miercuri, 8 august 2012

Impresii din calatorii , o noua rubrica la "Ce vor fetele"



Iubesc calatoriile!
La fel de mult iubesc si sa impartasesc (in scris) impresii din calatorii. Pana acum am scris la ziarul unde lucrez, aici foarte putin, si pe diverse site-uri de calatorii. Am stat eu si m-am gandit asa: de ce sa scriu eu impresii despre destinatii si hoteluri pe site-urile altora, cand pot sa o fac foarte frumos aici, pe bloguletul nostru, in fata miilor de cititori fideli care sunt alaturi de noi de atatia ani. Asadar, incepand de azi, va voi rasfata cu poze din vacante, din destinatii externe, dar si interne, va voi ajuta cu sfaturi si cu absolut orice doriti pt a a vea parte de o vacanta sau de o excursie perfecta. 
De asemenea, asteptam pe mail, la divedecarton@yahoo.com impresiile voastre de calatorii, pe care, daca ne veti permite, le vom publica. Si uite asa lansez si un concurs: cine ne trimite cele mai frumoase poze si impresii din vacanta va castiga ceva frumos. Inca nu stiu ce, dar cu siguranta va va placea J)) Sper ca premiul sa fie chiar o excursie ;) Nu asta e problema, ca doar stiti ca oferim numai premii frumoase. Aveti timp pana la sfarsitul anului sa ne trimiteti poze si impresii!
Federova spunea...

Frumoasa initiativa!

Zuzele spunea...

Fedorova, te asteptam si pe tine sa ne trimiti poze si impresii dintr-o vacanta de-a ta. Suntem sigure ca ai muuulte lucruri frumoase de aratat

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search