vineri, 6 iulie 2012

Cat de usor cumperi cadouri reusite pentru cei dragi?

Fie ca a nascut o prietena draga, fie ca este ziua unui membru al familiei sau a unui coleg de serviciu sau doar vreau sa fiu recunoscatoare doctoritei care imi raspunde la telefon la orice ora din zi si noapte si imi lamureste cele mai ciudate curiozitati, mai tot timpul imi ia zile intregi sa gasesc cadoul potrivit! Sau, cel putin, asa imi place mie sa cred judecand dupa "multumesc"-ul zambitor al cadorisitului, insa poate fi la miljoc doar buna crestere a acestuia si nu chiar o incantare sincera vizavi de cadoul respectiv :-)
Si mie, la randul meu, si tie, si tuturor ni s-a intamplat sa primim cele mai nepotrivite cadouri, insa pentru ca acestea au venit din partea persoanelor dragi nici ca ne-a deranjat foarte tare daca am descoperit in punguta colorata o pijama groasa de bumbac in toiul verii sau un set de trabucuri, desi toata lumea stie ca esti nefumator :-))
Si dupa ce cutreieri toate mall-urile din oras, iei la puricat online-ul in disperarea de a gasi cadoul perfect pentru acea persoana speciala din viata ta care traverseaza un moment special al vietii ei.

Asa am facut si eu si am gasit magazinul online www.biscuit.ro
Initial am crezut ca este vorba despre un site culinar sau despre un magazin din care poti cumpara, printr-un click sau doua - depinde de bunatatile gasite acolo- prajiturele, fursecuri si bombonele. Insa, odata ce am pasit pragul Biscuitelui, am ramas vrajita de multitudinea de cadouri, impartite in trei categorii: de admirat, de savurat si de personalizat, pe care le poti cumpara!
Am aflat ca un cadou reusit poate fi obtinut din combinarea mai multor obiecte faine individual care, impreuna, spun o poveste sau creaza o experienta.
Si apropo de un cadou potrivit pentru un medic, am gasit aici o idee de cadou care m-a incantat maxim, decent si potrivit absolut oricui: un ceainic din sticla borosilicata si set 5 capsule ceai care infloreste, Jasili, Olanda. 
Pare simplu, insa nici ca mi-ar fi trecut prin cap :-) Ceai care infloreste...Genial! Nici nu stiam ca exista asa ceva! Arata minunat!!!
Si unde mai pui ca orice comanda este onorata in doua zile lucratoare

Si inca o idee geniala pentru un stapan care isi iubeste la nebunie pisica - eu cunoasc cativa!- sau daca esti invitat la petrecerea aniversara a pisicii - Marty, motanul Oanei Zavoranu, este sarbatorit in fiecare an :-)-, poti cumpara acest set care contine cutie pentru depozitare hrana uscata, vas pentru apa si crantanele, saculet pentru transport mancare in calatorii.



Iar daca vreti sa-mi faceti mie o supriza, ma puteti onora cu aceasta gentuta, mai mult decat potrivita unei pasionate de calatorii asa ca mine :-) Costa doar 100 de lei si o voi iubi o viata intreaga!
Pe site puteti gasi zeci de cadouri superbe! Sa-mi spuneti care v-a placut cel mai mult!


Gya spunea...

Super site-ul

Nevi spunea...

chiar ca-i super fan Biscuitele, mereu cand vroiam sa cumpar un cadou dadeam numai peste situri seci fara pic de personalitate. Bookmarked :D

Hiris spunea...

Gentuta chiar imi place. Acele imprimeuri care se afla pe ea o face destul de interesanta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search