vineri, 28 septembrie 2012

Daca as fi avut buzele Ioanei...

... as fi purtat in fiecare zi fix aceleasi nuante de rujuri pe care le poarta ea, atat de bine!

Acestea sunt buzele Ioanei pentru care eu o invidiez maxim! :)
Aceasta Ioana are, poate, cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o vreodata! Are figura de reclame: piele impecabila, trasaturi fara cusur, pometi frumosi, nas, ochi mari, albastri, sprancene perfecte, par superb, tot ansamblul care face o femeie Frumoasa, cu "f" mare. Insa, cred ca piesa de rezistenta a ei sunt buzele. Buze mari, carnoase, catifelate. Exact buzele care iti permit sa porti rujuri in nuante puternice care in cazul meu nu s-ar vedea niciodata atat de frumos. 
Oricum, un ruj rosu, corai sau ciclam nu se asorteaza cu un ten altfel decat impecabil. Este drept ca specialistii in machiaj recomanda, in unele cazuri, sa muti atentia pe buze daca ti-a aparut un cos pe frunte, insa mie nu mi-au placut niciodata chipurile cu buze scoase in evidenta de rujuri stridente si piele plina de imperfectiuni. Si daca purtatoarea de ruj rosu mai are si proasta idee sa machieze si ochii cu verde, albastru, mov, mai aplica si blush cu bidineaua, atunci se poate spune ca a venit circul in oras!
Mi s-a intamplat sa vad astfel de clovni la evenimente cu staif, personaje celebre care in afacerile pe care le conduc sunt zeitati, dar care gafeaza grav la capitolul machiaj si n-ar fi o problema asta pentru ca sunt sigura ca au in jurul lor sfatuitori pregatiti in arta fardurilor, dar cand incapatanarea si orgoliul personal sunt mari...
Aceste doamne au impresia ca daca sunt la carma unor imperii financiare, TREBUIE sa poarte ruj rosu, chiar daca acest accesoriu se potriveste doar cu personalitatea lor, nu si cu chipul!
Eu am purtat o singura data ruj rosu. Ba nu. De doua ori, dar o data era glos rosu. Nu-mi statea rau, dar parca nu eram eu. Imi schimba intreaga infatisare, ma maturiza foarte mult si nu-mi dadea o stare confortabila. Fucsia port fara probleme, chiar este culoarea pe care o port pe buze aproape constant, de vreun an incoace. Dar rosu... Rosu inca nu este culoarea mea. Am si buzele subtiri, dar nu cred ca asta poate fi un impediment pentru ca si Zuza O are buzele subtiri si cand se rujeaza cu rosu, este cea mai frumoasa si mai sexy. Dar ea are si o piele frumoasa, maslinie si curata si buzele rosii arata perfect!
Sa revin la Ioana. Ioana Dumitrache. Spuneam ca aceasta don'soa este frumoasa foc. Ca o papusa. Ca o diva din reclame. Si nu numai eu spun asta!

Acum ma credeti ca-i frumoasa? PS: sper sa nu se supere ca i-am furat poza :D
Si dupa ce ca natura a inzestrat-o fizic cu de toate, i-a mai dat si talent artistic. Se machiaza singura de parca tocmai s-a ridicat de pe scaunul lui Abagiu :-) Ochii si buzele sunt atuurile ei si pentru ca este fata desteapta si stie asta, are grija sa le scoata in evidenta foarte bine, dar nu pe amandoua odata ca nu face parte din categoria clovnilor de care spuneam mai sus. Desi, avand o piele impecabila, cred ca ar fi foarte frumoasa si cu un machiaj de seara, in care si ochii, si buzele sa fie colorate strident.
Are o colectie impresionanta de rujuri, majoritatea rosii si asta pentru ca are si o personalitate pe masura, dar si trasaturi potrivite.

De cum am vazut colectia Rouge Edition de la Bourjois m-am gandit la ea. Nu stiu pe nimeni altcineva care sa iubeasca rujurile mai mult decat Ioana si care sa le poarte mai frumos decat ea. Asa cum eu am facut cateva persoane din jurul meu sa iubeasca lacul rosu pe unghii si ma pot lauda ca am cateva prietene care inainte sa ma cunoasca purtasera numai lac transparent sau nuante foarte naturale pe unghii, iar acum isi cumpara oje rosii :-) O prietena chiar mi-a spus ca ea nu a avut niciodata curaj sa incerce rosu pe unghii si i-am facut cadou o frumoasa oja rosie ca sa nu fie nevoita sa arunce banii aiurea doar sa-mi faca mie pe plac. A doua zi avea pedichiura rosie si mi-a spus ca ii place la nebunie si nici nu credea ca are unghiile atat de frumoase :-) Acum poarta si la maini rosu. Numai rosu :-)

Asa-i si cu Ioana! Tot stand prin preajma ei in vara asta, am inceput sa vad cu alti ochi rujurile in nuante puternice si poate ca voi avea curaj sa port un rosu cat de curand. Dar doar in casa, inainte. Sa ma obisnuiesc eu cu mine inainte sa trebuiasca sa o faca si ceilalti.

Si as incepe cu acesta:


Si as continua cu acesta:


Iar pe acestea le-as purta every single day:



Iar pe Ioana o provoc sa-l poarte pe acesta!

In perioada 1 noiembrie - 31 decembrie, fiecare dintre aceste rujuri Bourjois din colectia Rouge Edition si multe alte nuante pe care le veti descoperi in magazinele parfumate incepand cu luna noiembrie, costa doar 39 de lei. Acum, spuneti voi daca nu-i o ocazie tocmai buna sa ne testam limitele! :-)
Unknown spunea...

uhm.. imi place de ioana..poarta rujuri frumoase si ii sta extraordinar dar postarea asta e tare ciudata :))

vasilenr5 spunea...

Daca...daca....Vorba cantecului..buzele tale 2 petale...Am vazut multe femei machiate,dar cele care sunt very-very sunt cele cu ruj si fusta rosie,sigur e valabil pt cele care au buze carnoase=senzuale.Am la mine peblog una, mama-mama!!!....aia care e model Zac Posen.

Toma Aurora spunea...

Este foarte, foarte frumoas Ioana!

Mirela Niculai spunea...

da, Ioana e o dulce :)

Miu Miu spunea...

Vai ce frumos ai scris despre ea. O onoare!

Anonim spunea...

Da, intr-adevar, Ioana e una dintre cele mai frumoase fete pe care le cunosc, si care stie sa-si puna in valoare frumusetea :)

fashion doctor spunea...

da,e frumoasa foc,si mie imi place.e si ca om foarte placuta.

Zuzele spunea...

@ Alexandra Rotaru, nu e ceea ce crezi :)))) No Way!!! :)))) Dar nu sunt genul de femeie frustrata care au impresia ca ele sunt cele mai cele si ca in jurul lor NICI O FEMEIE nu este frumoasa! Am intalnit si din astea care au ceva de comentat despre absolut toata lumea din jur! Doar ca eu cu Ioana asociez nuantele puternice de ruj! Este singura fata/femeie pe care o cunosc care poarta atat de frumos un ruj rosu si cand Bourjois m-a informat despre noua colectie de rujuri, am asociat-o imediat cu Ioana :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search