marți, 3 iulie 2012

Rimmel, L'Oreal, Maybelline, Bourjois la preturi mici, mici, mici

Trebuie sa recunosc faptul ca nu am cumparat niciodata online, din mai multe motive, principalul fiind teama ca produsele care imi fac cu ochiul din poze sa fie diferite de cele pe care mi le-ar aduce postasul la usa si aici ma refer la originalitate. Am tot auzit povesti legate de fake-urile care circula prin mediul online, pornind de la cosmetice si pana la haine si m-am temut ca nu cumva sa iau teapa. Si se mai poate intampla ca produsele sa nu ajunga intr-o stare foarte buna, iar despre returnare nici nu
poate fi vorba in multe dintre cazuri pentru ca expeditorul isi schimba numarul de telefon imediat dupa ce a livrat parfumul, crema, rochia sau pantofii respectivi.
O teapa de acest gen a luat o prietena care si-a comandat ochelari de soare de pe un site aparent serios, insa ceea ce a primit nu numai ca era mult diferit de produsul platit de ea, insa ochelarii erau zgariati. Normal ca nu i s-a mai raspuns la telefon sau la mailuri, iar ochelarii pentru care platise destul de mult si pe care si-i dorea foarte tare au ajuns la cosul de gunoi!
Insa, exista si oameni seriosi care fac comert online cu profesionalist si care isi respecta clientii, iar cel mai bun motiv pentru care puteti cumpara de pe acest magazin
de produse cosmetice este regula de baza a afacerii: "Daca nu esti multimit de produse, primesti banii inapoi!"
Pe langa asta, preturile produselor Rimmel, Maybelline, L'Oreal, Bourjois, Revlon, Coty, Garnier,  Max Factor si chiar Calvin Clein sunt mici, mici, mici :-)
Si asta pentru ca distribuitorii sunt lichidatori de stocuri din UK sau USA, iar pentru cantitatile mari de produse care sunt cumparate de la ei, se fac reduceri serioase.
Ca sa va dau un exemplu, o mascara Pulse Perfection Vibrating de la Maybelline (despre care eu am scris AICI) costa doar 26 de lei, la jumatate fata de preturile din oras.
Iar mascara Maybelline Great Lash Waterproof (despre care v-am spus AICI ca o ador) costa 19 lei :-)
Mai gasiti fonduri de ten L'Oreal, pudre CK, gloss-uri L'Oreal Glam Shine (26lei) si multe alte bunatati pe e-cosmetice.net
Ah, si transportul este gratuit pentru cumparaturi de minim 100 lei.
Ce vreti mai mult de atat? :-)
Shopping-uiala placuta! 





fashion doctor spunea...

mai mult de atat nimic.go shopping! mersi!

coco spunea...

multumim !

Calin Andreea Daniela spunea...

Mie nu-mi mai trebuie nimic...

Ioana-Carmen spunea...

amazing sweetie ;)

FashionSpot.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search