vineri, 29 iunie 2012

Toata vara voi fi Miss Candy


Imi place foooooooooarte mult colectia Miss Candy a L'Oreal Paris, gloss-urile si lacurile de unghii din aceasta colectie lansata astazi fiind absolut dementiale! Culorile, texturile, aromele sunt foarte pe placul meu:-)
Colectia propune o multime de gloss-uri si lacuri de unghii in culori pastelate, perfect asortate tendintelor acestei veri si nu numai pentru ca eu, cu siguranta, voi folosi gloss-ul cu aroma de bombonele si la toamna, si la iarna. Este mult prea delicios pentru a fi lasat intr-un sertar pana vara viitoare! Asta daca imi fac provizii de pe acum pentru ca Miss Candy este o colectie in editie limitata!
Colectia de gloss-uri Glam Shine contine 6 nuante combinate in noua tehnologie Swirl ce amesteca doua culori complemetare pentru un impact vizual maxim, rezultand o culoare stralucitoare, perlata, apetisanta si uniforma.
In completare vin si lacurile de unghii Color Riche Le Vernis in 6 nuante perfecte unei manichiuri delicioase de vara: oranj, corai, fuchsia sau roz.
Lansarea a avut loc in parfumeria Douglas din Sun Plaza si, chiar daca nu am putut sta foarte mult, mi-a placut la nebunie pentru ca am vazut multe fete frumoase, am mancat o tona de dulciuri, am facut fotografii si am testat bunatatile Miss Candy! Ah, si m-am parfumat, desigur! :-) Din pacate, nu aveau nici Shalimar Parfum Initial, nici Herba Fresca, ambele de la Guerlain, insa am pufait putin Hypnotic Poison de la Dior! Sper ca nu va mira gusturile mele parfumate ale acestei perioade caniculare :-))
Va las in compania catorva fotografii de la eveniment!























A.M. spunea...

ooo doamne! nu stiu la ce sa ma uit mai intai: la bomboane sau la cosmetice? :X :X :X

Toma Aurora spunea...

Wow, ce de bunatati prin imagini (atat cosmetice cat si alimentare)! O sa visez foarte placut la noapte! :D

Unknown spunea...

arata foarte bine noua colectie!!oare in iasi iin douglas de ce nu se organizeaza astfel de evenimente?

coco spunea...

chiar nu stii dupa ce sa intinzi mana...:)

Miu Miu spunea...

Eu clar as renunta la produse pentru dulciuri :)))

Liza spunea...

hi hi! ma duc la shopping iar si e numai vina ta! 2 lacuri si 2 gloss-uri minim! plus deo din gama noua dove! te pup si-ti doresc un week-end minunat!

CarmenG spunea...

ce yummy arata toate :)

iri spunea...

n-ati facut diabet?:)) glumesc, arata bestial totul 8->

Andra spunea...

Interesanta combinatia. Bombenele cu farduri, oja , etc.

Adelina Eneșca spunea...

Prezentarea colectiei a fost uimitoare! Grozava ideea alaturarii dulciurilor cu cosmeticele :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search