miercuri, 8 august 2012

Mi-am rejuvenat fata, iar acum par cu cativa ani mai tanara!!!


Recent am implinit 30 de ani. Doar prietenele mele stiu ce-a fost pe capul meu....Depresie mare, nu gluma. Cifra 30 mi se parea atat de mare, mi se parea ca sunt atat de batrana incat am plans o jumatate de zi....Cu ajutorul familiei mele frumoase si ale prietenelor mele dragi am reusit sa trec peste criza de 30 de ani, realizand ca nu este vorba decat de o cifra....Cu toate astea, ma uitam in oglinda, nu vedeam niciun rid, dar nu mai vedeam acea stralucire a tenului pe care o aveam in facultate. Fata mea nu mai radia. Era mata.
 Ca sa scap de aceasta problema, am apelat la un tratament de rejuvenare faciala, pe care il recomand tuturor fetelor care au peste 25 de ani.
Asadar, m-am dus la Clinica Slimart din Piata Lahovari si mi-am intinerit tenul :P Am ramas placut surprinsa de faptul ca tratamentul facial mi-a fost facut de catre un medic dermatolog, si nicidecum de o cosmeticiana sau o simpla angajata, asa cum se intampla in foarte multe clinici, chiar de fitze. 

Mai intai m-a demachiat cu lotiune micelara Bioderma, apoi mi-a facut “diamond peeling”, mai bine zis, toate impuritatile de pe fata au fost curatate cu un aparat cu niste discuri mici, care semanau cu un polizor. A disparut tot, inclusiv punctele negre. Apoi a urmat R sonic (radio frecventa si ultrasunete). Aplicatorul R-Sonic realizeaza revitalizarea tenului fetei si patrunderea profunda a substantelor active, folosind o combinatie unica intre energia radiofrecventei si masajul ultrasonic. Electrozii bipolari ai radiofrecventei si masajul ultrasonic stimuleaza circulatia sangelui si producerea de colagen oferind pielii un aspect radiant, tineresc.

Urmatorul pas a fost Skin tightening (radiofrecventa pulsata), indicat pentru tratarea ridurilor profunde (la mine nu a fost cazul ca nu am, deocamdata nciun rid), a vergeturilor si a pielii atonice. Mi-a dat pe fata cu un gel care se foloseste atunci cand faci ecograf si, cu un aparat care avea un capat mic asemanator celor de ecograf, mi-a incalzit dermul mai profund decat orice tratament cosmetic. Caldura din derm determina incalzirea colagenului si elastinei ce sunt localizate la acest nivel. Incalzirea acestor doua proteine le determina initial denaturarea, producandu-se astfel o stimulare traumatica a dermului. Doctorita mi-a explicat ca, prin acest tratament termic, creste cantitatea de colagen, iar dupa 2-3 luni de tratament, pielea ajunge sa produca singura colagen, fara a mai fi ajutata de aparatele care o incalzesc.

Dupa aceea a urmat pasul final, R-sonic (ultrasonic) – mi s-a facut un masaj cu ultrasunete si cu acid hialuronic si vitamine. Medicul dermatolog mi-a explicat ca datorita ultrasunetelor, cremele si vitaminele intra mai repede in piele. Mi-a spus ca are cliente care isi cumpara creme foarte scumpe si vin la dansa doar ca sa i le intinda pe fata cu aparatul cu ultrasunete. Mi-am adus aminte de medicul meu ginecolog care isi cumpara creme cu celule stem si si le aplica cu ultrasunete la dermatologie. Are 40 de ani. Probabil asa voi face si eu in curand :( 

La final, a venit si rezultatul, si nu exagerez absolut deloc: un ten la fel ca al Zuzelului David, adica fin, fin, ca de portelan, si stralucirea din facultate a revenit!!!!!!! Pentru un efect maxim, va trebuie sa repet procedura la 3-4 saptamani, timp de 5-6 sedinte.
Mai multe detalii despre rejuvenare gasiti aici.

Eu ma voi duce si saptamana viitoare ca sa incep un tratament impotriva vergeturilor, bazat cam pe aceleasi principii (ultrasunete si incalzire) ca la rejuvenarea. Din pacate, dupa nastere am ramas cu vergeturi pe abdomen si va trebui sa scap de ele neaparat. Mi-a facut doamna doctor un test la o vergetura si am vazut ca s-a estompat inca de la prima sedinta. Suficient sa ma convinga sa ma inscriu la un tratament complet.

Anonim spunea...

Buna,

Imi poti spune, te rog, cat costa o sedinta? Si de cate ori ai fost?

Multumesc!

Irina

Zuzele spunea...

Buna preturile sunt la ei pe site, in jur de 50 de euro, Am fost o singura data dar efectele sunt foarte vizibile

Oana spunea...

Scuze, dar eu nu gasesc preturile pe site la nicio procedura. Imi poti da un link, unde le gasesc?

Anonim spunea...

nici eu nu gasesc lista de preturi, ne ajuti cu linkul?

Zuzele spunea...

Fetelor, nu stiu exact cat costa o sedinta de rejuvenare la Slimart pentru ca se vand in pachet! Ma interesez si va anunt!

Anonim spunea...

Buna, super articolul. Si pe mine m-ar interesa pretul unei astfel de sedinte. Eu stiam ca ar fi cam 150 euro :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search