vineri, 6 iulie 2012

Avon Baby, o lansare cu miros de bebe

La invitatia Andreei Marin, am fost, miercuri dimineata, intr-un loc superb aflat in apropierea Pietei Presei - club Oasis- unde am facut cunostinta cu produsele Avon Baby, o gama dedicata bebelusilor absolut minunata!
Iarba verde, zane, Peter Pan, multe briose colorate, fete zambitoare, baloane si cosmetice frumos mirositoare pentru bebelusi si nu numai!
Andreea Marin ne-a marturisit ca atat de incantata a fost de parfumul uleiului uscat pentru masaj sau al samponului care nu produce lacrimi, incat le foloseste chiar si ea! Cu voia Violetei, desigur!:-) 
Ah, si ne-a mai spus ca dupa ce foloseste aceste produse, pielea ei miroase a bebelus de lapte :-)
















Am testat si eu uleiul de corp si nu numai ca miroase sublim, a musetel, a hainute de bebelus proaspat spalate si da, a piele de bebe mic, dar si lasa pielea foooooarte fina si catifelata, deloc unsuroasa!

Gama Avon Baby contine:

  • Sampon fara lacrimi (250 ml) contine formula delicata care nu provoaca lacrimi. (pret : 12.99 Ron) 
  • Gel de dus pentru par si corp (250 ml) are rolul de a curata delicat parul si corpul bebelusului fara a-l usca. Toarna in mana si aplica delicat pe pielea capului  si corpul ud al bebelusui, spumeaza si clateste. (pret : 12.99 Ron) 
  • Lotiune hidratanta (250 ml) hidrateaza pielea bebelusului, se absoarbe repede, fara a lasa senzatia de gras. (13.99 Ron) 
  • Ulei calmant de baie (250 ml) maseaza zilnic pielea bebelusului inainte de culcare pentru un somn linistit. (pret : 13.99 Ron) 
  • Crema pentru calmarea iritatiei (100 ml) vindeca pielea iritata si o protejeaza.(pret: 15.99 Ron) 
  • Servetele umede contine 64 de bucatii. (pret: 6.99 Ron, la comandarea altui produs din gama Avon Baby)
Beneficii: 
-testat pediatric contine formula hipoalergica.
-aprobat de mame imbogatit cu vitamina E, aloe si musetel pentru o piele delicata si sanatoasa a bebelusului.
-indragit de bebelusii cu varsta +6 luni curata delicat pielea bebelusului si lasa senzatia de proaspat si curat.


 




Miu Miu spunea...

Vai ce dulci par :D bebelusii or sa fie tare fericiti :)))

Macnetize spunea...

Ce dragut ne-ai povestit, arata tare simpatic produsele.

Anonim spunea...

briosele arata maxim:)

Zuzele spunea...

@ Miu Miu, le putem folosi si noi, cu incredere :) Am vazut ca esti fan Avon- poate risti la comanda viitoare si iti comanzi un ulei uscat pentru masaj:) este foarte hidratant si parfumul te va cuceri pe loc:)

@ Anonim, daaaa, briosele erau parca de privit pentru ca nimeni nu se indura sa muste din ele:) Dar am facut-o pana la urma si erau foarte delicioase!

@ Macnetize, multumesc!:* Da, arata si bine, miros si mai bine si lasa pielea incredibil de...bebelushistica :)))

clara spunea...

Uau, cat de slaba e Roxana Iliescu!!! O poti intreba cum a reusit, ce a facut de a slabit atat de mult? Poate ne spune si noua secretul..:)

Zuzele spunea...

@ Clarra, daaaaaaaaaaaa!!!! A slabit super mult! O s-o intreb si va spun! Stiu doar ca face mult sport! Ah, si mi-a spus ca la plaja a folosit numai ulei de cocos si nu s-a ars absolut deloc! Avea un bronz de invidiat!

Gina Ionela spunea...

eu mi-am luat de la oferta demo crema impotriva iritatiilor,pe care vreau sa o folosesc dupa epilat....sunt curioasa cum e...dar si celelalte produse imi fac cu ochiul! :)

Adelina Eneșca spunea...

Ce frumos arata produsele!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search