miercuri, 3 octombrie 2012

Ce retete din cartea Andreei Raicu, "Mananca si arata bine!", imi fac mie cu ochiul


Mi-am inceput ziua de astazi cum nu se putea mai frumos, intr-un loc superb - Bistro Cafe Sofa (Barbu Vacarescu, 241 A), alaturi de oameni frumosi, la un ceai verde cu lamaie de la Fares si la o farfurie cu un preparat in premiera pentru mine, Cannelloni cu spanac si branza, a carui reteta se regaseste in cartea "Mananca si arata bine!" pe care Andreea Raicu tocmai a lansat-o pe piata!

Salata de dovlecei cu branza! Fooooooarte buna!
Initial am crezut ca este vorba despre inca o carte cu diete, cu "asta ai voie sa mananci, asta nu" si cu "daca vrei sa arati bine trebuie sa mananci doar trei frunze de salata pe zi", dar nici vorba de asa ceva. Cartea reuneste retetele preparatelor preferate ale Andreei Raicu, foarte usor de gatit si foarte sanatoase.
Rulouri de vinete cu dovleac
Este drept ca nu exista preparate cu carne, doar pestele fiind permis in aceste retete, insa nici nu cred ca ii va simti cineva lipsa pentru ca preparatele sunt atat de variate si par atat de gustoase, incat numai la ceafa de porc nu-ti va sta gandul!
Preparatele sanat0ase pot fi si aratoase:)
Fie ca vrei sa slabesti sau doar sa urmezi o dieta sanatoasa si iti place sa gatesti feluri speciale, neincluse in traditia romaneasca a sarmalelor, musacalei si caltabosului, "Mananca si arata bine!" este nu numai o carte care nu ar trebui sa-ti lipseasca din bucatarie, ci si o carte de foarte buna calitate, foarte bine structurata, pe hartie lucioasa, cu un design excelent si un concept pentru care eu, personal, acord nota zece editurii AR NETWORK.

Va arat in continuare cateva retete pe care mi-am propus sa le gatesc si eu in viitorul apropiat :)






Adriana spunea...

Cred ca o sa cumpar si eu cartea ... retetele par in acelasi timp delicioase si sanatoase :)

Anonim spunea...

ma apuca rasul , a scos o carte de bucate Andreea Raicu?Cea care baneaza in draci pe siteul ei?Hai sa fim lucizi! andreea raicu nu are nicio treaba cu retetele din bucatarie.A copiat si ea de pe ici ,de pe colo. Ca tot se plictisea.Eu am o reteta de mancare pe care o faci in 20-25 de minute ,poti sa mananci de Luni pana duminica ,si nu te mai saturi !Fiindca m-ai intrerupt la link nu te mai iubesc.

Anonim spunea...


SA faci Cookies, biscuitii. SA fie fulgi de ovaz si sa nu-i inmoi inainte!
Spor la bucatarit!
R.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search