreba acelasi lucru si eu m-am simtit fantastic intreaga zi!
Parfumul face parte din colectia Aqua Allegoria si a fost lansat in 1999.
Federova spunea...

Deja ma enervati!

Zuzele spunea...

:))))

Anonim spunea...

Da, este super. Un alt perfum perfect ptr canicula este L'eau de la Kenzo. Se traduce apa si chiar asa este: ca un dus racoritor. Miroase a iarba proaspat strivita intre degete. Il stiti?
Cristiana

Zuzele spunea...

Cristina, nuuuuuuuuuuuuuuu mai vreau sa aud de L'eau par Kenzo :)))) Am o prietena care s-a dat cu el multi ani la rand si nu-l mai suport! :)))

Vasile spunea...

citind ce ai scris mi-am adus aminte de trecut.Acum cativa ani o colega de serviciu se plangea de caldura insuportabila.Eu i-am zis sa faca o baie in cada cu ulei esential de menta.Cateva picaturi adaugate in apa(circa 1 ml) ,stai circa 15minute in apa (poti sa stai si mai mult).Dupa circa o saptamana imi spune ,razand ,ce a facut:a pus ulei de menta mai din greu ,practic a turnat cine stie cat, de nu mai puteai sa stai in baie.In orice caz a fost satisfacuta de aceasta metoda..Prin extensie ,se pot folosi combinatii de uleiuri esentiale,fiecare alege mirosul care ii place.Din text nu se intelege ,numai ai testat sau ai cumparat parfumul?din cate am vazut are un pret piperat.E Guerlain!

Zuzele spunea...

Vasile, am scris la inceput: l-am testat:) Inca nu l-am cumparat, dar o voi face la prima vizita intr-un duty free :D

Calin Andreea Daniela spunea...

Nu l-am incercat...inca

Adelina Eneșca spunea...

Mmmmm...O alta comoara Guerlain...Il vreaaaaaaaaaau! Pare perfect pt vara :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search