joi, 20 septembrie 2012

V-ati inscris in clubul Dove?

Ma incanta ideea ca exista un Club al femeilor frumoase si ingrijite in care nu banii sunt moneda de schimb, ci porumbeii si in care acele femei frumoase si ingrijite, musai cu piele catifelata si par matasos ca doar d-aia sunt acceptate in acest club exclusivist, sunt recompensate cu daruri mi-nu-na-te pentru respectul de sine!

Este vorba despre Clubul Dove, iar adresa lui nu este tocmai in Tara Minunilor, asa cum v-ati putea inchipui, ci una foarte usor de gasit, chiar si fara GPS :-) - www.doveclub.ro. Cand aveti putin timp liber, faceti o vizita si aflati toate detaliile de care aveti nevoie pentru a deveni mesagere Dove.
Clubul a fost fondat in ideea de a rasplati fidelitatea fanilor Dove si altfel decat cu piele catifelata, axile parfumate si par sanatos si lasa acestora dreptul de a alege si alte premii, precum bijuterii, posete sau halate pufoase, in baza porumbeilor acumulati de fiecare data cand cumpara un produs Dove.
In plus, in calitate de membra a clubului Dove beneficiezi de ofertele speciale, poti ajuta la imbunatatirea produselor lansate si vei fi prima care afla despre promotiile si evenimentele Dove.
Eu am vazut premiile si am pus deja ochii pe acesti cercelusi, dar si pe acest portofel tare dragut.
Nu stiu ce faceti voi, dar eu ma pun pe strans porumbei :-)
Adelina Eneșca spunea...

Mersi de sfat! M-am inscris, mai ales ca ador produsele Dove si le folosesc de ani de zile!

CarmenG spunea...

Interesant, pacat ca nu am stiut pana acum. Mi-am luat ceva produse dove de curand dar am aruncat bonul:(

Girl Pearl spunea...

Multu` pentru detalii, m-am inscris si eu:)

Elena Nalbaru spunea...

Eu sunt inscrisa de mult :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search